- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
bence092301 #5803 üzenetére
Én nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet olyan plugint választani ahol nem lehet a GDPR-t elfogadtatni.
Sok fizetős sem tudja alapból (Bookly pro sem!), erre is érdemes figyelni.Aztán lehet, hogy ez csak az én parám, de itt erősen adatokat kezelsz.
-
vic999
csendes tag
válasz
bence092301 #5806 üzenetére
Vagy designbeli vagy funkcióbeli. Nézd meg őket, hátha valamelyik megfelel neked. Általában egy ingyenes bővítmény kevesebbet tud, mint egy fizetős.
-
vic999
csendes tag
válasz
bence092301 #5804 üzenetére
Szia!
Itt keress rá Appointment vagy booking néven. Mindenesetre az ingyenesek korlátozva vannak, lehet jobban jársz, ha megveszel egy prémium bővítményt.
-
olloczky
senior tag
válasz
bence092301 #5707 üzenetére
Nekem az mhosting-nál van wordpress tárhelyem, csak ajánlani tudom őket
-
Tatejkas
tag
válasz
bence092301 #5681 üzenetére
Jogi útra terelni csak akkor érdemes, ha védett a logó, de nem az, így szerintem felesleges.
De van egy ügyvéd ügyfelem, majd megkérdezem őt is, aztán ha valami megoldást találok megírom ide is.
-
sz.j
nagyúr
válasz
bence092301 #5669 üzenetére
A # 5662 hsz-ban The DJ már vázolta a teendőket ..., hosszadalmas, kemény és elégé költséges munka még akkor is ha értenél hozzá és Te csinálnád
Ha hosszútávon van rá bőséges kereted, akkor esetleg bíz meg egy hozzáértőt, de vigyáz, mert ebben a témakörben is rengeteg "önjelölt zseni" található ..., sajnos.
Ha gondolod esetleg itt érdemes a témával kapcsolatban olvasgatni/érdeklődni. -
Met
nagyúr
válasz
bence092301 #5667 üzenetére
Rákerestem arra hogy ecigiteszt és ecigi, az első oldalon nem volt és nálam oldalanként 100 találatot jelenít meg a kereső.
-
törölt tag
válasz
bence092301 #5663 üzenetére
Több mint valószínű, hogy saját perszonalizált keresésben vagy a 9.
-
Met
nagyúr
válasz
bence092301 #5663 üzenetére
Csak én tudom úgy hogy a goggle személyre szabottan adja a találatokat?
Ha sokszor rákeresel ugyan arra akkor azt az oldalt előrébb hozza amit mindig megnyitsz. -
The DJ
addikt
válasz
bence092301 #5661 üzenetére
Ha a szolgáltató biztosít ingyenes SSL tanúsítványt a tárhelyhez (pl Let's Encrypt), akkor megoldható ennek a beüzemelése, ellenkező esetben vásárolni kell valahol egy tanúsítványt, de elérhetők ezek már nagyon olcsón is.
Ahhoz, hogy a keresőkben elérőbb kerülj SEO-ra lesz szükséged. Ez egy külön iparág ma már, nincs rá egyszerű és gyors trükk. Sok idő, rengeteg energia és legfőképpen releváns és gyakran frissülő tartalom és megfelelő on-site SEO + rád mutató linkek kellenek hozzá és még lehetne ezt napestig sorolni. Rengeteg cikk van a témában a neten, érdemes olvasgatni.
-
The DJ
addikt
válasz
bence092301 #5659 üzenetére
Kideríted milyen névszerverek tartoznak a tárhelyhez és megadod ezeket a domainedhez tartozó DNS kezelőfelületen. A másik opció, hogy nem névszervereket módosítasz, hanem A rekorddal irányítod a tárhelyre a domaint, ehhez a szerver IP címét kell kideríteni, de ha van cPanel, akkor ott kiírja ezt is és a névszervereket is.
-
válasz
bence092301 #5657 üzenetére
Ingyen SSL-t ad, és van 7 nap trial időszak.
-
adatfalo
senior tag
válasz
bence092301 #5653 üzenetére
Két fajta wordpress létezik: Amiről te beszélsz az a wordpress.com, ahol ha beregisztrálsz, kapsz egy blog felületet és létrehozhatod a saját blogodat. Ennek nagyon korlátozott a szerkesztői felülete, így plugineket se tudsz telepíteni.
Viszont van a wordpress-nek egy CMS rendszere (weblap motorja), ezt is wordpress-nek hívjuk, amit ha telepítessz /le kell tölteni/ egy webszerverre, akkor akár az egész rendszer forráskódját is átírhatod. Írhatsz hozzá kódokat, sablonokat, és persze telepíthetsz plugineket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest