- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Nekem The DJ rakta össze az oldalam és szintúgy van fent w3 Total Cache, éjjel mikor jött a frissítés pont fenn voltam, mentettem egyet és frissítettem is, szerencsére nekem sem borult meg az oldalam, igaz a telepítés után felajánlott cache ürítést de nem csináltam meg, valami másik opcióra nyomtam, aztán az ürítés meg eltűnt, nem is foglalkoztam vele. A W3TC ma már adott ki frissítést, amiben 100% hibamentességet ígérnek 5.3 mellett is.
-
The DJ
addikt
Pedig igen sok vele még a gond, érdemes várni a frissítéssel. A W3Total Cache miatt lehal az oldal, ha telepítve van és frissítesz 5.3-ra, nagyon sok sablon se kompatibilis még vele. Tegnap óta javígatom az összeborult oldalakat. Egy pár napot, de inkább egy hetet még legalább várnék a frissítéssel.
-
-
SharpSA
veterán
Gyanús, hogy pont ez a Hide Price Until Login (CedCommerce) lesz a hiba okozója, viszont erre meg szükség van. Egy másik oldalon telepítettem ezt és azóta nem jön be az admin felület, csak üres képernyő... Van másik ilyen megoldás, azaz amíg nincs bejelentkezve az felhasználó, addig az árak ne jelenjenek meg, illetve akár a korásba rakás se?
-
SharpSA
veterán
PHP verzió: PHP php7.1-cgi. Lehet, hogy ez nem jó?
Minden a legfrissebb. Nem az én oldalam, rég jártam már itt. Van egy Hide Price Until Login bővítmény, amiben egy linket kellene átírni. Ez a Woocommerce beállítás utolsó fülén lenne. Itt derült ki, hogy nem nyílik meg és az már leírt üzenetet adja. -
Nimrod
addikt
Emlékeztetőként mától van a Halloween ajánlat Template Monster-en, ha valaki szeretne jó áron megbízható template-et szerezni. Nekem eddig beváltak. Aki segítséget szeretne csak jelezze akár itt, akár privátban. Csak most péntekig érvényes.
-
Nimrod
addikt
Most jött, hogy október 28-tól november 1-ig árkedvezmény Template Monster-en
-
The DJ
addikt
Az Elementor szerintem továbbra is igen népszerű, legalább is a Facebookos WP csoport posztjai alapján. Nem egészen egy kategória a Gutenberggel azért. Az utóbbi leginkább bejegyzések és tartalmak gyors és kényelmes kreálására való, én is hozzászoktam már, az Elementor viszont kicsit robosztusabb és inkább layoutokat és komplett design struktúrákat tudsz kialakítani vele egyedi funkciókkal.
A frissítések valóban kicsit lelassultak mostanában, de nem feltétlenül gond ez, kevesebb a 0 day sebezhetőség és bug, amit azonnal javítani kell.
A háttérben meg gőzerővel zajlanak a fejlesztések, amik a következő nagyobb kiadással érkeznek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest