- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Ezt a csatát miért raktad be? nem látom a két csapat közt a különbséget. első 4-5 tank összsebzése jóformán ugyanannyi. ez egy jó csata lehetett.
Nem forgattam ki a szavaid. Arra válaszoltam, amit írtál. Teljesen átlagos csatákat raksz be, ami dmg-et tekintve teljesen kiegyenlített. Nem is értem, hogy miért próbálod ezeket a csatákat egy lapon említeni.
Ahogy látom mi két különböző játékot játszunk.
-
joergie
őstag
Te tudnál mutatni az elmúlt 1 hétből 7 db csatát amikor többet sebzel mint a következő tank?
Igen. SŐT. Minden egyes csatában többet sebzek, mint a következő tank, feltéve hogy nem nekem van a legkevesebb dmg-em.
Én nem mondok hosszú hétvégi csataélményt olyannak, hogy mindennapos. Ezt nem is tudom miféle kérdésnek szántad. A hétvégi általános játékélmény -ahogy te hívod - sehogysem fedi egymást a mindennapossal. Vagy nektek mindennap olyan, mint a hosszúhétvége?Arty játékosok vagyis akik már játszottak legalább 1-200 csatát már igen nagy százalékban a top 5-ben végez..blabla"
tudod hogy ez nem igaz. Tudom, hogy nagyságrendekkel jobban átlátom a map folyamatait, mint egy átlagos játékos, tehát tudom pl hogyan kell artyval életben maradni, vagy jobb szöget keresni. de ehhez nem 1-200csata kell, és nem csak artyval.Igen, amit beraktál nagyságrendekkel jobb.
Ezt a hsz-t komolyan gondoltad? egy épkézláb gondolat nincs benne. -
MoVieFaN
aktív tag
Most, hogy mondtad ránéztem a barakkra. 2 QB van, egy BiA+2skill, meg van egy csupasz. Gondolom ez az új legény, a másik valami kódból lett. Mondjuk elég szegénységi bizonyítvány a wg-től, hogy még itt is a plusz bevételre mennek. Persze sehol sincs jelezve QB-nél. Hangja legalább van, vagy azt is kispórolták?
-
joergie
őstag
Ma 10 killt kaptam, az se jobb igazából. ráadásul utálok killre játszani, öli a játékélményt.
Más: valaki magyarázza meg(akinek van affinitása a matekhoz), hogy ezt hogyan érdemes gyorsan és praktikusan fejben számolni.
Nekem úgy lenne a logikus, ha egyszerűen mutatná hogy 60ból mennyit csináltam eddig.
ehelyett kb 3 egyszerű műveletet kell megcsinálnom fejben(0 helyett)...és sose tudom hogy miket és milyen sorrendben. Tehát a 12-t osszam el 5-el(eredmény nem egész szám). tehát átlag csatánként 2.4et kell elérnem ebben a hülye rendszerben. most osszam el megint 12vel? és akkor egy találat 0.2-t ér? vagy akkor szorozzam be az egészet 5-el.....(és akkor megint 3at kell, mert akkor az 1.8ból csináljak 18at és osszam 2vel)
Ezek miért ilyen hülyék?! -
popey37
addikt
köszi, megvolt abba is hagytam
a WTR értékelésbe meg jocskán beleszámit a csata vége: nyersz vagy vesztesz. mekem is sokszor elöfordul, hogy 2500 feletti átlagsebzés, de csak 30% körüli win és a wtr 4,5k max.
amugy meg a wg annyira féltetten örzi azt, hogy mit miböl számol ki, mekkorák a szorzok. van leirás, de ott nincs számszerüen leirva: pl: egy "kevés xp" ezért vagy azért. oké, de mennyi az a kevés?
a wg a kezdetek ota hangoztatja, hogy a csata kimenetele nem számit a haladásban, DE számit: lösz 2k-t és vesztesz, kapsz 300-400 alap xp-t, jo esetben, nyertesnél meg majd a dupláját. -
popey37
addikt
személyes értékelése 3,4k 30k csatábol, az átlagsebzéséröl ne is beszéljünk 366 hp. szerinted ez egy átlagos játékos. hát akkor sok ilyet kivánok a csapatodba.
amugy ez egy kilences E 50 M volt. a társával a masik E 50 M-el együtt hátul kempelt végig, kettejüknek vagy 1200 sebése volt összesen.
és ez egy tier 7-es csata volt, 3 kilences, 8 nyolcas, a többi hetes tank. -
2thletme2day
őstag
Egyébként miért jobb eu3 eu4 szerver ha jobb valamiben egyáltalán? Te mint játékos aki szokott eu3 és EU4 szerveren játszani mik a tapasztalataid? Azok mágikus szerverek ahol balanszoltabbak a csapatok vagy miért akar ott játszani olyan sok ember? Nem először látom, hogy meghívót akarnak a szerverekre csak a miértjét nem tudom.
-
2thletme2day
őstag
Én is a TOG mellett döntöttem. Már csak a 2d stylera kell a token.
A pudel egy prémiumosított VK30.02M ami talán a legjobb az összes közül a tokenboltból. A firefly meg a táras francia med nem érdekel. Tudom, hogy a TOG nem konpetitív de különlegesebb mint a többi. És nem mellesleg a TOG pref mm-es ellenben a többivel. Azt hiszem az elkövetkezendő napokban lesz pár platoon belőlük. 😅
-
Baltazár123
őstag
Mindezt arra hivatkozva főleg, hogy a Progetto tank népszerűsége megnőtt az elmúlt fél évben. Igen, amikor BP főszereplő volt a tank 3 hónapig és még ennek a tetejébe ToTT tank is volt 1 hónapig. Sok észre utal, ha valaki ezt az időszakot méri és megállapítja, hogy népszerűbb a tank. Felkészül a nerfre: maus és udes
Sajnos amekkora botrány volt a progi nerfből és mégis, csakis, azért is bevezették, szóval arcvesztés nélkül csak sok év múlva buffolhatnak rajta. Sebaj ott van a Lion, ahogy a WG gondolkodik.
-
-
kchryss
veterán
Twitch drop cikk alapján minden héten 10 token szerezhető, 2 közvetlenül a nézésért, 4x2 pedig a nézésért kapott küldetésekből: Vadonatúj havi Twitch-dropok és küldetések egyedi jutalmakkal
Második hét végén vagyunk szóval 20 tokent lehetett szerezni. Lehet hogy 1-et kaptunk ajándékba az elején hogy látszódjon a token bolt. Még 2 hétig lesznek dropok vagyis még 20 pont szerezhető.szerk.
"Ne felejtsd el elkölteni a tokeneket és kiválasztani a jutalmakat, mielőtt május 8-án 08:00-kor (CEST) mind a tokenek, mind a Twitch-drop boltban található tárgyak lenullázódnak."
"Zsákolj be akár 120 tokent a három hónap alatt, ez több mint elég egy új VI-os szintű prémium jármű megszerzéséhez. Tekintsd meg a részleteket, küldetéseket és az új jutalmakat az alábbiakban, és kezdd el gyűjteni a tokeneket!"
Ezek alapján nem nullázódtak a tokenek az előzőeknél és lehet onnan van plusz 1 tokened? -
jano_77
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy délután elutazom és nem leszek gép közelben, hogy korrigáljam a licitet.
jr1994: igen ezen én is csodálkozom. Biztos benézték
VAGY úgy gondolkoztak, hogy mivel most kedvezményes a váltás, majd sokkal többen vesznek goldot - vagy csak égetik a meglévőt - hogy váltsanak! Aztán mikor a goldot elégették, jön majd újabb goldos nagyon kihagyhatatlan ajánlat.
-
kchryss
veterán
Hehe. Mennyi az esély rá hogy odakapcsoltam a mai adására és pont erről beszél?
[5:36:58] -nál beszél róla.
Úgy van ahogy sejtettem. Arról panaszkodott hogy hiába játszotta le a replay-t mod-dal vagy mod nélkül, mindig úgy mutatta ahogy volt amikor játszotta a csatát. Pedig még megkért olyanokat is akik sosem használták ezt a mod-ot hogy nézzék meg maguknál a replay-t.
Azt mondta felvette a kapcsolatot a mod alkotójával és talán ő majd megoldja a problémát. Hát nem lesz egyszerű szerintem.Egyébként az E50M-et markolja prém lőszer nélkül.
Az állandóan a prém lőszer miatt síró goldnoob-ozóknak érdemes most nézniük. Több tankot is markol prém lőszer és lila felszerelések nélkül.
Tegnap a renegade-ot 3 markolta, majdnem 3k átlag sebzéssel prész lőszer nélkül ...
-
kchryss
veterán
Jó ötletnek tűnik, de sajnos a replay nem így működik. Úgy menti el a célzót ahogy a csatában volt. Vagyis hiába játszod le a replay-t mod-dal és mod nélkül, ugyanaz a célzókör lesz a visszajátszásban ami a csatában volt élőben.
#242268 Achill3uS
"Semmit nem változtat a játék mechanikáján csak magabiztosabban lövöd el korábban a lövéseket mert kisebbnek hat a célzókör."
Ennyi, jól összefoglaltad. Vannak szituációk amikor sokat számít ha előbb lősz. Igazából elég lehet maga a tudás is hogy az alap célzókör 71%-kal nagyobb mint ahova ténylegesen megy a lövés. Van aki ezt fejben bele tudja kalkulálni van akinek viszont kell a vizualizáció és neki segít ez a mod. Mindenki ingyen kipróbálhatja aztán eldöntheti neki hogy a jobb. -
2thletme2day
őstag
-
-
BerserkGuts
addikt
Onslought játékmódban mondom tudod 7v7 az még egész jó max az miatt majd játszom és köszi ha majd meghívsz [link] https://worldoftanks.eu/en/news/guides-reviews/onslaught-mode-ranked-system/
EU3-on teljesen más volt a játék menet mert ott volt először olyan hogy jött valaki shield-elni oroszoknál ez alap meg IS4, E100, Mouse-al HP-t tölteni nekem szóval van csapat munka.Addig az eu játékosok antiszociálisan hátravonulnak inkább redline-ra azt hiszik ez a random és sebzésre mennek
.
Meg EU3-ra menekült az összes streamer tankelit is ott csinálta meg a legend-et
.
Nekem is csak ott sikerült feljutni addig állandóan vissza dobott bronzba, vasba ezüst A-ból. -
Viktoár
addikt
Őszintén szólva szerintem sem ér többet bármelyik másik tanknál. Nem esek hasra ettől az idétlen töltőrendszertől amit újabban kitaláltak a wg-s fiúk. A négy lőszerből 3-at tudsz érdemben használni, a negyediket akkor ha már nem lesz több esélyed újratölteni. Kérdés hogy ki tudod-e pumpálni mielőtt szétszednek.
2-15-ös csatáknál basz mindegy hogy milyen töltőrendszered van, a 15 perces kemper meccsekben szintén mindegy, van idő töltögetni, nézelődni. Új tankként a fókuszban lesz amint spotot kap.Egyébként alkalmas lesz xp, legénység és kredit farmra?
-
popey37
addikt
nm, itt az volt a lényeg, hogy a nehezeink elmentek a félpályáig és ott fék. se elore se hátra, várták a sültgalambot, én meg a pálya közepén a spotternek a helyén álltam már akkor. am ásik oldalt megette az ellen és átjött. hova mentem volna? igy is kiszedtek, mert az ellen spotterja villantott és körbelötek. esélyem sem volt.
itt alapvetoen az volt a kérdés, hogy a nulla sebzéses E100 miért kapott több xp-t, ha még csak 37-el többet, de többet, a semmiért?
-
popey37
addikt
nem, itt arrol megy, hogy elment középre és megállt. nem ö volt az egyetlen. én meg persze, hogy nem megyek elöre a papir meddel, minek? hogy szétkapjanak fél másodperc alatt?
szerinted elöre kellett volna mennem és szétlövetni magam, mert a postodbol ezt olvasom ki.
egy mednek nem az a szerepe, hogy beáldozza magát a hülyék miatt. szerintem.
amugy meg kinöttem már ezt a rambo stilust a sok idiota miatt.
a fronton a nehezeknek van a helye nem az oldalvonalnál, ahonnan semmit sem lát. -
kchryss
veterán
Mióta átdolgozták a repesz működését mindig átpörgetem a kritikus sebző küldetéseket. Régebben egy nagy kaliberű repesszel meglőttem valamit akkor vitte a fél legénységet és egy csomó belső modult magával. Most meglövök valamit 700+os alfával aztán 0 kritikus.
A gyújtás általi kritikus is számít szerintem. Vagyis azt 5-nek számolná. -
zodo
nagyúr
Javulgat a helyzet EU3-on.
Ezen a fiókon is meglett végre Standard B-re az Ász.
Végén a Leo-t kitáraztam de maradt rajta egy kevés hp, mondom leütközőm de én haltam meg pedig lehetett volna némi +xp.
Durva hogy az Strv-t csak nagy sokára spotoltam ki (nem is számoltam vele) pedig végig a sárgával jelzett bokrokban álltam.
Az még durvább hogy ő se spotolt ki engem pedig lövöldöztem is a bokrokból csak miután kapott kettőt.
-
jano_77
nagyúr
és hulp01 nagyon köszönöm
popey37
Sajnos egyre több ilyen csatám van nekem is. Tegnap is túlnyomó többségében ilyen csatákat buktunk el, hogy 2-3 enemy feltartja a mi 10-11 tankunkat, mert ahogy megvillan a piros a csűrhe azonnal STAU-t kiállt! Persze a másik oldalon az enemy "csűrhe" tudja a dolgát és ledarál mindenkit és pillanatok alatt bekerítik az igazi csűrhét és vége is a csatának.phoenix1989:
fizetett színészeknek szokás hívni! Többnyire a streamereknél figyelhetőek meg különös módon. Normál halandó nem igen szokott ilyen balfaszokkal találkozni - sajnos. -
Baltazár123
őstag
Attól függ hogyan játszol. Amikor mindenki fedezékben lapít és onnan figyel, akkor általában nem lehet a dpm-t kihasználni, ellenben ha hibázik az ellenfél, akkor van egy rövid időablak, amikor lehet sebezni. Sok esetben meg jobb a sima ágyú, a karakterisztikája is jobb kicsit.
Én is hajlok egyébként arra, hogy egy gyenge-közepes játékosnak összeségében jobb a magasabb dpm és a jobb karakterisztika, mert nincs meg a skill hozzá, hogy kihasználja az ellenfél hibáit és 2 lövéssel büntessen vagy úgy trédeljen, hogy ő kap 1-t cserébe ad 2-t.
A jó játékos meg úgyis el tudja dönteni, de nekik meg szinte mindegy melyik van.
Kár egyébként, hogy nem lehet a tankokon ágyút is választani a csata előtt, mondjuk a tier10-en azt adná be, mint lehetőség az utolsó a field modnál. A vz55-tel játszottam régen sokat, ahol szintén lehet választani és sokszor éreztem, hogy jó lenne a másik ágyú, sőt már csata előtt is megmondtam ezt elég pontosan. Nekem is a sima ágyú jött be, nem vagyok annyira jó, hogy 2 sebzőt gyakran ki tudjak osztani és akkor kárba ment a dpm, meg az ágyú is jobb az egylövetűn. -
2thletme2day
őstag
Szóval egy maraton lesz a legutóbbihoz hasonlóan battle passos formában?! Lehet felkészíteni a 6-os tankokat az eventre.
De vajon mi lehet ez a jutalomtank?
Telekomosként, falun (mint előttem Gubu), 2 gigabites nettel nálam sincs probléma a pinggel. Elenyésző, talán 1-2 alkalom volt eddig a másfél éves WOT-os pályafutásom alatt az, hogy játszhatatlan vagy akár tartósan 100 feletti pingem lett volna a játékban. Napi szinten szátszom a játékkal.
Nincs olyan, hogy elit xp. Gyűjtöd tovább a harci xp-t mintha lenne még fejleszteni valód.
Szerk.
T32M lesz szerintem. [link]
-
Addel
senior tag
Ja, Skill4ltu szerint is aránylag szar, szóval nem kell a tokenekre rágörcsölni.
-
2thletme2day
őstag
Így legyen ötösöm a lottón. A Millás kedvezményeket a VZ 55-ös ágra raktam erre a következő Top of the Tree egyik ága az lesz!
A másik a német light.
Elvileg a Holiday ops után lesz egy meglepetés esemény amiről egyelőre annyit mondtak, hogy valami lesz. Talán lesz egy maraton vagy Black Market? Mire tippelnétek?
-
kchryss
veterán
Haha ez jó volt. Free kamerát is berakhatnák a játékba és jó lenne ha a játékon belül lenne lehetőség gyorsan visszanézni a csatát. Akkor én is gyakrabban visszanézném hogy mit csináltak a többiek.
Egyébként skill4ltu-val értek egyet ebben a témában. Gusztustalan és bosszantó dolog, de túl van reagálva a téma. 100 csatából kb 5-ben riggelnek. Nem olyan gyakori mint amilyennek be van állítva. Sok ezer csatám van és nem tudok felidézni ilyet a közelmúltból ahol láthatóan direkt nullázott volna egy teljes tier 10-es szakasz.
Az viszont érthetetlen hogy az automata rendszer hogy nem bannolta azokat a játékosokat akiket iyouxin mutatott. Volt amelyiknek majdnem 500 csatája volt 0 sebzéssel az előtte lévő napokban. Zsinórban két 0-ás csata után már fel kéne dobnia a rendszernek egy bot ellenőrzőt amit csak ember tud feloldani és ha nem oldja fel akkor megy az 1 nap ban, a következő ilyen esetnél pedig már 1 hét, aztán 1 hónap ... -
Viktoár
addikt
Hogyne persze.
A WG szarik az egész játékra, lásd a túltolt tankok amik szétbasszák a saját tier-jüket. Most jönnek ezek a riggelt accountok, meg a sok beígért változtatás.
Amíg az emberek zömének megfelel ez a nagy katyvasz és tolják bele a pénzt addig nem is lesz érdemi változás a játékban.
-
kchryss
veterán
Képkeresés nekem akkor nem jutott eszembe, gondoltam lesz itt a fórumon valaki okos aki tudja és végülis igazam lett.
Amit linkeltél az nem az orosz szerver, ez az orosz nyelvű eu játékosoknak van, vagyis akik átjöttek eu szerverre (eu3, eu4). Nekik ugyanúgy Arnie és Milla van mivel a wargaming alá tatoznak.
Az igazi ru szerveres cikk a lesta-nal van: [link]
Itt szerintem nincs se Arnie se Milla. De ezt leszámítva teljesen megegyezik a két event. Mint írtam még a karakterek mozdulatait is copypaste-elték. Így láthatunk télapót aki súlyzózik és rakétavetővel játszik.
A pink festést áthozhatnák eu-ra is. Van néhány tank amin annyira ronda hogy már szép lenne:
-
kchryss
veterán
Kösz. Hogy találtad meg? Képkereséssel?
wg.ru oldal van még egyáltalán cikkekkel?
#240030 jano_77
Tele van a barakkom speciális skilles parancsnokokkal, de én is elgondolkodtam ezeknek a toborzásán, ezért néztem utána hogy hány skillesek.
A linkelt cikkben írják apró betűs résznél:
Ezek alapján nemhogy 0. skilljük nincs, de egyáltalán semmi skill csak 100%-os fő képesség. Vagyis olyanok mint ha aranyért váltanál ki egy új legénységi tagot. Nagyon nem éri meg kiváltani őket, kivéve ha valakinek nagyon bejön a kinézetük ... -
jano_77
nagyúr
Ez tényleg vicc amit ezzel a 283-al művel a game.
Ma reggel 7 tokent váltottam be, ebből 2x adta ki a 283, de mindkétszer 5 csatás bérlésre csupán. Így már van 4x 5 csatás bérlésem - ha jól számoltam, de lehet, hogy 5x.
Az egészen biztos, hogy amíg nem dobja be véglegesre, nem fogom felszerlni és nem viszem csatába. -
phoenix1989
őstag
azt nem hiszem. inkább belefáradt ebbe az egészbe. 9év hosszú idő, napi szinten játszva. nem sok újat mutat a játék. nekem inkább hátrafelé menetelésnek tűnik nem előrehaladásnak. Talán a Grafikai újítást kivéve de az is mikor volt már. a régi jó eseményeket is butítják vagy nehezítik a pénz szerzés érdekében. Értem én hogy ebből él és Köszönöm mindenkinek aki helyettem is szórja rá a pénzt
-
jano_77
nagyúr
igen, de ott csak Arnie-t mutatja nekem! Hogyan lehet váltani Milla-ra?
Barát falujába látogatás:
Rosszul olvastam, hogy naponta 2 legjobb barátot lehet jelölni és meglátogatni és ezt naponta 2x tudom megtenni?!? Nekem csak egyikhez jelöli, hogy voltam 2x, a másikat, ahol szerintem csak 1x, ott 0 jelöl, de nem enged újra Nyersanyagot gyűjteni az itteni faluban!? Félre értettem vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest