- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
xAttilax #153789 üzenetére
15e blokk, hogy csináltál maus-t az is4-ből?
(#153792) @galervin93:
Kínaiaknál hoztak olyan törvényt, hogy kötelező lesz feltüntetni, mekkora eséllyel esik egy random drop a játékokban: [link]Elvileg ha ázsiai szerveren is lesz ilyen event wot-ban akkor ott a törvény alapján például fel kell tüntetniük, hogy mekkora eséllyel kapsz type 59-et a dobozból.
Mondjuk a blizzard ezt jól kicselezte hearthstone-nál Kínában. Ugye eddig úgy volt, hogy pakkokat lehetett venni és a kínai törvény miatt nyilvánosságra kellett volna hozniuk, hogy melyik lapot mennyi eséllyel nyithatod ki. Erre átalakították a kínai shopot úgy hogy fix dustot lehet vásárolni amihez ajándékként jár a pakk. -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #153737 üzenetére
Szerintem az általam eddig játszott (Sheridan+Rhm Pzw) 10-es lightokat nem lehet "lightnak" használni. Olyan álcaértéke van, hogy előbb kispotol a 8-as HT, mint én Őt. Én próbálom mednek használni, oldalról, hátulról kicsipegetni a dmg-et. Ami a nem túl jó reload time-nak köszönhetően nem könnyű. Az biztos, hogy az egyik legnehezebben játszható tank fajta az most a 10-es light. Elég egy kis hiba és 700-800-as dmg-et kapsz az arcodba vagy rosszabb esetben egyből garázs (goldos HE mágusok miatt).
A Sheridant azért adtam el, mert annyira páncélozottak a tankok 10-ben, hogy a seggbe HE is sok esetben 300-at sebzett és annyit sebez a sima APCR is, ezért nem volt értelme HE-vel lövöldözni. Ezáltal közel kellett menni a nagy vadakhoz ott meg egy obj 140 azzal a dpm-el szétszedett egy perc alatt ha összefutottunk véletlen. -
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #153730 üzenetére
Az biztos, hogy nem front harcos, de ennyire nem rossz, mint amennyire leírod. Ez látszik a saját eredményeimen is, pedig nem vagyok jó játékos. Nagyon mozgékony, pillanatok alatt át lehet pozicionálni magad. Az ágyú karaktere ilyen szóráskép és RNG mellett meg minden tank esetében szerencse kérdése is.
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153623 üzenetére
hát én nem tudom, nálam ez a tank már 4x eladásra került, de valamiért mindig visszavettem. most legutoljára azért mert kapott gy kis buffot, gondoltam jobb lett.
hát folyamatos tier10-ben, ritka a saját tier és mindenki belő, pedig nem kellene, az a rétegelt páncél mindent elnyel szinte és mégis.
no este előveszem, meglátom mit lehet vele menni.
22:27-ig tiltva vagyok, volt egy kis afférom tegnap -
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153511 üzenetére
ezt mondom én is.
lehet hogy csak tier 6, de sokan játszanak ebben az osztályban, meg lehet mutatni azoknak akik csak leszólják a másikat.
hát tehetek én arról, hogy ezzel a tankkal tudok jól játszani? lassú, papír és mégis top 2.
gyakorlok a többivel is, de lassan alakulnak a dolgok.
de nem adom fel. -
-
Jag
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #153449 üzenetére
AMX 13 105 szerintem nagyon jó, érdemes megvenni. (13 90-hez képest írom)
Köszi amúgy az infót!(#153453) kchryss: az szép teljesítmény, Gratulálok Neki
Nem rossz, hogy beül első csatájára egy tankba és azonnal gurul egy ÁSZT!
(több ilyen is van Neki)
Hogy ne csak sírás legyen, most egy kis örömködés! Tegnapi napom baromi jól sikerült - a hatalmas laggok ellenére is (vagy lehet épp amiatt
)
a kis WZ-132 jól adta -
jr1994
addikt
válasz
xAttilax #153446 üzenetére
Nem lett szar a 8-as? Én a nagy light átalakításkor az első tesztszerveren odavoltam a 9-es WZ-ért, de aztán szétnerfelték azt is, meg az összes többit is. Na akkor aztán kijött a számon néhány durva mondat a WG-nek címezve, és nem is nagyon játszok lighttal azóta. Néha a 13 90-et előveszem de csak fun, még mindig többet tudok hozzátenni a csatához egy medben vagy heavyben.
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
xAttilax #153272 üzenetére
Miért, nem így van?
Szerinted minden rendben van a játékkal?Ha folyamatosan +2-be rak, az már nem manipulálás?
Ha 40 !!!! meccs folyamatos bukta, hiába vagy top 3-5 sebzőbe ,az nem keverés?
Viszont folyamatos nyerésed az nincs.E25, bokorba állok 3 skilles legénység, és egy "száguldó" japán dömpert csak akkor veszek észre, ha 50 méterről ki lő, ez vajon jó?
Nem kell itt nagy dolog a keveréshez, vegyünk engem az igazi paradicsommadarat:
Pattanok a futrinkákról, csak kritikust lövök, beszűkült célkereszttel, kilövöm a szaturnuszt 10 méterről, stb, ez már bőven elég a stat. szinten tartáshoz.
Ha megkeresed nem olyan régen már leírtam, egy hónap tier leosztását, hát finoman szólva nevetséges volt .
37 +2, 31 +1, és 14 azonos tier, ez már nekem bőven elég ahhoz hogy ne tudjak igazán tovább lépni.
Pláne úgy hogy egyre kevesebbet időt tolsz bele a játékba, mert elmegy a kedved.
Aztán meg a csalásokról, ne is beszéljünk, a wot vajon direkt nem gyomlál?
Felmutat 1000 egynéhány banolt játékost, és kész?Volt olyan kimutatás ami szerint durván 35-40 % a csalók aránya !!!!!!!
Ez egy kicsit sok szerintem, de biztos hogy több mint 1000+ ember használ tiltott módot. -
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153194 üzenetére
szerintem ez így ebben a formában nem igaz, Te is tudnál még fejlődni, csak ahhoz napi szinten 8-10 órát kellene tolnod a wotot, ahogyan az unicum játékosok tolják.
én pl. tuti leragadok itt, mert a könnyű és a med ágat nem szeretem, inkább a nehéz és páncélvadász ami fekszik.
a játék viszont eltolodott a könnyü tankok irányába, sajnos. -
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153187 üzenetére
mostanában azért az M6 2000wn8 fölött zár, de a sok csataszám miatt lassan megy feljebb az adott tank statja,
most a statrombolo az arty, tolom a T55A kampányt és nem igazán jönnek össze a meccsek. de sebaj.
épp azon gondolkodom, hogy érdemes lenne e resetelni az accomat.
M6 hp: 870
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153178 üzenetére
nem tudom, a wotlife az összes csatát nézi, vagy ott is különszedi a csatatipusokat?
mert aki sokat erödözik, csapatozik, és többet nyer mint veszít, annak jóval jobb a statja mint aki csak randomozik.
a wotlife meg szerintem kicsit csalóka: ugyanis amikor huzol egy tankágat vannak szopós tankok, amivel kínszenvedés játszani, meg az artyk amik igen jól lerontják a statot.
nekem a 209 kifejlesztett tankból összesen 22 van garázsban aminek a fele prémium tank.
amik nem tetszenek azok mennek a levesbe: pl .nincs tier 10 a garázsban. -
Barret001
addikt
válasz
xAttilax #153166 üzenetére
Nem akarom védeni,tudom hogy stat padder,és írtam azt is,hogy sokadik reroll acc. Ennek is készült az account. A lényeget is írtam,egy darabig 4000 felett tudja tartani,aztán meg nem hogy fejlődik,hanem zuhan le a teljesítménye,és folyamatosan! Ezt már sok accounttal eljátszotta.
-
jr1994
addikt
válasz
xAttilax #153021 üzenetére
Mikor megjött a buff, kipróbáltam. Tényleg egész jó lett, csak nem szoktam TD-vel játszani. De pár csata alapján ugyanannyit tudtam lőni vele mint a Grillével vagy egy E3-mal. Ja meg lehet vele roham TD-set játszani, abban pont jól jön a kitéríthetőség. Mondjuk olyan sok mindent nem pattint, szóval csak ésszel.
-
Puculo
aktív tag
válasz
xAttilax #152910 üzenetére
Pár hete megkaptam tesztelni kölcsönbérleti szerződésbe. 1 csatát mentem vele, de bevallom annyira nem fogott meg. Viszont a tier limitről nem tudtam.. Ha tudom, próbálgattam volna még. De 50%-os legénységgel minden extra felszerelés nélkül nem voltam ráhangolódva a csihi-puhira tier 10-ben. Lassúnak tűnt egy kicsit az tény, de utólag bánom nem szántam rá több időt. Azért köszönöm a tanácsot.
-
galervin93
addikt
válasz
xAttilax #152910 üzenetére
"hajlamos vagyok rákönyökölni a W-re és yolozni..."
Tiszta mintha magamat olvasnám. :-D Én ugyanezért vettem T34-et, ott legalább van egy megbízható torony meg komoly átütés is, szeretem is, mert még a Revoval is képes vagyok gyorsan dögleni, ezzel meg kifejezetten nehéz. -
-
Puculo
aktív tag
válasz
xAttilax #152893 üzenetére
Valójában nekem egy kezdőbarát prém tier 8-as vas kéne, farmolni, legénységre, meg persze túlélni. Ki szeretném próbálni azt a szintet is, de azért csak óvatosan. Nem tudom melyik fekszik legjobban stílusra, talán a td. Viszont ha leragadok ott, az életben nem fejezem be a küldiket. ( Az arty ágat még ki sem próbáltam, valahogy ellenérzésem van velük szemben. Na meg a kiszolgáltatottságuk ha egyedül maradnak.. Keveset láttam méltósággal elesni..
-
jr1994
addikt
válasz
xAttilax #152893 üzenetére
Hát ez az, manapság szerintem már csak pénzkidobás egy ilyen tank, mint ahogy az összes többi ~240 alfás prémium med is az. Rev, Lóri, esetleg Guard jó lehet, meg talán a buff utáni Mod 1. Ott a Patriot, Defender, Skorpion G, Strv S1 (+ talán Löwe, Liberté,) ami szerintem mind jobban használható randomban (bár nem próbáltam mindet).
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #152817 üzenetére
annyi az újítás, hogyha állandóan streamokat meg a tanks.gg-t nézegetném akkor nem lenne időm játszani.
én csak azért vagyok néha mérges, mert leheteltlen helyen lehetetlen szögből olyan tank lő be ami még a fetéket sem verhetné le a tankomról.én nem nézegetek semmit, nem vagyok tapasztalt játékos, pedig van 33k csatám, de azt tudom, hogy 2013-ban amikor kezdtem sokkal de sokkal jobb volt a játék: randomban is mindenki, vagy majdnem mindenki tudta a dolgát, nem volt olyan hogy minden tank egyoldalra, mintha kolomp lenne az első nyakában mint a marháknak és a többi meg megy utána.
sokkal jobb volt a játékélmény, pedig sokkal több játékos volt fenn.
jobban lehetett nagy kalibert tank ászt meg ilyeneket lőni. az M6-al volt hogy 4-5 tank ász is összejöttegy nap, most már fehér holló számba megy ha véletlenül jön egy tank ász vagy nagy kaliber.
rengeteg az OP light tank tier 8-tól felfelé és ezekkel nincs mit tenni. majdnem minden vereségem 15-3-4-5-re végződik, úgy, hogy az adott csata WN8-a 1500 fölötti, egyszerüen eltolodott a játék menete a light-med irányba.
én nem vagyok jó csak heavy és td ágon ott sem vagyok op játékos, nincs is light tankom csak 2 a küldik miatt, ezért én és a hozzám hasonló játékosok hátrányban vannak a többiekkel szemben. és a csalásokról nem is beszéltem, az egy külön téma, nem is foglalkoztat. láttam pár videót, aki csal az saját magát veri át.
kicsit hosszúra nyúlt de ez a véleményem. -
po1son
addikt
válasz
xAttilax #152815 üzenetére
a szakasz már inkább nehezítés, mert akkor még durvább MM-et kapsz.
Ez javítva lett az utóbbi időszakokban több update formájában, lehet mondani hogy újra előnynek számít, ha nem kettő bot játszik együtt.
Innen a topikból múlt héten játszottunk ~15 közös meccset joergie-val tier10 szakaszban és az esetek többségében nem full tier10ben voltunk, a winrate valahol 70% felett volt.
Még játszottam egy másik illetővel is tier7 szakaszban ~10 meccset, ott is teljesen jól voltak balanszolva a csaták. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
xAttilax #152582 üzenetére
Az a terv majd. A vk100.01p is gyakori ahogy latom de eleg lomha joszag.
Prem tankom van eleg, foleg nemet. Ill 3 orosz. Mas nemzettel meg nem jatszottam. Elobb a jgpze100 a grille es az e50m vonalat akarom kihuzni. Ill oroszban 140 es is7. Ez lehet jovo ilyenkor mire vegzek
Mas premet nem nagyon latok hasznosnak. Tavaly belemerultem egy kicsit mivel anyagilag nem megterhelo. De oszinten szolva csak attol h kvazi megtehetem meg nem lesz tobb ertelme. Iden inkabb adakozok a voroskeresztnek valszeg. Premium acc se biztos h megeri ugy h csak hetvegen jatszottam iden, kiveve szabi alatt. -
Razermazer
őstag
válasz
xAttilax #152442 üzenetére
Reaction:
"egy tankod van amit "saját erőből" húztál ki, a többi mind prem cucc, szóval igazából tier VIII-X-ben tanulsz éppen játszani gondolom nem valami op legénységgel..."
Nem is lesz több, időm, energiám fejlesztgetni nincs, sajnos azt kell mondanom, hogy nekem jól jött az agyonszidott prémtank rendszer, így kitudtam próbálni más nemzetek tankjait is tier 7-8-ban. Jól látod a német nehéz vonalat kezdtem el 0 wn8-al, meg is álltam, értelmét nem láttam tovább tigris 2-es, nem használható, feljebb meg csak rosszat olvasok tőletek a többiről is így kalap kabát. Másik saját erőből kihúzott a német td vonal, xp kredit megvan jpanther 2-re de megint zsákutca, a német vonal így is le van tolva, fehérorosz fejlesztőktől mit is várna az ember. Most kezdtem el a könnyű águkat leopard az élvezetes jól is megy vele, talán ru251-ig elviszem. A legénységgel nincs baj minden prémben 3-4-skillesek.
"Kevés csatád van, meg mindenki volt kezdő játékos, de lehet, hogy nem ez a legjobb út, többet kéne picit kisebb tankokkal nyomni. Ha ott lesznek masszív zöld kék tankjaid na akkor menni többet magasabb tierben.
Nyilván ez játék és mindenki azt csinál amit akar, csak így azért hiteltelen, hogy te szidod a csapatod.
Még egy dolog amihez igazából tényleg semmi közöm, mert a lové az szent, de amennyi prem tankot vettél abból kijött volna egy használt 1155-ös konfig vidi karival amin röhögve közepes- magas beállítás mellett megy a wot. (de ez tényleg csak egy észrevétel, mert a pénz az teljesen magánügy).Tényleg nem leszólni vagy beléd állni akartam, csak azért itt sok tapasztaltabb játékos nem mondja, hogy "legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah" közben meg..."
Az irónia nem jött át ezek szerint, de legalább most megbeszéltük. Ezt a prémtank mennyiséget ne úgy nézd, hogy egyszerre lett véve apránként akcióban egy egy darab. Olcsóbb változatok is akadnak churchill 3, excelsior, su100y-nagy kedvenc, ezeket még nagyon kezdő szinten vásároltam, akcióban szintén nem is tételek. Toltam is velük, jól is ment, viszont sokat szakaszoztam barátokkal, és tier limit ide vagy oda(simán feldobja őket) high tierbe nem állják meg a helyüket, százalékok lementek a béka segge alá. Ezért van az ahogy kinéz a stat, lent is.
Gép árahát egy konfig vidikártyával azért ezeknek a tankoknak az árából nem jön ki bárhogy csavarom csűröm(már ami nekem megfelel 130k-150k-ért már van ami jó). Mellesleg volt csak eladtam,(vízhűtéssel modolva, minden kutyavalaga) mivel a munkám miatt mobilitás kellett és üzleti strapa lapos, ez van, majd nem lesz gond jövőre, ha még lesz elég kitartásom ezzel kikapcsolódni, remélem nem
. Szarásig legyen jól fizető meló, esélyes
Minden tiszteletem a jó játékosoké, igyekszem nem hátráltatni őket, hanem segíteni, remélem a közeljövőben jobb aránnyal.
Ez kibaszott hosszú lett
-
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #152442 üzenetére
Strv S1-el 2K átlag dmg simán lőhető - még nekem is sikerül és tőlem biztosan vannak sokkal jobbak is a tankkal - tehát elég erős 1100 átlag dmg-re azt mondani, hogy "igen tudom mi a dolgom".
De hát mások vagyunk ezért szép ez az élet, hogy nem vagyunk egyformák. Én a 2K átlag dmg-el sem merem azt mondani, hogy jó vagyok a tankkal, max azt, hogy jól haladok vele.(#152443) ddt500hu: ezt hol, hogyan tudom megnézni? Kíváncsi lennék én is a legjobb 5 csatámra Strv S, Strv 103-0 és Emil II-el.
-
Razermazer
őstag
válasz
xAttilax #152438 üzenetére
Megkockáztatom Strv-vel jah, one gunmark, másodikhoz azért kell még, 70%-on vagyok most, 50-48% között ingadozom 800 csatával(azért a városi térképek nem igazán valók neki, mikor megvettem sose kerültem városba 1-2 kivétellel mostanában rendszeresen, le is dolgoztam a 60%-om vele), még med el is, a kedvenc t54 mod 1 szuperzöld vagyok vele 51% 200-300-csata után szeretem. Löwe felejtős aranyos tank, csak nem való tier 10-be arty csemege, vannak vele jó köreim de nem jellemző. A többivel szar vagyok, nem is nagyon erőltetem, még talán a type 64 és amx 12t lent tier 6-ba, type 64-el van a legtöbb medalion, tankász, utána jön talán az strv.
De ugye azért én nem vagyok ász, támogatás nélkül, egyedül nem hozok le csatát high tierben(5-6-ban type64-el igen tegnap kétszer is). Legfőbb ok talán, de már írtam is, hogy a gépem nem igazán megfelelő erre a célra hd3000-el 30fps, ami beesik persze mikor amikor a legjobban kéne 16fps-re, nem találok el vele semmit. Addig hatszázszor kiszednek, biztos sokat számít majd egy sima futás, a fejlődésben, meg tanulok mostanában a saját hibáimból is, skill4tu-t nézem bírom a srác akcentusát, de ahogy tolja az brutál, laza és mindent eltalál, mindennel tud játszani ritka adottság. -
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #152382 üzenetére
Egy picit tekerj vissza tegnapig, ott po1son nagyon szépen összefoglalta éppen a tier8 prémeket kredit termelés és egyéb szempontból
szerk: bocsi tévedtem, mert 2017.11.24-én tette közzé, TESSÉK
(#152384) wwenigma: engem is megvédett így egyszer egy IS7 Sand River védés módban, mikor az enemy light lejött a bázis és a magaslat közé a gödörbe, hogy kinyírjon és az IS7-el nem is foglalkozott, de Ő hála az égnek neki ment és megdobta. Ettől elveszítette a lendületét és így sikerült kilőni. Egy lövés voltam már csak. Meg is köszöntem Neki csata közben még.
-
takessz
senior tag
válasz
xAttilax #152160 üzenetére
Lehet vele itt is csak még megkell tanulni milyen tank és hogy kell vele játszani!! nagyon papír tanknak tünik szóval minden földi jóval el kell láttni
meg még nincs belevaló legényégem szal igy még 0
de igy is termel
Arra nem emlékszel legénységnek miket raktál fel amúgy?? Jól jönne nekem
-
Gyuri27
félisten
válasz
xAttilax #136545 üzenetére
Mert rossz irányba változott a meta. Az eddigi med metát felváltotta a med-light.
Holott vannak még nehezek, vadászok és artyk (fujj).
Oldalanként még mindig dobálja a 3 artyt (miért nem elég 2 egy csatában).
Miért nem lehet kezdeni a mapokkal (hogy pl papir td-l ne városban és +2 t-ben kelljen játszani, meg rotáljon rendesen).Megint jön 1-2 op prem tank a közeljövöben. Örüljetek plebek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #136436 üzenetére
Masodlagos feltételekből volt pár elmaradás, meg T55A SPG küldiket lenyomom gyorsan.
BTW, statisztikát nem irtam de nézegetem a modul/legénységi tag sebzéseket, legtöbbször láncot visz de inkabb csak sérül az ellenen illetve periszkóp, legénységi tag sérülés nagyon ritka, kevesebb mint 1/10-ed. Teljesen életképes az új rendszer.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135396 üzenetére
Igen és az a mutato mondja meg, mennyit is losz valojaban. Abban benne van minden, persze ilyenkor nem lehet hivatkozasi alap mert osszesegeben 1.00 alatt kene lennem.... megis megyek elore es majdnem annyi mint a tied.
IS7 2150/2007
JgPzE100 2200/2128
Type5 HT 2900/1796
M53/55
T-10 1700/1555
M103 1750/1697
Wt Auf 1600/1697
Type4 HT 2050/1466
Jagdtiger 2100/2200Mehetunk lejjebb is, azok csunyabbak, viszont mint mondtam én nem költök aranyat + xp-t prémtankról hogy full toronnyal/agyuval/motorral/lánccal/kutyafülével guruljak ki legelőször a csatatérre, szoval ezekbe ezek is benne vannak, mire kihuzol egy tankot jópár csata lemegy, ehhez képest nézzük.
Kicsit ugy erzem mintha vérpistikének mondanád "te nem lovod meg a HP-d te noob vagy". Amugy nem hiszek vagy gondolok, ezek tények.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135392 üzenetére
Mivel EU szerver átlag winrate-re 47, wn8 meg nem is tudom hol csucsosodik ki....saját HP lesebzés meg megvan. Jobbára.
1,35 damage ratio overallban. Neked 1,40...
Amig ilyen csapatokkal kell randomoznom, orulok ennek. Jah, persze hagyhatnám őket HP buffernek hogy hatulrol csipegessek de abban nincs semmi jó bár elméletileg ezt hivjak skillnek...még talán a winrate is jobb lehetne de ennyi full piroska között akármennyit sebezhetsz, az nem elég.
Egyébként T55A HT-14 küldi 2 prémium napot ad?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135388 üzenetére
Megis tudom hogy jatszik az arty, kevesebbet is kap el, vagy legalabbis én nem sirok 1-1 alkalomert amikor elkap.
És ŐKET sem kapja el valahogy, szoval ne bennem és ne az ellenfélben keresd a hibat. Az ellenfél csak teszi a dolgát.
Egyébként full player statot nézek WG oldalon, mivel mashol nem talaltam statisztikat. Ott sincsenek az inaktivak (x hónapja nem jatszottak, 1000 csata alattiak) listázva. A te oldalad az épp aktiv jatekosokat mutatja illetve azokat akiket valaha lekérdezett valaki. Szoval igen. 10% vagy 20...
De meg is van. Globális EU statisztika: [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135385 üzenetére
Valami oka mégis van hogy egyeseknek sikerül azt a szintet hozni amit szeretnél. És ez nem hiszem hogy az arty mert azt azoknak is dobálja ellenfélnek, ráadásul XVM fókuszt is megkapják e miatt.
Én csak egy játékos vagyok, statok alapján a felső 10%-ból (nem, nem vagyok jó hanem sok a rossz...), nekem ez a meglátásom.
IMIIKE1998: szintén Tier5-ös Turán III PT-vel nem tapasztaltam még, pedig azzal aztán nagyon robogni se tudok.
Amugy ja, ha a papír nyílt terepen hősködik akkor elé kell huzni a célkeresztet amerre megy és bumm.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135376 üzenetére
Type5 Heavy, dreadnought kategória, azzal annyi a dolgod hogy minnél több ellenséges tüzet vonj el a csapatodról. Ágyúja túl van hype-olva, 10-600 között lehet odaverni, ha veletlenul átüt (75mm) akkor 1000+
Figyelni. Hallod/látod ha máshova odaver, onnantol kezdve sacc/kb lehet tudni mikor fog ujratölteni, addig lehet akciozni, aztán imadkozni egy miss-ért és valamennyire artysafe poziciot keresni Itt jon kepbe az ha ismered honnan szoktak lőni és milyen a lőképe, hova tud odaverni...mindkét oldalon van SPG, ellenfelet ugyanugy hamozza a tiétek. Masreszt pedig amire lehet, szupernehez repeszpancel...Type5-re 2 BC 155 58 tárazott ki a minap, 1000hp-t hamoztak le rolam....mas kerdes hogy utana ementálit csinalt belőlem arannyal aki csak a közelbe volt.
adrian360? azonnal elmagyarazom ahogy masodpercenként 5 GPS alapu iranyitott lövedéket fog lőni az arty.
Itt van egy csata, rohadtul nem érdekelt hogy kicsit iranyithatatlan volt az elején majd a "végén" kikapott az ellen arty, mert egy rohadt jot lövöldöztem. Vesztettünk de amit tudtam én megtettem. Hail gold. :] Csak egy kicsivel kellett volna figyelmesebbnek lennem (megvarni amig leesik a spot) és elkerülhettem volna, szoval az én hibám is volt a vereség...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135373 üzenetére
Jahh, azert veszik most vissza. Es igen, az arty pont az ilyen balansz miatt van ÉS mert ez is egy tankosztály. Még ha egyeseknek nem is tetszik.
En is anyazok ha belő, de legkozelebb mar annyival is okosabb leszek. Csak figyelni kene ra. De most hogy visszavették a sebzést, mar tenyleg abba lehetne hagyni a sirast erte.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xAttilax #135365 üzenetére
Tehát ha talalsz olyan poziciot ahonnan szembol nem tudnak beloni, akkor ottmaradsz. Es ilyenkor cseszi el az arty a napod mert segit a csapatnak és rádáll. Pontosan errol beszelek-beszélünk, ezert vannak...
superfly2: ne forditsd meg, te allitottal valamit, tamaszd alá. Az én álláspontomat pontosan a feletted levo kollega tamasztja alá...
Melléd lő, 600hp. Ja. Közbe a Mausoddal amig ujratölt, ki tudod osztani a többszörösét, mire lehámozza rólad a HP-t, a fele ellen halott. Hol a baj?
Egyébként meg olyan a szórásuk - amit tudhatnál hiszen 300WN8 jött össze S-51-gyel - hogy manapsag annak is orulni kell ha mellé lősz a mausnak...
-
xXdensionXx
tag
válasz
xAttilax #134718 üzenetére
Üdv!
A WOThungary ModPakk telepítő frissítése befejeződött. Új verzió száma: 9.17.1.4
Letöltés: WOThungary ModPakk telepítő - 9.17.1.4 letöltése
Alább a változtatások listája a WOThungary ModPakk 9.17.1.4 telepítőben:
Javítás:
- nem volt hibabejelentés;Frissítés:
Kommunikáció -->> Teamspeak - tessuÚj mod:
Hangok, kommunikáció -->> Új szinkron:
- Argo magyar szinkron by zeroveritasdension
-
IMIIKE1998
őstag
-
emre
veterán
válasz
xAttilax #133786 üzenetére
Nem. Utolsó csata: 2016-11-15 20:28
Tegnap már majdnem elindultam csatába miután megnéztem miért tűnt el a gépeim 85%-áról a távcső, és hogy mi nem engedi felpakolni a felszerelést (xvm frissítés kellett). Aztán beleolvastam a fórumba és rájöttem, hogy nem kell ez nekem. Pedig elgondolkodtam rajta, hogy nekiállok xp-t gyűjteni a light tankjaimon az új 10-esek miatt. -
rlaci10
csendes tag
-
Borvitéz
csendes tag
válasz
xAttilax #133768 üzenetére
Én is eljátszottam a gondolattal hogy leteszem a szopóágak miatt.
De nehéz alternatívát találni " tankos " játékokban.
* A War Thunder - egész jó lenne, de kicsit túl van variálva (részletek nélkül
órákat lehetne témázni rajta miben jobb miben nem.. )
* Az Armored Warfare - pedig a II VH. utáni korszakot képviseli
nem rossz,( ha nem tévedek crysis alapú grafika ) nekem kicsit idegen
az egész hangulata.
+1 túl megszoktam már az egészet, de ti is nyilván ezért ültök le
összecsapni minden nap a " siemkákkal " -
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #133331 üzenetére
1: Szerinted csak te kapsz szar játékosokat??? és béna csapatokat???
Szerinted ezt állítottam? Mert akkor kihagyhattál pár órát nyelvtanból.
Felfogtam, hogy a nagy számok alapján hol jobb, hol rosszabb csapatokba kerülök. Ezzel nincs semmi bajom, erről szól a "véletlen".
És te felfogtad, hogy amiről én beszélek (meg sokszor mások is), az arról szól, hogy nem random, hanem gyakorlatilag, folytatólagosan esélytelenek közé dobál több napon, és akár napi több 10 csatán keresztül. Olvastam már itt is a levédetett algoritmusuk lényegét, ami világosan leírja a periodikus előrébb/hátrébb rugdosás tényét, majd rendszerint pár hozzászólással később rendre mennek a prő hozzászólók kirohanásai, miszerint az mm nem is dönti el a játékosok esélyeit jó előre, az egész csak összeesküvés elmélet. Igen, a lila több esélyt jelent. Viszont ilyen szituban nem az ellenfél ellen, hanem az idióta mm ellen.
Igen, tudom nagyon jól, hogy máskor meg engem vág egy vagon prő közé. Lepődj meg, azt is ugyanígy kritizálom, mert akkor is csak pár percig tart a meccs, és mivel elsősorban nehéz dögökkel játszok, legtöbbször mire elérem a "frontot", addigra a mozgékonyabb gépek miszlikbe szedték az olyan szerencsétleneket, mint amiről az előző bekezdés szólt. Nem nídforszpídezni akarok a wot -al, ha megbocsájtasz.2: Kitart vissza, hogy te legyél a kék és lila játékos aki befolyásolja a csatát?
Eleve ezt pofáztam, hogy mit ér a szín, ha egy marhavagonnyi siemka/tomato közé dobsz két lilát, a másik oldalon meg 13 lila közé véletlenül bekeveredik két tomato. Nálad egy a lényeg, hogy a mm véletlenül sem felel az egészért - ha jól értem - mert ha kell, csáknorrisz módjára széthenteled a 15 ellent, persze teljesen egyedül.
-
CirrMee
addikt
válasz
xAttilax #133325 üzenetére
Tudod mi az unfair? Amikor kb napi 10-20 meccset lezavarsz úgy, hogy adatlapok/wn8 szerint is állandó jelleggel majomhordába pakol (kék/lila ellen, esetleg megvariálva azzal, hogy nálam top tier gépek hulladék emberekkel, ellen oldalon top gépek a legjobb játékosokkal megrakva), 3-4 perces meccseket eredményezve, ahol még sebezni sincs időd, nem hogy esélyed. Ez az unfair, nem az öngyilok/desszertálás'...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged