- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #210787 üzenetére
Én nem idegelem magam sokáig rajta, nyomok egy szúszát és kész. Egyébként kezdek ráérezni, egyszer már nyertem is flansziával, sikerült az utolsó kettőt pont párbaj közben meglepni, a több HP-sról leszedtem a lényeget a 10-es tárral, Ő addig kinyírta a másikat, aztán mielőtt felvette a cucát, dobtam a fejére egy légicsapást
Amúgy csak a nyereménytankért játszok, meg persze a kötvényekért.
-
-
tomic
addikt
válasz
inferno88 #209282 üzenetére
Köszi a segítséget kipróbáltam.Valamivel jobb a helyzet de csak nem az igazi. Bér elég amatőr szinten nyomom mikor nagyritkán játszom is.
Ha esetleg mennél egy pár vele szívesen megnézném hogyan is csinálod.
Ha nyilvánosan nem szeretnéd a linket közzé tenni szívesen fogadom priviben is.Persze ha benne vagy. -
notika77
senior tag
válasz
inferno88 #209079 üzenetére
A teszt szerver módosításai közt, mintha azt írnák, hogy miután kilőttek nem tudom megosztani a véleményemet a csapatról a csapattársaimmal.
Players in destroyed allied vehicles won't be able to use in-battle communication for all types of battles, except for clan battles (Clan Wars, tournaments, Stronghold, etc.).
Kénytelen leszek már a csata elején beírni vagy 2-3 lövésnyi HP-n elkezdeni a figyelmük felhívását arra milyen kihívásokkal küzdenek a sikeres játék terén.Ez szerintem megint egy gáz "fejlesztés", mert nem csak a véleményemet nem tudom megosztani a még "élőkkel" (pl. szellemileg visszamaradott turisták vannak a beach-en vagy hogy valaki szerintem jól csinálta a dolgát), de azt sem tudom beírni, honnan lőttek ki, mint ahogy egyéb segítségnek szánt dolgot sem.
Arra azért kíváncsi lettem, hogy vajon a pingelést megoldották-e már, hogy a "régi" módon a koordinátát is kiírja a bal oldalra vagy még mindig tippelni kell, hogy a jobb oldalon lévő térképen felvillanó jelzések és a bal oldali szövegek vajon hogyan vannak párban?
ui.: átírtam és így már nem válasz inferno88-nak
-
adrian360
őstag
válasz
inferno88 #208835 üzenetére
Alapból jön 100gold a dobozból, csak egyből újra pörgeti az összeset. Így 5000 g + tank + prémium napok már megérős, de ha nem jön tank akkor tuti bukó. A karácsonyi eventnél 250g volt az alap nyeremény, itt csak 100 ez a legjelentősebb változás. Illetve hogy itt még pluszba költhetsz goldot újra pörgetésre, ami első ránézésre nagyon nem éri meg
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #208467 üzenetére
Tuti, hogy meg lehet szerezni "örökbe" is. Ekkora biznicet nem hagynak ki.
Ha ez lesz a dizájn, akkor rohadt jól néz ki. Aztán lehet, hogy a tank megvehető lesz a boltban, a Prime-hoz meg ajándékba kapod a stílust, és a főszereplőket, mint legénységi tagokat. Vagy csak a kinézetüket. Komolyabb event nem hinném, hogy lenne még az ősszel. Ott lebeg Damoklész kardja a fejük felett a tavalyi elmaradt Halloween miatt, idén muszáj lesz durrantaniuk valamit azon a téren. -
peterson79
őstag
válasz
inferno88 #206494 üzenetére
Na de lehet, hogy van olyan cucc amit érdemes felrakni. Gondolok itt pl. a super heavy spall liner, azaz a repeszpáncélra. Maus-on amúgy is rajta volt, elég vonzónak is tűnik, hogy maradjon. De más tanknál? Van még egy valami, most nem tudom mi az, de teszteltem pár variációt. Őszintén szólva majd az okosokra hallgatok, QB, Skill, Dezgamez és majd esetleg pár magyar streamer. Nekik nagyobb belátásuk van, mivel egész nap ezt nyomják.
Szerintem hamarosan jönnek az elemző videók, ajánlások stb. -
notika77
senior tag
válasz
inferno88 #205104 üzenetére
Nagyon nem egyszerű, mert előtte meg kell csinálni mind a három autót, ami 900 token (3*(6*50)) és csak ez után választhatsz ezekből. Napi 60 token viszonylag könnyen összejöhet 5x Top10 + 5 Top3 sebző, de a 10k alap XP további 40 tokenért már húzós a csataszám miatt, főleg CW event alatt. Ezek a küldik reggelente újraindulnak, szóval nem lehet másnap folytatni. Egyszeri 40 tokent lehet szerezni a honlapon keresztül Twitteren vagy FB-on megosztással. Van rá 12 napod vagyis összesen 1240 tokent lehet szerezni, de ebből csak 760 jön a két könnyebb küldiből.
(#205111) ollie: Előzőnél 25 nap alatt kellett 3000 token. Most 26 nap van 3200 tokenre. Ha ma elkezdődött volna, mint ahogy azt tervezték, akkor lényegében ugyanannyi lett volna az egy napra jutó megszerzendő token, így kicsit több
-
Dobi 562
addikt
válasz
inferno88 #205106 üzenetére
Kozben valtoztattak a Tankrewards leirasan es csak holnap indul. Ez mar megint olyan tipikus WG-s megoldas...
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/tank-rewards-july-2020/
-
Dobi 562
addikt
válasz
inferno88 #205104 üzenetére
Ez jo kis event lenne!
De egyenlore meg a Tankrewards.eu-t sem sikerult frissiteniuk pedig az uj event ma reggel kezdodott.
-
Puculo
aktív tag
válasz
inferno88 #204682 üzenetére
Sajnos igazad lett fórumtárs. Az ASUS Strix GTX 970 adta fel a harcot.
Az új gépem így is csak jövő héten lesz kész, hogy ma adtam le a rendelést. Ilyenkor szembesül az emberfia hogy mennyire is függővé tud válni a játékoktól. Nem találom a helyem itthon, mennék már játszani egy kicsit ha lenne mivel.
Ha az asszony megtudja mennyibe került, már más miatt fog fájni a fejem..
A nők testüket, míg a férfiak a pénzügyeiket kozmetikázzák.
-
Puculo
aktív tag
-
adamgreen
senior tag
válasz
inferno88 #203554 üzenetére
Főleg milyen kurv@ jó lesz amikor a turbo-s EBR 110-el torkon sz@r mindenkit majd a turbos
BC25T ahogy kukibébi mondta a videoban 71Km/h val darabokra tép.
Egy kettö felszerelés érdekes de a többi nagyon merész .Majd kiderül egyenlőre többet árt egy két felszerelés mint használ. -
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #203554 üzenetére
Lehet hogy jó lesz ez az új felszerelés rendszer, de engem rohadtul nem érdekel amíg a tankokat és pályákat nem balanszolják. Nincs a jelenlegi felszerelés rendszerrel olyan nagy probléma hogy prioritást élvezzen a sokkal fontosabb dolgok helyett. 2 évvel ezelőtt ígérték meg a nagy tank újraegyensúlyozást és ezalatt eljutottunk odáig hogy kukázták az egész eddigi munkát ...
-
Darkness1
aktív tag
válasz
inferno88 #203555 üzenetére
Én is láttam meglepő dolgokat, pl. álcahálót ezután csak TD-re meg arty-ra lehet majd rakni. Meg lesz HP növelő cucc is, meg stun csökkentő. Szóval sok olyan új felszerelés lesz, ami egy-egy tank esetében specializációként lesz használható. Meg alacsony tier-ben nem lesz vagy csak nagyon kicsi a legénységi ill. modulsebzés.
Meglássuk, de nekem szimpatikus a terv. Az biztos, hogy tankonként egyesével kell majd eldönteni, mi legyen.
@e-newsee: A spotrendszer nekem most frontline-ban okoz meglepő dolgokat. De aztán lehet csak arról van szó, hogy még mindig nem ismerem eléggé a fl térképeket. Vagy sok a bug bennük. Olyan helyeken kapok spotot, hogy nem értem (pl. egy bizonyos bokor mögé beállok).
-
e-newsee
addikt
-
Greentea
senior tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #203332 üzenetére
Skill4ltu most markolja, vagyis ezek szerint már az EU szerveren is elérhető?!?
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #201133 üzenetére
Épp most találkoztam rankeden egy magyar unikummal akinek az a nick neve, hogy "emil2_31percent_winrate_"
Nagyon kikészíthette az a tank, ha erre írta át a nevét.
-
Swinegod
őstag
válasz
inferno88 #198944 üzenetére
Még csak a T28 HTC 15-öset, 3k dmg, már igazából kész lett Jpantherrel is, de kéne az extrás fele is, csak valahogy nagyon nem jön össze, hogy legyen 3k dmg, 3 kill és nyerjek is, ezen utolsó az ami általában hibádzik, viszont ez a legnagyobb TDm, a sima T28-al egyetemben
Saját tierben szoktam heavy gameplayt tolni főleg, egész addig működik is amíg az ellenfél rá nem jön, hogy a lövegpajzs mellette részek zsírpapírból vannak hajtogatva. A TDzés meg nem szokott mókásan elsülni 0.35-ös szórással. Nem egy Su100Y féle hajtépés de mégisGreentea: Yeah, az a baj az elég random szokott lenni, ha a kupolákat lövik meg a lövégpajzsot tök jó, mikor rájönnek az utóbbi mellett rögtön 2 dög nagy gyengepont is van, akkor már annyira nem mókás, gyorsan visszavonulni meg nem ezzel fogok
-
törölt tag
válasz
inferno88 #198729 üzenetére
Próbáltam én már mindent, pár hét szünetet tartani, Pz I C-vel trollkodni, artyzni kizárólag gold ammoval, nem segítenek.
Ráfüggtem arra, hogy jobb legyek minden áron, de a játék ezt nem hagyja, így el kell engednem.
(#198730) Dobi 562:
Direkt ezért szedtem le, de ~20 csata alatt semmit se kaptam érte.
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #197203 üzenetére
Ez igaz, de valóban jó lenne, ha be lehetne tenni egy bot tankot, amiről mindent tudnál. Összeállítanád a konfigot, és tudnál váltani a két tank között, hogy melyikkel hova mész. Mondjuk beállsz vele egy bokorba, visszaülsz a sajátodba, és megnézed, honnan veszed észre, milyen szögből tudod beütni, stb. Akár úgy is lehetne, hogy te adod meg a HP-ját, hogy mondjuk 10k,es akkor lehet lövöldözni bátran nem fogy el pár lövés alatt. Nem volna rossz.
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #196460 üzenetére
Ja akkor félreértettem. A pilot valóban olyan mint a pershing.
(#196456) ooloo
Egyre több a laposföld-hívő. Már saját társaságot is alapítottak és rengeteg videó van a youtube-on ahol azt "bizonyítják" miért lapos a föld.
200 Proofs Earth is Not a Spinning BallKészült néhány egész szórakoztató mém is róluk: [link]
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #196437 üzenetére
Csak azért furcsa, amit írsz, mert pont a száraz statokban (egész jó ágyú, megfelelő mozgékonyság) jobb a Pilot. Leszámítva az átütést, de ott még az a 202 sem sok. A látótáv ugyanaz, de a pöri páncélozottabb, ez tény. A fene tudja...
Adok még pár csatányi esélyt a Pilotnak, hátha a mostani T8-as MM jobban kedvez neki. Anno, amikor többet játszottam vele, még nem volt más 8-as tankom, csak az, és az IS-3, és volt, hogy a Pilotot vittem haverokkal SH-ra. Ott ugye csupa 8-as tank van, és ugyan kellett néha a prém skuló, de egész jól el lehetett boldogulni vele. A randomos élményeim nem jók vele, de az is változott azóta. Lehet, hogy jobban tudom most már használni.
Köszi a véleményeket!
Felfrissítem az élményeket, és meglátom. Még van pár nap a cseréből, ráérek kitalálni. -
Eugene Roe
őstag
válasz
inferno88 #196397 üzenetére
Én csigaszem, venti, vertstab játszom vele. Az én játékstílusommal ritkán adódik olyan helyzet, hogy nagy előny lenne a töltés, és így a lightokat is látod már 380-400m-ről. Átlag tanknak 5% camo-ja van lövés után, ergo 465m kell, hogy kör szélén lásd a snipereket bokorból.
Városban mindegy a dpm, mert 1v1 úgy is meghalsz. 500m látótáv viszont jól jön magasabb tier ellen.
Mondjuk még csak most küzdök a 2. GM-ért :)
-
Macka
veterán
válasz
inferno88 #196244 üzenetére
Szuper, köszönöm.
S1-en gondolkodtam még, de az Udes 3 sem jött be igazán, én a td-kkel sem szeretek annyira hátul kempelni.Stauffenberg: szemből jó a testpálcél is, forgatni nem lehet, akkor simán belövik. A tornyon viszont ott az a hatalmas kupola, amit még T6-ok belőnek sima lőszerrel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #195868 üzenetére
Most nézem a TheArmoredPatrol oldalt és ez a BLITZ-re vonatkozik nem!?
Egy újabb IS-2 a szuperteszten - lassan jönnek a modern páncélzattal rendelkező tankok, amik elhárítási képességgel is rendelkeznek vagy mi a szösz?
-
Macka
veterán
válasz
inferno88 #195560 üzenetére
Akkor neked erősen plusszos lett, gratulálok. Végülis az arany, amit kaptam, előbb-utóbb elkopik, prém nap is jól jön, olyan eget verően nagy bukta nem lett rajta, csak többet vártam.
Közben elindult az M10 maraton is.
Warton: én Progettonak örültem volna nagyon, most húztam ki a Panthera-t, amiről nem is tudtam, hogy ennyire jó (legalábbis nekem nagyon fekszik, iszonyatosan élvezem vele a játékot, ráadásul wn8 booster).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged