- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
xXdensionXx #134266 üzenetére
-Win10
-Ffoxi 52.0.2 64bitA probléma amúgy a nyomorék elfogadós sütik, illetve az ezeket automatikusan gyilkoló addon miatt van. Itt lehet valami gubanc, ha ezen az oldalon kívül máshol még nem futottam ilyen (vagy hasonló) problémába.
-
CirrMee
addikt
válasz
xXdensionXx #134245 üzenetére
Továbbra is csak lesötétítve, használhatatlanul jelenik meg az (wothungary) oldal.
-
Dewri
aktív tag
válasz
xXdensionXx #131991 üzenetére
Meglestem. Nem rossz, de az Aslain pack jobb szerintem. Itt pl hiába állítottam be a Deggie's célzónézetet, alap nézettel ment... A csata végi infopanel se működött. Személy szerint hiányoltam a legénység ikonokat (ha már van sokféle hatodik érzék ikon, akkor lehetne legénység is), illetve szinkron is lehetne több, pl az elmaradhatatlan Duke Nukem mindenképp...
Jó ötlet viszont az előző modok elmentése és visszaállítása lehetőség!
-
Dreadloord
senior tag
válasz
xXdensionXx #131224 üzenetére
Szürke háttéren szürke betű, valamelyiket kérlek cseréld le, a szemünk hálás lesz
-
lacibacsi
addikt
válasz
xXdensionXx #131224 üzenetére
Azt megoldhatnátok, hogy ne legyen kötelező a cookie használat elfogadása, mert így a céges gépen nem tudom megnyitni az oldalt... Az "elfogadom" gombra kattintva blokkol a "mekefi"...
-
válasz
xXdensionXx #131193 üzenetére
Itt senki sem parancsnok, csak játékos.
-
Jadro
veterán
válasz
xXdensionXx #130310 üzenetére
Köszi az összefoglalót és helyzetjelentést! Én nálatok kezdtem az információgyűjtést, csak sajnos tényleg eléggé lanyhult a szerkesztési aktvitás és odébbálltam idővel. Drukkolok, hogy újra naprakészen tudjátok üzemeltetni az oldalt, kíváncsian várom a változást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest