- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
-
-
h1mpi
félisten
-
HellGreg
őstag
válasz
Stunts666 #86243 üzenetére
Megerősítem, nem ír semmilyen sebzést követelménynek. A másodlagos az, hogy ha valaki ennek köszönhetően megsebzi, de itt sincs semmilyen limit.
A WG sem fogalmaz valami egyértelműen:
LT-4: Destroy an enemy track and keep it immobilized, so your allies can hit the vehicle easier. Damaging of the tracks followed by another hit from the same player does not count towards the mission.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Stunts666 #85205 üzenetére
Nekem személy szerint nincs gondom az arty-kal.
Aránylag sokat mentem velük és mikor jó napom volt akkor sok tankot szedtem ki.
Máskor mikor én megyek tankkal és kiszednek akkor sem bosszant.Kapunk hideget / meleget.
Igazából számomra a kisebb, mozgékonyabb tankok ( ELC AMX , E-25 , T-25/2 ) jelentenek élvezetet játék szempontjából.
Néha az bosszant csak ,hogy a T25-össel berak 8-9 Tierhez és ez esetben esélyem sincs a sebzésre...max spot-olgatok amíg tudok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stunts666 #85205 üzenetére
Az a baj a golddal, hogy a páncélos tankokat a süllyesztőbe küldi, mert simán átlövik vele face-to-face a páncélt, aminek az lenne a lényege, hogy ne tudjanak simán átlőni...
Az arti-ellenesség meg főleg azokat érinti, akik arannyal töltött papírtankokban rohangálnak a pályán és egy lövéssel kiveszik őket...
-
emre
veterán
válasz
Stunts666 #84676 üzenetére
Én álcával és hatodik érzékkel kezdtem, utána jött a javítás, és a snapshot.
Ez szerintem egy elég furcsa gép, mert a löveg miatt közelebb kellene menni a célhoz, ugyanis sem nem elég pontos, sem nem elég gyors, de ezt sem a páncélja (ami nincs) sem a mozgékonysága nem engedi. 2 álca semmire sem elég. Ha mindenek 70-80% körül lesz akkor fogsz észrevenni valami pozitív irányú változást. (álcahálóval!)(#84673) Sixkiller6
Neked is ajánlom a HOAX klánt, vagy akár a helyi erők klánjait, a Kelly Hősei-t és a Dmech-et.
-
-
myckey
veterán
válasz
Stunts666 #80200 üzenetére
én is ki szoktam az extra low tiereket iktatni
konkrétan átgázolok rajtuk, nem lövök....pazarlás.
ja! mer kotsog ungar vagyok
de persze én nem arcozok, vagy misézek, csak csinálom azt csókoltam
mer gondolom így esett neki jól.
nem kell ebben nagy dolgokat keresni, az egésznek nem szabad húdenagy jelentőséget tulajdonítani, pláne nem ide kiírni "on" hsz-nek. -
Zolee_70
senior tag
válasz
Stunts666 #79679 üzenetére
Stock állapotban brutálisan gyenge. Nulla páncél, hosszú töltés. Semmire sem jó, gyűlöletes.
Érdekes módon, miután már a tornyot is felraktam (pedig a nélkül is ki lehet húzni a Leo10-et), megjavult, a végére megszerettem.
Mozgékony, jó löveg, nulla páncél, támogatásra, flankelésre, befejezésre jó, de face to face szerintem egy T6 kicsinálja.
-
-
edari
őstag
válasz
Stunts666 #79376 üzenetére
Én tudom h vga limites nekem a játék. Ha fix az fps, akkor kb 80%-on megy a vga.
Ha pl. 50 fps-em van, akkor 99%-os (magyarán 100).De csak a wot miatt nem fogok új vga-t venni. AC Brotherhood, meg Lol van a gépen, ritkán bf3, ezeket bőven kiszolgálja ez a vga. Ehetne kevesebbet is, de mind1.
Most inkább egy j1900-as miniITX-es lapra pályázom
Egyébként a 9.5-el változtak valamit az effektek? Ha lepattan rólam egy lövés vagy betalál, akkor sokkal simább az effekt. Most nem olvastam el a change logot, szal azért kérdem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stunts666 #77930 üzenetére
Igen, csak a meghívó kap egy t8-as amcsi prém TD-t.
.
Nem olyan vidám dolog egy ágat 0-ról húzni. Akkor sem ha az invite kódból tellik 1 db t5 prémtankra (akciósan), legénységi zűrök, frelszerelés hiánya, stb. Elszoktam már a puritán játékmodtól.
Eddig 1 db ventit tudtam venni. És az M6 sem úgy megy mint a rendes accomon....
.
Csak a parancsnokot viszem 100%-osan goldért tankról tankra, -
fsb1000
nagyúr
válasz
Stunts666 #77145 üzenetére
Igen, valószinűleg amire kíváncsi vagyok az a statokból kiderül valamennyire. De nem szűkíteném le csak erre a témát, ez akkor jutott eszembe a hsz-ről. De egy normális beszélgetés ezerféle szálon futhat tovább.
.
Úgy gondolom mindig nagyon hasznosak a tapasztalati leírások is. Engem tényleg érdekel ki mit gondol a játék elemeiről.
Jelenleg ez az a játék amivel a legtöbbet játszom, amit érdemesnek tartok arra hogy finanszírozzak. És nem csak a saját csatáim érdekesek, hanem amit a fórum társak írnak erről arról. Gondolom a többség is ezért olvassa a fórumot.
Ha a replayok youtubon lennének mindet megnézném, főleg kommentárral. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Stunts666 #77143 üzenetére
Köszi! Szépek ezek a TankÁsz eredmények, de igazából ebben a témában a személyes tapasztalaton alapuló "szöveges" vélemény érdekel. Pl miért könnyebb HT-vel játszani, illetve a konkrét statisztikák legalább minimum 100-200 csatás tankokkal.
Úgy gondolom, ha a HT-val könyebb menni, akkor ezt a statok is visszaigazoljá. Sebzés és kill tekintetében. -
dfsz34
őstag
válasz
Stunts666 #75920 üzenetére
Már kifejlesztettem a dw2-t, mert amúgy is tervben volt nálam a második német med ág kifejlesztése, úgyhogy így két legyet egy csapással. A leopard1 már ki van fejlesztve, de az akcióban akarom megvenni, addig szerintem van annyi időm, hogy használom a jól képzett legénységet és azon az ágon kifejlesztem a tiger2-t.
A tiger-t majd valamikor kifejlesztem, mert azt hiba lenne kihagyni, de most átugrom a med vonalról.
Mentem egy kört a dw2-vel, de annyira nem rossz, mint a híre. Ok, ilyen matilda meg társai csak arannyal lőhetőek, de ugyanez az ágyú tier3-ban egy katasztrófa, ezen meg elmegy kategória.
-
Angel1981
veterán
válasz
Stunts666 #75732 üzenetére
Valóban sokaknak nem jön be, pedig jó tank az, csak egyedi módon kell használni.
h1mpi: az nem a Matilda hibája.
Ilyen alapon előbb-utóbb mindegyik tanktól megválna az ember, mert ha sokat játszik egy tankkal, előbb-utóbb jön 1-2 rossz széria, amikor 30-40-50 csatán át rossz a win rate.
A lényeg, hogy jól sebezz, és a nagy számok törvénye alapján a win rate is menni fog felfelé. -
Remus389
veterán
válasz
Stunts666 #75732 üzenetére
Ajándék lónak ne nézd a fogát, jó az a TOG
Az hogy lassú egy dolog, benyomom az automata gázt, irányba állítom és kicsit netezgetek 1-2 percig míg odaér, kényelmes
Érdemes szembeállni vele, akkor viszont erősnek mondható oldalát nem érdemes mutogatni, kábé ennyi
Annyira nem tetszik mint a T25, de nem panaszkodom, elmegy
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Stunts666 #75488 üzenetére
Az E-50M töltési ideje kb. 8.25s körül lehet töltésgyorsítóval, ha hirtelen szembe találkozol vele, ő sem fog lőszert cserélni, továbbá lehet, hogy neki volt egy másik célpontja, csak te jöttél hirtelen szembe. Persze lehet vitatkozni, hogy az E-50m 270mm-es alap átütése mire nem elég, de ez van. Van aki megteheti, hogy goldot tölt mindig és az úgy játszik, ez benne van a pakliban. Bár az vigasztaljon, hogy alap lőszerrel is simán átvinné az Indiened, szóval ebben a kontextusban neked végképp tökmindegy mivel lő rád, szétkap.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stunts666 #75486 üzenetére
Azért mert megéri.
Több tank esetében is a prémium lőszer árát behozza a sebzéstöbblet.
De stat növelésre is jó, ott ahol veszteséges a prémium lőszer.
A prém lőszer a játék része, nem kell hozzá valós pénzt invesztálni bárki hazsnálhatja. Furának tartom a goldnoobozást,
.
FV183 - első 6 prémlőszer - de épp behozza az árát, kb 8-10 lövésenként van egy 1 áthatóló.
E100 - 5 prémlőszer (szinte kötelező)
Maus - 10 prémlőszer (funny és bőven megéri)
IS7 - 6 prémlőszer (ez nem éri meg, de stat növelő)
.
Jp E100 - ebben egyáltalán nem használok prémet. Nincs értelme. Ott se megy át ahol a normál.
A többibe viszek pár prémlőszert, de ritkán használom.
WT-E100- HE a barátom, mert nem tudok vele játszani. Így legalább minden lövés talál. 2-3 tárat tudok kilőni.
.
Egyébként lehetne állandóan prémlőszert használni t9-t10-ben (ott ahol van értelme) mert kb. fele annyi csatával t5-t6-ban megtermelni az árát. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Majd ha szemben összetalálkozol egy Bélával vagy T3-as csodamasinával, akkor megtudod. Vannak olyan szituációk amikor be kell lőni valamit bármi áron. Nincs gyenge pont keresgélés mert mert kapsz egy 800-ast vagy 4x300-at, és mehetsz a garázsba.
Én két fajta "arany lőszert" használok.
Az APCR előnye, hogy jóval gyorsabb mint a normál AP így könnyebb a célzás, valamint ugye jóval nagyobb az átütése. Egy szikla mögül kibujkáló medet, egy gyors lőszerrel biztosabban lövöd meg.
A másik a HEAT. Hatalmas átütés, de nagyon vigyázni kell vele mert egy füccfagallyban elakad. Ezt ésszel kell használni. Viszont ha előtted van beforgatva egy E100 akkor azt neked erőből be kell lőni a lövegpajzs mellett. Nemigazán szeretek senkiből acélfalat gyártani.
És amíg prém nélkül kitermel egy tank 5-10 arany lőszert csatánként, addig nincs gond.Pete55555: A Tigrincs a nagy puskával 9,6-os töltéssel egy nagyon jó TD. Ráadásul a lövegkitérítése minden irányban elegendő. Talán a 704-es jobb, csak ott Jurij néha szeret mellélőni meg kevés lőport tenni, aztán meglep egy nyamvadt 580-as sebzéssel. Na attól szokott pörögni a kávés pohár a kezemben.
-
weres78
senior tag
válasz
Stunts666 #75490 üzenetére
Nem játszom régen. Eleinte próbálkoztam nehéz tankokkal. Akkor annyira bosszantott a goldozás, hogy úgy döntöttem csak papír tankokkal játszom, aminek úgyis mindegy mivel lövik. Ez be is vált! Már nem bosszant amikor valaki a harmadik goldot lövi a 20mm-es páncélomba, inkább megmosolyogtat, miközben megyek a garázsba...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bizonyos tankokat szinte mindig azzal használnak a megfelelő hatékonyság érdekében (pl. FV215b 183 - különös kivétel, itt 80mm-el kisebb átütést kap a gold, de ezt az 1750-es átlag alpha sebzés kompenzálja, emiatt sok játékos kedvence, E-100 - 15cm-es löveg esetében +100mm-el nagyobb átütés, rossz pontosság, rossz célzási idő triója miatt ez egy egészen ésszerű választás, mert a messzebb lévő célpontokra is növeli a lehetséges sebzés valószínűségét a jóval nagyobb átütésnek köszönhetően), az autoloaderes tankok közül, ha valaki betöltött egy adag goldot, biztos nem fog két lövés után visszatárazni a csata hevében normál lőszerre, mert erre egyszerűen nincs idő (főleg a francia tankok esetében, amerikai társaik kicsit gyorsabban táraznak újra).
Ezen kívül még számos egyéb ok lehet, én most csak ezeket ragadtam ki. -
LK
addikt
válasz
Stunts666 #74272 üzenetére
Így már világos az egész,az RNG-vel kapcsolatban!
Amikor tuti találatnál pattanok, akkor biztos hogy Magyar az ellenfél! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! A drága wg még erre is figyel. Elnézést minden eddigi kételkedésemért
ui.:akiről pattanok,mostantól köszönök is neki
-
emre
veterán
válasz
Stunts666 #74014 üzenetére
jó sok spot damage-ot
mondjuk az ilyen eshetőségek miatt célszerű a heavy tankon a látótávnövelő cuccok használata
-
PAWI
tag
válasz
Stunts666 #73808 üzenetére
Ma volt, Redshire, tier VIII-as csata, t32-vel mentünk pár nehézzel és közepessel a HT-s ütközőpontra, persze az ellen minden nagy tankja erre jött, ki is lőttek minket. Mikor kilöttek, írja az unicum, t34-el, hogy "t32 bastard" meg hogy faszul harcoltam, haltam meg. Csatát lehozta azért a csapat. Végén nézem, 1100 körüli sebzése volt, ami 2 sebző lövést jelent azzal az ágyúval, én meg a t32-vel kiosztottam a katlanba 2700 körül... az ilyen elmehet valahová...
-
h1mpi
félisten
válasz
Stunts666 #73749 üzenetére
A tegnapi napom nekem is érdekes volt. Főleg az Alecto csúcsmodellel
Muszály voltam erre jönni, mert a Churchill GC-t nem mertem bevállalni.
Szerintetek melyik a legjátszhatóbb T5-ös és T6-os heavy? Amcsi alsó ág (T-1 és M6)?A KV1-S egynek jó illetve nemsokára megvan a VK3601H, ami a tesztszerveren jó benyomást tett. Ezt a VK3001H-t eladom, mert hiába a jó löveg nagyon papír a T6-T7 tankok ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest