- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Apple Watch
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Fecogame #2968 üzenetére
Köszi, de sajnos eredetileg úgy volt, és az sem volt jó. A mostani állapot már a javítási próbálkozásaim egyik stádiuma. Amúgy nem ismerem a sablont, a honlapot sem én csináltam (csak az új árajnálatkérőt és a rá mutató gombokat), tele is vannak felesleges html-szeméttel az oldalak, lehet, hogy ott van valami gond. Estére visszarakom a kép méreteit.
-
spiritex
veterán
válasz
Fecogame #2927 üzenetére
Sajnos csak ennyit ír:
"Can't get nameservers at parent server!I only check domains not subdomains!"
A másik hozzáadott domain-eknél (amik működnek) megjelenik egy nagy táblázat, amikben van egy ilyen felkiáltójeles sor mindkettőnél:
"SOA EXPIRE Your SOA EXPIRE number is: 2592000. That is NOT OK"
-
adatfalo
senior tag
-
adatfalo
senior tag
-
sz.j
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
-
The DJ
addikt
válasz
Fecogame #2238 üzenetére
Egy normálisan bekonfigolt szerveren semmilyen hátránya nincsen a bekapcsolt keepalive-nak, sőt, még csökkenti is a CPU-ra irányuló terhelést. A memóriahasználatot tudja növelni minimális mértékben, de ott is kell hagyni azt a szolgáltatót, ahol ez gondot jelent.
(#2237) Magga: Örülök, hogy megoldódott.
-
adatfalo
senior tag
válasz
Fecogame #1989 üzenetére
Manuálisan, összvissz annyira lenne szükségem, hogy legyen a user adatai között egy-két olyan pont ahol azt tudja megnézni, hogy az admin oda azt írta-e, hogy "megérkezett a pénz", "kifizetve az egész évre", és ezt front-end-en lenne a legjobb megjeleníteni.
Most a ProfileBuilder-rel szórakozom, azzal sikerült is kiíratni szépen az alap információkat, viszont az kéne, hogy legyen olyan mező amit a sima feliratkozó ne tudjon magának szerkeszteni, csak az admin (ezek lennének a tagságis információk).
-
-
Babetta-X
senior tag
Igen, már dolgozom a fordítás kiteljesítésén.
Közben viszont jól megszivattam magamat. Nincs valakinek ötlete egy olyan rejtélyre, hogy feltettem a buddypresst és a buddypress template pack nevű programot, majd mivel nem sikerült összelőnöm a jelenlegi sémával, inkább hagytam a csudába és leszedtem őket (admin alól).
Ezután az történt, hogy az Oldalak elérhetősége megszűnt, a főoldalról ha rákattintottam bármelyikre is nem jött be semmi. No hát mondom semmi baj, pár nappal ezelőtt lementettem az ftp tartalmát, öröm és boldogság. Felmásolok mindent, erre mostmár semmi nem jön be, csak egy nagy üres fehér oldal.Hol lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged