- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Nyugis #223090 üzenetére
Ha mind a hármat megveszed akkor igen.
Kiírás oldalán kb. 2/3 résznél van az interaktív táblázat amiben meg lehet nézni. -
köpet
aktív tag
válasz
Nyugis #223051 üzenetére
Üdv!
A 8-as egy remek tornyozós tank nagyon jó ágyúval, a 7-es se rossz, afféle heavy-med hibrid, nekem az is bejött. Jó tornya van annak is és az ágyú se hagyott rossz emlékeket.
A 9-es és a 10-es nekem az 53TP után csalódás, engem szanaszét lőttek bennük és nagyon pontatlannak találtam őket (csak a torony működött jól), de nem volt igazán jó legénységem hozzájuk és a felszerelést se találtam el gondolom. Csak álló helyzetben full becélozva volt esély bármit eltalálni, és akkor is sok lövés pattant.
Hozzáteszem, hogy kezdőként ez volt az első ág, amit kihúztam, és ezeken tanultam meg, hogy nincs keresnivalóm a magasabb régiókban. Szegény 60TP a garázsban porosodik, remélem nem eszi meg a rozsda mire felnövök hozzá... -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Nyugis #223053 üzenetére
Nekem van E100-is és tényleg hasonló kategória a két tank, de a 60TP szerintem jobban használható, már csak a jármű modellje miatt is.
Valaki írta korábban hogy a 60TP igazából egy tuningolt E100 ami szerintem nem áll távol a valóságtól, annak ellenére, hogy én az E100-al is kifejezetten szeretek játszani és élvezetes köröket futok azzal is.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Nyugis #223051 üzenetére
Szia,
Szerintem nagyon élvezetes tank, tipikus frontharcos.
- milyen a páncélzata?
Bárhonnan képes pattintani, szemből a hasát is nehéz sokszor belőni, még forgatni se kell nem ritkán volt hogy goldal pattogtak a hasáról, ugyanakkor nem belőhetetlen persze de a páncélja kiváló, rendszeresen lehet vele steel wallt szerezni.
A csöve hatalmas, mármint fizikailag is, ami azt is jelenti hogy rengeteg lövést fog felfogni (javítókészlet legyen kéznél de legalább nem kapsz dmgt amikor a csövet ellövik)- mennyire pattogós?
Ha a lövegre gondolsz akkor akkor pont annyira mint bármely T10 heavy, nekem az alaplőszer tökéletesen működik, gyakran dob 800+os dmgeket, és a töltési idő is rendben van, megvan a visszatartó ereje egy sarokharcnál is hiszen simán pattint bármit a páncélja, bőven van idő célozni és kiosztani a 800-as sebzéseket ha tudod hova kell lőni az ellenfél tankján.- a számértékektől eltekintve a valóságban mennyire pontos?
Ez jó kérdés, szerintem lehetne pontosabb egyértelműen nem sniperkedésre van kitalálva képes simán mellélőni bárminek, még az se kell hogy távol legyen, de azért nem jellemző állandóan, ha tudod használni a nagy kaliberű tankokat akkor ezzel se lesz probléma, a titok a szűkülésben rejlik, az sokat segít ha úgy tudsz lőni hogy megvárod.- Tier: 7-8-9 mennyire szenvedős?
Tier 7: So so teljesen átlagos, van nála sokkal rosszabb van sokkal jobb is t7-ben.
Tier 8-9: Szerintem mindkettő egy álom, élvezetes mind a 8-as mind a kilences szint a lengyel heavy ágon.Összességében szerintem egy jól sikerült 10-es heavy, arra számíts, hogy nagyon lassú, cserében a páncélja szuper a lövege meg szerintem rendben van.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #222993 üzenetére
[link]
ez a tesztszserver harmadik iterációjának posztja(ma jött ki). van ott egy CT1 és CT2 link az elején, abban tudod megnézni, milyen tankokat változtatnak(van jópár).VIII
M41D
VIII
FV1066 Senlac
VIII
T92
VIII
ISU-130
X
M60
X
121B
VIII
IS-5 (Object 730)
VII
T23E3
VIII
Chieftain/T95
VIII
KV-4 Kreslavskiy
-
phoenix1989
őstag
válasz
Nyugis #222821 üzenetére
Szerintem ez hulyeseg, mar bocsi. Prem fiok nelkul egy atlag kor kb 30k kredit szokott lenni bar reg mentem T8 ban , prem fiokkal ez nagyjabol 50k ez 7eve is igy volt. Szerintem inkabb attol lett kevesebb a hozam hogy az emberek egyre tobb goldot lonek prem tankokkal is de ez nem hozam nerf.
-
popey37
addikt
válasz
Nyugis #222658 üzenetére
ebben a metában a régi tankok lószart sem érnek, egymás hegyire-hátára hozzák be a táras szarokat, és csatánként van belőlük 5-7 mindig. egy 10 sec töltésidejű tankkal, aminek ráadásul a hp-ja sem sok, esélyed sincs. pl. foch prém tank: táras, 750hp / lövés, skorpió G 1000 hp élet. ja és nem lövöd be.
az utolsó 500 csatából amit a skorpió G-vel mentem, talán 10x voltam top tier, az összes többi +2.
ja és a kerekes szarokról nem is beszélek. -
Baltazár123
őstag
válasz
Nyugis #222656 üzenetére
Ez kissé megnyugtat, mert akkor nem az én kpz 07-em a defektes, hanem tényleg kevesebb lett a kredit hozam az évek során. Cserébe viszont most sok küldetés van, ahonnan jön a kreditet, csak hát azok nem kiszámítható módon adják.
Tier9-10 csaták nettó kredit égetések. Főleg ahogy a többség csinálja, hogy spammeli az arany lőszert, ha kell, ha nem kell.
Egy jó csata tier8 prém tankban hoz nettó 60e kreditet prémiummal, de a jó csata nem garantált mindig. Egy Tier10 tank, ami spammeli az aranyat meg simán eléget 60k-t 1, maximum 2 csatában.
phoenix1989: én is csak repesszel tudtam sebezni az obj279e-t, arany lőszerem nincs az is7-ben, nekem az túl drága móka lenne. Második csatában jött egy 60t, adta a 750-es pofonokat arany lőszerrel, hiába ráztam az is7 elejétTier10 tankkal csak akkor játszom, ha valami küldetés miatt kell, különben nem.
Maradok a jól bevált tier6-8ban.
-
popey37
addikt
válasz
Nyugis #222656 üzenetére
az a baj, hogy nincs jobb játék jelenleg a piacon, ha lenne, a wot már régen lehuzhatta volna a rolót
nem tudom hova tüntek a régi korok fejlesztő csapatai, de manapság alig adnak ki új gamét.
régen meg félévente jött egy új.
az fps alapú játékok fejlesztése manapság nulla. -
dokee78
félisten
válasz
Nyugis #222619 üzenetére
Jelenlegi tokeneket elvileg kötvénnyé konvertálja.
Azaz nem vihető tovább.
Bár ezen volt egy kis vita egy Facebook csoportban ahol azt mondták,tovább vihető,de szerintem félre érti a cikket.Castor
Szerintem nem javítás.
Én próbáltam bár csak ki kell tapasztalni és okosan lőszert választani. -
Szibilla
aktív tag
válasz
Nyugis #222619 üzenetére
Ezek jó kérdések...szerintem amúgy Battle Pass fog indulni hamarosan, mert ami lesz június 28-tól 2 hetes Ranked 10v10 kutyafüle, abban azt harangozták be, hogy lehet BP pontokat szerezni...márpedig addigra a jelenleginek vége.
Másrészt viszont az 1.13-as tesztnél kiemelik az új BP-t, mintha csak azzal együtt indulna...szóval nem tudom.
Apropó, 1.13....mi a véleménye a tapasztalt harcosoknak, nekem úgy tűnik, még javítják is a tüzéreket...felmerül bennem a kérdés, mi a fenének?
-
po1son
addikt
válasz
Nyugis #222605 üzenetére
Köszi, de egyáltalán nem nagy szám, TOT tank és kaptam +20.000 xp-t bónuszban + 5x szorzó stb.
Szerintem ezekkel a IS tankokkal például jól lehet húzni a wn8-at, azt hiszem pont te tetted fel a kérdést valamelyik nap.
Rendkívül durva acélidegzet kell hozzá, mert a löveg pontossága nagyon troll és ki kell várni míg beszűkül a célkereszt, még közelharcban is.
De Tier 7-ben egyébként én sokszor szoktam top tier lenni vagy még 3 darab tier 8-as még a matchmaking-be és a 390 alfa 10 sec alatt városi közelharcban nagyon jó tud lenni. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Nyugis #222595 üzenetére
sajna már nincs de tipikus amikor bal oldalon vannak az épületek és bokrok mögül érintetlen maradsz
aztán mikor vége a csihi-puhinak elfogynak vagy futásnak erednének végig mész baloldalt az artykért freekill volna de legalább 1td általában mindig védi őketA jt ott volt keringőztem vele bár szerencsére 200hp-jával a coqueror jött segíteni nem semmi csávó volt igazi csapatjátékos
Mert már felébredtek páran vége a játéknak nincs pihike a bokrokban majd az arty segít szóval megint felfogott pár lövést és ki is lőtték engem meg senki se talált be addig szerencsére
-
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #222582 üzenetére
Csak érdekelt, hogy mi a célod vele.
Mi neked a low tier? T1-3? Én pl. kiválóan tudtam wn8-at húzni a T-34-85-tel és a Cromwellel, de ezek már t6-osok. Amúgy meg ha t1-3 kell neked, akkor vedd meg őket, aztán menjél velük néhány próbakört. Tök olcsók ezek a tankok, szinte alig buksz valamit, ha nem tetszik és eladod. Azzal menjél, amivel jól megy, és élvezed. Azzal a wn8 növekedés is jönni fog. T1-3-ban nagyjából minden olyan tank op, amin 100%-os, esetleg skilles legénység és felszerelések vannak. Én T5 előtt semmilyen tankra nem vettem felszerelést és legénységet se képeztem 75%-osnál feljebb, mert minek. A nem pedótankozók gyanítom hasonlóan járnak el. De hogy konkrét példát is írjak: Pz.Kpfw. 38H 735 (f). Prémium kis szutyok, de anno nagyon jól lehetett vele menni. -
Barret001
addikt
válasz
Nyugis #222582 üzenetére
Először is kell egy jó legénység abba a tankba! Megvan? 4-5 skill. Full gold,utána lehet tankot választani.Nagy lövőt,vagy tárasat! Alacsony tierben is megszopatnak,ha nem vagy JÓ játékos! Az az ovis példa részben hülyeség.Mindig leesz néhány ember a csatában,(gyakran szakasz) aki wn8-at húz! Ők lesznek az ellenfeleid,nem a fekete statos kezdők. Pz1-c M2 light Luchs sem rossz,bár nerfelték. Bt7 arty,olyan tank kell,aminek magas a DPM-je! Lősz,és eltünsz.Light tank
Sok szerencsét
Gyakran ilyenekkel fogsz versenyezni! : [statpad]
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #222564 üzenetére
Szerintem itt érdemes megnézni, hogy milyen tier melyik típusával ÉN mennyit tudtam csinálni. Nézd meg magadnál, vagy a kollegánál ő mivel a legjobb. A kérdésre a választ direktben nem tudom, szerintem nem. Amúgy wn8, nem win8, ezen élcelődnek páran.
Nálam pl a tier6 light a legmagasabb, le is tudtam csekkolni hogy a t37 és amx12t miatt.
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #222579 üzenetére
Én ezt értem, de azt továbbra se, hogy a wn8 húzásának low tierben mi értelme. Ha olyan klánba akarsz belépni, ahol elvárás a magas wn8, akkor ott úgyis megnézik a tankjaidat, hogy azokkal hogyan teljesítesz, és egyértelmű, hogy mesterségesen húztad fel. Egy teljesítmény orientált klán semmire nem megy azzal, hogy t3-ban rohadt jól tolod, t8-t10-ben meg gyenge vagy. Mondom ezt úgy, hogy fogalmam sincs a statjaidról. Szóval azt, hogy mi a szándékod ezzel az egésszel még mindig nem tudjuk.
-
hulp01
senior tag
válasz
Nyugis #222564 üzenetére
T10-ben is lehet wn8-at húzni, max egy kicsit nehezebb. Én most pl. a TVP-vel (t10 cseh med) húzom, mert folyamatosan magasabb wn8-at csinálok minden nap, mint az átlagom. OK nem sokkal, de akkor is felfelé megy. A winrate-em meg 10%-kal magasabb, mint az átlagom. Nagyon sikerült ráérezni erre a cuccra, és tök élvezem vele a játékot.
Low tierben meg a szar tankok kivételével szerintem bármivel lehet húzni a wn8-at, mert ott azzal tűnsz ki, hogy tapasztaltabb vagy a sok kezdőnél. Hogy ennek mennyi értelme van, az már más kérdés. Miért jó az, ha 2000 a wn8-ad, ha azt pedózással hoztad össze, miközben t8 meg afölött amúgy csak 1500 mondjuk? Attól még ugyanúgy nem leszel unikum játékos high tierben. -
BerserkGuts
addikt
válasz
Nyugis #222564 üzenetére
a win8 az jó játék
és mit szeretnél belőle csak nem
engem nem érdekelt sose igazán csak egy miatt lényeg ne legyen piros akkor valamit rosszul csinál valaki mivel azt az 1-et azért megtudja mutatni.
Viszont egy adott csatára amiben vagy és járműre nagyon nem tudja eltalálni ezért fölösleges használni mert mindenkinek más az erőssége na meg a formája változó.
Na meg ugye unicum-hoz kell az aranylőszer szakaszozás jó klán na meg átugrálni a szar tankokat vagy legfőképp alaptankokat mert húzzák le a stat-ot pl: ferdinándot is élmény alapról kihúzni szóval nagy humbuk az egész szisztéma
-
köpet
aktív tag
válasz
Nyugis #222470 üzenetére
Szerintem nem OP, de a sunnyogás gyakorlására tökéletes. Páncélra építeni nem igazán lehet, közelharc ha mód van rá inkább kerülendő, a hurkatöltő a repesz nerf óta módjával használható, a betontömbök ellen semmit sem ér. Lehet vele aratni, de a shermann ebben a kategóriában jobb, bár ez lehet inkább hit kérdése.
-
popey37
addikt
válasz
Nyugis #222389 üzenetére
ebben csak az az érdekes, hogy bármelyik netsebességmérőt lefuttatva, tök jó a kapott érték, a wot meg szar.
olyan microlaggok vannak, hogy nem is értem: pl: 60-as ping, de a kis lámpácska az piros mint állat másodpercekig, no ekkor megáll az élet, van hogy csak ujrainditással hozható helyre.és a hiba biztosan nem az én készülékemben keresendő, mert ugye mindenkinek nem lehet szar a gépe aki panaszkodik a laggokra. főként úgy, hogy pár honapja is ezzel a konfiggal játszottam, én nem volt gond./ ja persze, elavult.
/
-
Geller72
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Nyugis #222295 üzenetére
Távolról sem, csak nem lövöldözök össze-vissza minden szarra. A Chart ezért ajánlom mindenkinek, mert megtanít arra, hogy minden lövés számít.
(De amúgy a találat nem egyenlő a páncélátütéssel, a videóban is volt csomó találata a csávónak, ami nem ütötte be a célpontot, persze a játék hibája, hogy a HEAT 10 éve szart sem ér a kicsit is beforgatott spaced armor ellen és ezt nem sikerült azóta sem megtanulni.)
-
peterson79
őstag
válasz
Nyugis #222273 üzenetére
Elég nehéz szerezni. Most a Battle Pass-ban dobálták megint, persze csak, ha fizettél, alaphoz nem járt vagy nem sok...nem emlékszem, Én tejeltem
Karácsonykor szokott lenni még tömeges dömping, akkor lehet nyerni viszonylag többet, de most nemrég is volt valami akció, mert kaptam vagy 100-at összesen, most is kb 112 van a raktárban. Ritkán használom el, várom a Frontline-t, na ott tényleg lehet farmolni, reméljük nem kúrják el valahogyan...
Érdekes amúgy, mert pont előtte fogytam ki és alapból nem lehet kapni a boltban, de mondom volt ez az akció és özönlött a sok kreditbooster.. Biztos meghallották ahogy sírok
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #222273 üzenetére
Őszintén nem igazán tudom, klános cuccot szokott néha adni, abban szokott lenni, de hogy 50 vagy 25%-os azt nem tudom, meg hétvégi eventekben szokott lenne azt hiszem. most is van vagy 160 órára való 50%-os(1-2 órás). Pénzt ezért nem adnék, úgyhogy nem is szoktam ilyesmit nézni/megjegyezni. Lehet prime is ad néha.
-
joergie
őstag
válasz
Nyugis #222270 üzenetére
alap+50% a prém, innentől ez számít 100%nak, és ehhez adódik:
25/50% a saját booster
+30% klán booster(általában)
+15% platoon(ha van, újabban szoktam menni ketten).
tehát 195%-ra tudod feltolni azt, amit amúgy prémiummal kapnál. Vagy mondjuk úgy, hogy 1.95 szörösét(és ugye a javítási költség fix, tehát netto profit az extra 95%).Ha platoonban ketten vagytok, és ugyanarra mentek, akkor belefér hogy gyorsabban halsz, ha a társad purcant. Időben általában visszajön az a 15% amit alkalmanként várnod kell a társadra, ha te halsz előbb. de hárman már túl sokat kellene várni, és nem kapsz érte extrát). Akkor van gáz ha a társad carry-zik, tehát viszi a flanket és tudja lőni a dpm-et, akkor direkt nem fogja kilövetni magát.
-
Djuree
félisten
válasz
Nyugis #222263 üzenetére
simán megvan nekem is. t8-as prém tank+ prém acc +klán booster +egyéni booster és meg is van.
és így sincs soha kreditem.
ha farmolok akkor lövök párat és ha belassul a csata megyek meghalni és ülök át a kövi tankba, van legalább 10-12db 8-as prémem szal lehet gyorsan váltogatni. -
Puculo
aktív tag
válasz
Nyugis #222226 üzenetére
Igen, UPC netem van. Lehet igazad van, és újra kell húzni a játékot. Azt még nem próbáltam, de mivel csak a wot szarakodik, elképzelhető simán. Nem tudom érdemes e megvárni egy foltozást, annyira sűrűn nem játszom vele. De az újrahúzás lesz a következő lépés. Köszönöm a válaszokat.
-
peterson79
őstag
válasz
Nyugis #222200 üzenetére
Az olaszokat bárhol belövik, amikor Én célzok és lövök, akkor tuti, hogy 1, de lehet kettő lövésem pattan róluk és teljesen mindegy milyen Tier. Elképesztő mennyire tud szivatni, de már hozzászoktam és eleve úgy állok neki, hogy plusz egy lövés kell ellenük.
Hozzáteszem, nekem ilyet nem csinál, ha Én megyek vele, csak szökőévben egyszer. -
vJokka
aktív tag
válasz
Nyugis #222152 üzenetére
Papíron nem tűnnek túl szexinek (kevés lőszer, alacsony dpm, borzasztó lövegkezelés), viszont a gyakorlatban meglepően jól működnek. Nekem egyáltalán nem volt szenvedős végigmenni az ágon, még a kerekes szpúterek mellett is lehet velük érvényesülni, csak ki kell használni a camot és a látótávot (ha lehet). Nem vagyok szakértő, ezeket a számokat sikerült produkálni eddig: [link] (Annyiban csalóka a táblázat, hogy a T9-es tankok jó részével több csatát játszottam még T8-as "korukban")
-
-
köpet
aktív tag
válasz
Nyugis #221943 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, de a VGA RAM nem lehet? Bár amelyik gépben van 32Gb alap, ott gondolom nem egy 1030gt próbálja meghajtani az UHD monitort ...
A lapozófájl is elgondolkodtatott, mert anno annak a rendszermemo dupláját foglalta le a win, ami így már nem kevés, bár akkor a lapozófájl méretére panaszkodott általában a rendszer. -
peterson79
őstag
válasz
Nyugis #221862 üzenetére
Ezt el kellene olvasni a WG oldalán, mert régebben máshogy volt. Most már elméletileg csak napi küldikből kaphatsz töredékeket ami akár nemzeti, akár univerzális is lehet. Ez teljesen véletlenszerű, nincs rá befolyásod. Illetve az talán megkavarja a képletet, ha sok kifejlesztett tankod van, mert akkor ha nemzetit akar adni és már Neked nem kell, akkor automatikusan átváltja univerzálisra.
Battle pass-ban, ha fizettél, akkor kaphatsz 10(?) szintenként 6 darab olyan nemzetit amit Te akarsz, akkor választható, máskor nem, egyelőre.Szerk. Nemrég erről is beszéltünk, itt a link: link
-
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #221862 üzenetére
Nem nemzet ad, hanem a WG.
. Vagy univerzálisat, vagy nemzetit. Semmi szisztéma nincs, egyszer ezt ad, máskor meg mást. "Véletlenszerűen" ad. Ahogy ez a fos játék is a véletlen műve.
. Remélem, egyszer kreaál valaki egy normális, ballanszolt játékot ebben a kategban, mert nagyon ráférne már.
-
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #221850 üzenetére
A brit "izé" is töredék, csak nem univerzális, hanem nemzeti. Ha rámész a tanknál a töredékekre, ott a jobb felső sarokban láthatod, hogy egy töredék létrehozásához mennyi uni + mennyi nemzeti töredéked van. Ha rámész az üres kockára, ott meg kiírja, hogy mennyi kell egy töredék létrehozásából. Hiába van unid, ha nincs nemzetid elég és fordítva.
.
-
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #221844 üzenetére
Univerzálisakat te osztod el. A nemzetekhez járókat meg az adott nemzethez tudod felhasználni. Csak azokat a töredékeket "osztja el a gép", amiket játék közben, küldikben eleve adott tankra adja. A szabadon, de adott nemzethez tartozó, depóban lévő töredékeket te osztod el attól függően, hogy mit akarsz fejleszteni. A töredék létrehozásához univerzális és nemzeti töredék is kelleni fog. Egyszerre csak egy töredéket tudsz létrehozni, azaz pl egy tankhoz ha kell egy töredék létrehozásához 10 uni9+3 nemzeti, akkor annyit fog tőled legombolni a létrehozáshoz. Ez egy darab töredéket hoz létre. A feljesztés menüpontban, ha a bal felső sarokban lévő körzőre kattintasz, látni fogod, hogy az adott nemzet fejlesztési fájában eddig melyik tankhoz mennyi lett kifejlesztve, de itt te magad is tudsz tovább fejleszteni, ha ráböksz valamelyik tanknál a + jelre.
-
Geller72
veterán
válasz
Nyugis #221683 üzenetére
A WG úgy gondolja, hogy ez nem fontos infó, így a játékban ezt tudtommal sehol nem fogod megtalálni. Sem az összehasonlításnál, sem az adatlapon. (De még a weboldalukon sem, ha jól rémlik, mivel a két adatlap (a webes és ami ajátékban van) megegyezik. Vagy a játékban derül ki, hogy az adott MAP-on kevés vagy és menned kell előre/helyet kell változtatnod (amúgy is érdemes), vagy ellátogatsz a wotinfóra és megnézed az elemzéseket. Nincs sok arty elemzés, de a legtöbben benne van a lőtáv is. Szerintem fellelhető valamilyen oldal, ahol ezt gyűjtik, de eddig én még nem kerestem, mivel annyira sokat nem artyzok, amik vannak, azok meg 5-8-as arty-k, azokat meg már úgy is ismerem, tudom, hogy melyik hol fogy el. De nem sok van. Küldikhez használom, ahhoz a legtöbbször a hatos elég.
-
Swinegod
őstag
válasz
Nyugis #221631 üzenetére
A hozamnál általában fontosabb, hogy mennyibe kerül a lőszer, a kilőtt lőszerből mennyi sebez mennyit, mennyi a tank javítása, ilyenek. A legjobb pénzfarmoló tank a játékban talán a Ravioli
Djuree: Csak vannak emberek akik már vagy még nem dolgoznak vagy csak simán szarul keresnek...
-
kchryss
veterán
-
válasz
Nyugis #221573 üzenetére
Bocs a dupláért lejárt a szerkesztési idő. Telepítéshez mindíg aslain telepítőjét használom az nálam mindíg működik. Miután feltelepíted [link] itt belépsz a wotos accoddal ezután wot eu oldalra visz ahol rá kell nyomni a confirmra. Ha ezzel megvagy az xvm oldalon a profilodnál az activate sevices-re kell nyomni és onnantól kezdve látszanak majd a statok.
-
Warton
őstag
válasz
Nyugis #221544 üzenetére
Teszteld le, viszonylag gyorsan utána lehet járni. Beraksz egy nem odaillő legénységi tankot a tankba, megnézed hol áll XP ügyileg, mész egy csatát, mikor vége van megnézed volt-e változás, ha igen akkor mennyi. Utána posztold ide, hogy mi is okosodjunk.
Nem ígérem, hogy Nobel díjat fogsz ezért kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest