- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
"Az elején sok olyan köröm volt, ahol csak beléptem a csatába és nagyon ne, csináltam semmit vagy ki is léptem csak a szorzó miatt."
Nem akarlak megsérteni, de ez gusztustalan kitolás volt a csapattal, és az ilyenek én nagyon rühellem. Ha nem akarsz játszani, ne is lépj be. Ezt a szorzózást sem értem. Ha egy csatában van 2-3 sebző lövésed, több XP-t kaptál volna még egy bukó meccsre is mint, ha a semmiért a 20-30XP-t szorzózod le. -
nyunyu
félisten
-
emre
veterán
-
AlexHerceg
tag
Egyetértek. Oly mindegy , milyen színnel mész. Bár sokan szeretnek játékban, fórumokon tomatozni, de ez csak azt mutatja, hogy 1. vagy ő is tomato 2. elfelejtette honnan indult 3. segíteni nem tud, így a könnyebb agyi kapacitású "vélemény" felé megy el.
Rengeteg ajánlat van komplett több 10 tieres acc. vételére 20-50e HUF tartományban. Értelme nem tudom mi van. Attól még hogy acc-ot vesz bárki, megtanulni játszani az adott magas tierű tankkal nem tanul meg.
Bár nyilván van kereslet rá, hiszem különben nem árulnák... -
szbalogh
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Rossz modot hasznalsz, ugy emlekszem 2 vagy 3 fajta van belole. Ami QB modpackjában van, teljesen használható.
Gyakorlatilag ahogy fentebb irja a kollega, a lövedék ívéről nézel a pályára de ettől még nem fogsz szikla mögé lőni ha nem lehet, ha meg mögötte látszik az ellen tornya, felulnezetbol is rááll.
De olyan mindegy amig a random rángatja, lathato hogy lottem teljesen beszukulve es egy kicsit mashova ment...persze az is belejatszik hogy ez megiscsak 850 méter és a szórás ott már jókora, kb. 6 méter.
-
-
lacibacsi
addikt
Ha szeretsz hatos tierben csapatni, ha SH-ra jársz, vagy nagy szükséged van a legénység húzásra, akkor igen, érdemes beruházni rá. Ha csak alkalmi jelleggel tolod a Cromwellt, akkor nem.
Más: Annyira nyalják az amcsik hátsóját, hogy az már-már vérforraló: Berlin Quartett
-
-
Skyhunter
őstag
-
Argh!
aktív tag
Én csak azt nem értem hogy miért nem tudod ezt kiszámolni? Ott van minden adat a tanknál, mi mennyi kg.
54.39 tonna az alap tank súlya
57.5 tonna Terhelési Limit
Tehát ráfér még 3.11 tonna ami 3100 kg.Löveg 105 mm Gun T5E1 Tömeg 2400(kg)
Löveg 120 mm Gun T1222 Tömeg 2790(kg) -
-
kchryss
veterán
Ideigelenes mindent leszedtem és úgy néztem meg szóval nem tudom. Nekem nem asslain packom van, hanem saját összeállítás. XVM-re tippelek.
(#102573) @MCGaiwer: Ehhez vannak a küldetések elvileg. Nem vagyok perfekt angolból szóval lehet hogy félreértek valamit, de úgy vettem ki, hogy ez nem a WoWS féle ranked battle.
-
rlazol
veterán
oke - sokkal. a második ágyút én nem szeretem, a dpm ugyanannyi, mint az elsőnél, a pen kicsit kevesebb, ráadásul pntatlanabb sokkal, így én azt nem tettem fel, nekem a tűzgyorsaság akkor is fontosabb, ha kicsit kisebb az alfa, a pontosság meg a tanknak a lételeme. A IX-esnek viszonmt a penje már sokkal jobb, nagyon jó ágyú!
-
fradi81
veterán
Jelenleg melyik ágyú van fent a 10,5-ös? De mindegy a lényeg hogy a nagyágyúval az igazi.
Borisz
ő lenne az szerintem belefáradt a játékba vagy új accot kezdett -
jimmy74
őstag
egyértelmű:110!a KT-már 6-ossal átlövöm szemből ráadás lomha,tornya gyenge,gyullad de szniperkedni jo vele.110 viszont mobilabb agilisabb frontból sikat pattint saját tierjében,nem hogy még 6-osban.esl-en szivesen hasznàljàk is.Viszont innen szerintem már a kinai felejtős mert egy E-75 sokkal jobb mint egy wz-111-1-4 de egy e-100-nak nincs hasonpárja inkább ugy mondanám a 113 sehol nincs egy is-7 hez mert ő hozzá kell hasonlitani.(na jo az àgyu jó rajta)különben random tapasztalható hogy t9-től eltünnek a kinai heavyk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest