-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
slett27 #231605 üzenetére
Sajnos nekem is akadozik kb. egy hete, előtte nem volt vele probléma. A wotinfón is panaszkodnak, ott a szolgáltatót is kiírták, sajnos én is náluk vagyok. Nem szerverfüggő, feltételezem hogy a szolgáltatónál változott valami mivel az ismerősöknek más szolgáltatónál nincs ilyen problémájuk.
-
notika77
senior tag
válasz
slett27 #231600 üzenetére
Van. Korábbi hozzászólásom a témában: [link]
ui.: Több szerver közül lehet választani. Ha az, amit kiválasztottál, nem jobb vagy nem elég jó, akkor próbálj másikat!
ui.: Tankelit és MrScheff is az ExitLag használatáról készített videókat, mert azt sikerült szponzornak megnyerni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
slett27 #195857 üzenetére
Az a bajom a pénzért is megvehető jutalmakkal, hogy tulajdonképpen mi a bánatért görcsöljek érte ha az időm fontosabb annál, minthogy spóroljak pár ezer forintot? Ha már leülök pihenés céljával játszani, akkor nem olyan grindelésbe akarom belefektetni majd egy hónapnyi estémet, aminek a jutalma egy tank, amit amúgy is meg lehet venni két hamburger menü áráért.
Ha lesz elég tokenem, örömmel váltom be, ha meg nem jön össze, akkor is nagy ívben tojok rá.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
slett27 #195830 üzenetére
Én eddig átlag napi 160 tokent húztam be, hol többet, hol kevesebbet. Én eldöntöttem, hogy legfeljebb Tier 6-ig megyek le a napi csatákkal, ott még azért akad Hellcat, KV-2, ezeket amúgy sem rossz néha elővenni, Tier 7-re, meg a minden idők kedvecének számító Tiger van, ezekkel nem nyűg menni. De a low tier csaták annyira idegesítenek, hogy túl sok időt nem akarok elcseszni rá.
A lelki békém és pihenésem nem ér annyit, hogy grindeljem a szaros tokeneket még akkor is erőlködve, mikor a játék rátesz egy masszív szopórollerre. Ha a végén az jön ki, hogy megvan a Panther/M10, akkor örülök, ha nem, akkor sem egy csomó elészenvedett idegeskedés lesz a vigaszjutalom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
slett27 #195830 üzenetére
Eleve bukó számodra, ha így folytatod, ugyanis nem tudod egy tier-rel megcsinálni a sorozatot, mert egy tier=egy token, következő tier=másik token!
Vagyis tier2-től minden tierben kell menni egy csatát, hogy ha az összes egy napon megszerezhető tokent szeretnéd begyűjteni. -
Massmurderer
őstag
válasz
slett27 #191190 üzenetére
pfff...wn8. Vicces tudod.Akinek meg van 45-50k csatája,azt olyan 40-42%nyerési rátja van,meg hogy 500dmgt nem tud lehozni egy csatába mert vizbefullad az elején,vagy ki se mer menni,akkor ott mi van???Ne tud meg hány ilyen hurka van.Nekem is lökik az elején hogy x-y wn8 meg red player,azt az ilyen ek semmit se hoznak össze a csatába.Na meg úgye ott a sok acc vásárló is
-
sith7
félisten
válasz
slett27 #191186 üzenetére
Fel van telepítve , sokkal másabb, taktikusabb, sokkal jobban kell figyelni, főleg ha nem arcade módban játszod , hanem real módban.
De nagyobb is a sikerélmény 1-1 kilövés/találat után
Nem egyszer van olyan, hogy 1 lövéssel kilőnek a pályáról, itt nincs hp, ha úgy találnak el, akkor garázs.Teljesen más világ, ... akik itt sírnak/anyáznak, egy - egy rossz csata, vagy szerintük nem átütő találat miatt, a WT - ben 5 csata után a rohammentő vinné el őket.
Adj neki időt, kicsit magasabb BR - ben már jobb csaták vannak ... ja, és szólok, orosz játék az is. Te ne kövesd el azt a hibát, mint én, hogy a német oldallal kezded a játékot.
-
kchryss
veterán
válasz
slett27 #167623 üzenetére
Ráviszed az "i" betűre a kurzort akkor kiírja:
Elég sok közülük a játékban gyenge tank.
Churchill III-mal mondjuk az eddigi küldetések nagy része 1-2 csatából meglehetett. Mondjuk olyan kicsi a különbség a követelmények között, hogy én eddig mind nem kurszki tankokkal csináltam, mert azokkal is gyorsan összejött pár csatából. -
Simulacrum
senior tag
válasz
slett27 #166985 üzenetére
Most fejeztem be a hetest. Én 6-ostól indultam és mind a 6-os, mind a 7-es jó tank. Most épp azon gondolkozom, hogy bár végeztem a hetessel, lehet még játszom vele, hogy meglegyen vele az ász. Bálnás a mozgásuk, de a lövegük remek. Együtt húzom a cseh ággal és bár a T34/100-al szívesebben mentem, statisztika szerint az olasz 7-essel jobb voltam, ez nagyon meglepett. Több az átlagsebzésem, több az asziszt.
-
kchryss
veterán
válasz
slett27 #166987 üzenetére
Szerencsém volt, hogy mostanában kaptam nyeremény prém napot és voltak x3 napi szorzók. Így személyes +100% harci xp tartalékkal és szorzókkal sikerült a 4-est 9, az 5-öst 19 csatából kivégezni. Az 5-össel össze is jött 3 ász kör, de egyik sem a tank érdeme volt hanem az ellenfél bénázásáé.
Azt hallottam, hogy a 6-os és a 7-es sem túl jó tank, de legalább játszhatóak. 8-astól viszont már egész jók és a 10-es is nagyon jó állítólag. -
kchryss
veterán
válasz
slett27 #166981 üzenetére
Mert a többség ezeket átugrotta free xp-ből. Én azon kevesek közé tartozom aki nem ugrotta át őket. Nemrég fejlesztettem ki a 6-ost amit még nem vettem meg.
A 4-es és 5-ös olasz tank nagyon hasonló. Nagyon rossz tank mind a kettő, szenvedés volt kihúznom belőlük a következőt. Nagy, könnyen eltalálható célpontok papír páncéllal, szinte minden beüti őket. Nagyon bálnás a mozgásuk, bár ebbe lehet belejátszott a nem tökéletes legénység is. Az ágyú viszont egész jó rajtuk. Ezen a szinten nagyon kevés a hp így sokszor nagyon gyorsan a garázsban találtam magam velük. Egyik sem megtartós, érdemes minél kevesebb csatával szorzózgatva átjutni rajtuk.(#166973) @Viktoár: (#166948)
-
bozont
veterán
válasz
slett27 #165889 üzenetére
Nekem pl nagyon fekszik az a tank. Nem való facehugra az tény, de a nagy átütés és pontos ágyú miatt jól használható. De meg kell tanulni jól helyezkedni vele. Nekem az 50-100 is bejön, de azzal is óvatosan kell játszani. Nehézkesen mozog, nagyon lassan szűkül a célzókör és messzire elég pontatlan, így sniperkedni sem olyan jó vele.
Utóbbi viszont nagyon jól használható a frontline játékmódban, a nagy pálya nagyon fekszik ennek a tanknak. Flank-re az egyik legjobb szerintem, a Progetto mellett. -
válasz
slett27 #165889 üzenetére
Pedig jó az átütése, de ms jó nem nagyon van abban a tankban. A jó hír, hogy egy picit jobb lesz a tier 7-es, a rossz hír, hogy a tier 8-as meg szörnyű, szóval nem ajánlom. A másik tier 8-as heavy amúgy még rosszabb (AMX 65t), talán a lehető legrosszabb 8-as heavy az egész játékban.
-
kchryss
veterán
válasz
slett27 #165680 üzenetére
Nem azért fektette meg egyeseknél a hang a játékot, mert olyan nagy erőforrás lenne indokolt neki, hanem mert a wg programozói elkeféltek valamit. Majd javítva lesz, sőt lehet már javítva is van. Egyébként valamit a betöltésnél rontottak el, ezért akiknek ssd-n van a játék azoknál nem jelentkezik a hiba csak azoknál akiknek hdd-n.
(#165678) @Gyuri27:
Lehet azóta már javították ezt a hanghibát. Néha vedd vissza a hangot és teszteld. Grat a T55A-hoz!(#165679) @vJokka:
Nem adják ki a pontos képletet az xp számításhoz. A wg konferencián Lebwa kérdezte tőlük mivel ranked-nél sokszor előfordult, hogy semmi teljesítménnyel lettek néhányan top5-ben. Azt a választ kapta, hogy bonyolult a képlet és úgysem értenék meg a játékosok.Itt pl nehéz megmagyarázni, hogy ez az E4 mit csinált amivel kiérdemelte az 5. helyet a csapatban:
-
Gyuri27
félisten
válasz
slett27 #165672 üzenetére
24-es moncsi 1920x1080 low graf átlag 80 fps. Megyeget.
A probléma a hanggal van. Mindent le kellett húzni, tiltani mert egyszerüen nem töltött be, laggolt stb-stb.
Most egy alap hang van oszt csók.
Szóval az 1.0 nekem grafikailag nem hozott semmit. A hangok el lettek bakva. -
kchryss
veterán
-
Imilenni
addikt
válasz
slett27 #123202 üzenetére
Vicc ez a support..
Minek írtam nekik a régi ellopott account miatt..
Teló számot kértek, én elküldtem neki a régi telefonszámot amit akkoriban használtam..jót küldtem el mert FB-n is az van megadva.
Aztán vissza írnak hogy a telefonszám nem egyezik ami az accounton van.
Először azt mondták egy szám sem egyezik, aztán már a másik supportos emberke azt irta hogy az eleje jó csak a vége nem..kész vicc amit ezek művelnek.
Persze nem fogadták el mert nem jó a telefonszám. Amit nem értek mert anno visszaigazoltam sms-el...
Az meg hogy aki feltörte és megváltoztatta esélytelen hogy a telefonszám egyezzen..már pedig egyezik...Hiába soroltam fel nekik hogy én csináltam az accountot, milyen kóddal, leírtam mikor kaptam bann-t, leírtam nekik milyen bónusz kódokat használtam fel leírtam nekik még azt is hogy egyszer egy csapattal a Super 6-on is játszottam vagy mi volt annak a T6-os versenynek a neve. Mindent tudok az accountról csak a telefonszám nem egyezik.....
-
válasz
slett27 #114992 üzenetére
Úgy tudom már kivették, 1 hónapig volt benn a shopban, meg karácsonykor is volt pár napot.
Valentine II: Alábecsülöd azt a tankot, ahogyan én is alábecsültem. ~250Goldárt vettem múltkor egy akcióban, ennyiért ajándék volt. Csak és kizárólag Tier IV-ig rakja be, ezen a szinten sok mindenre elég az a kis ágyú. Matilda/AMX40/M3 Lee és hasonló páncélzatú tankokat érdemes kerülni, talán hátulról lőni, de a többi tankkal egész jól elbánik, még alap lőszerrel is.
Van két videóm róla első 1-2 csatám közül 2, de sajnos csak 9.13-as, nem biztos, hogy meg tudod nézni az új klienssel.
Videó 1, Videó 2.
Egy 50%-os akcióba szerintem megéri beruházni rá. -
válasz
slett27 #103843 üzenetére
Én angolul használom, nem tudom magyarul hogy fordítják:
Service records / Vehicles / A tank amire kíváncsi vagy / Jobb oldalt az Awards tab, ha a Marks of excellence felirat alatt lévő képre rámész a kurzorral, akkor egy felugró ablakban kiírja a játék, nem kell hozzá semmilyen mod. -
törölt tag
válasz
slett27 #102683 üzenetére
Win7-nek +1.
Ma délben raktam a gépbe egy nv 970-et. Amikor elindult a játék, 115 fps-t írt ki. Majd egy perc múlva már csak 70-et. Majd újabb egy perc és már csak 58 volt!
Persze max. grafikán minden. Hogy hova az éterbe tűnt a több, mint 50 fps, csak a wot istenei tudják. -
oke
senior tag
válasz
slett27 #102543 üzenetére
Akkor nálam valami gubanc van, én megkaptam úgy, hogy az önjáró löveg nem lett befejezve (elkezdve se nagyon). A többil 4-nél pedig több esetben sem teljesült másodlagos feltétel. Mégis 20 tokenem volt.
Lehet, hogy a másodlagos feltétel teljesítése csak a 15. küldetésekre szól? -
Veatta
aktív tag
válasz
slett27 #102539 üzenetére
Ahhoz, hogy megkapd a tankot, 20 tokent kell gyűjteni, ha a 15-ös küldetések közül 4 sikerül kitüntetéssel akkor 5-5 tokent kapsz tehát megvan a gép, hiába hiányzik egy ág teljesen. Ha nem sikerül 4-et kitüntetéssel csinálni akkor meg kell mind az 5 ág mind a 15 küldijét csinálni, mert 15-ös küldik kitüntetéses teljesítése nélkül csak 4 token jár.
-
Diarmand
senior tag
válasz
slett27 #102459 üzenetére
Azzal tudsz többet farmolni, amelyikkel jobban megy a játék. Olyan a kérdés kb, hogy melyik a finomabb, a töltött káposzta vagy a pörkölt. Amelyik jobban ízlik ecsém
Én a T34-85-re szavazok ha engem kérdezel, de Te érzed a járgányokat a kezed alatt nem én.
A Black Prince ratyi volt eddig is, bár szemből elég kemény dió volt a többi hetesnek, most ezt is elvették tőle. -
törölt tag
válasz
slett27 #101076 üzenetére
Ugyanaz a trier besorolásuk.
Én a Cromwellre szavaznék, a küldetések többségét azzal csináltam.
A normál Cromwell, és a B is benn áll a garázsban, mindkettőt imádom.
Valahol 1500 csata körül vagyok velük.
Kipróbáltam már az összes hatos medet, de csak ez tudott megfogni. -
nyunyu
félisten
válasz
slett27 #101059 üzenetére
Srácok ! Melyik meddel tudom könnyebben megcsinálni a M10-15-öt ? T34-85-el vagy egy M4A3E8-al ?
Kurszki hetvege alatt bohockodtam a mar nem kaphato prem Panther/M10-zel, azzal lett meg a Stug IV MT10-12-je.
MT13-hoz viszont 3000 sebzest kene valahogyan osszevakarni, az platoon nelkul eleg eselytelen nyolcasnal kisebb medekkel. Nyolcasokkal is gyanus, hogy gold ammot kell spamelni hozza.Nyilvan ugy konnyebb, ha ket haveroddal platoonban tolod, ok meg TDvel vannak.
MT14 3 frag+1500 sebzese joval konnyebbnek tunik.
MT15 nyirj ki 2 TDt+eld tul a meccset kiirasa sem hangzik egetveroen bonyolultnak.De hogy a rendelkezesre allo medek kozul melyikkel erdemes csinalni a kuldiket, azt passzolom.
Szemely szerint birtam anno az E8-at, mert agilis, furge tank, konnyen meg lehet vele lepni az ellenfeleket, meg jol birja a dombos terepet, de kicsi a penje, meg az alphaja, igy nem tudsz vele meretes puszikat adni az ellenfeleknek. (trollgun+HEAT komboval anno lehetett...) Max csipkedni tudod vele oket.
T34-85-nek jo a csuzlija, viszont nem nagyon tudja dombos kornyezetben hasznalni, meg a mozgekonysaga sem annyira kiemelkedo, viszont az E8-cal ellentetben a pancelja tud pattintani kisebb loveseket.
Cromwellt nem probaltam, de mindenki azt irja, hogy az a legjobb hatos med.
Nekem tetszik a gun depressionje, meg a csuzli parameterei is jok. -
Szepi1979
senior tag
válasz
slett27 #94515 üzenetére
" Az orosz mérnökök 1943-ban az eredetileg légvédelmi ágyúnak készült 85 mm-es űrméretű L/51,5-es harckocsiágyút szereltek bele, amelynek páncéltörő képessége 914 méterről 30°-os becsapódási szög esetén is elérte a 95 millimétert. A szovjet mérnökök szerint ez elegendő volt a Tigrisek ellen, amelyeknek ugyan 110 mm-es homlokpáncéljuk volt, de azok függőlegesen álltak, így a becsapódási szög általában nem nagyon tért el a 90°-tól. "
Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest