- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
WP-t szeretném kicsit megtanulni ezért inkább azzal indítanék egyből.
Jelenleg a telepítésnél is elakadtam mert a szolgáltatómnál (web-server.hu) nem tudok valamiért az FTP- szerverre csatlakozni, telefonon pedig nem lehet elérni őket. Emailben írtam nekik de egyenlőre semmi.
Esetleg addig megtudom valahogy oldani hogy tudjam használni a WP-t és majd ha kész a weblap akkor átemelem a szolgáltató FTP-jére?
Szerk: Nekiállok videózni abból gondolom sokminden kiderül -
BarnaB@hu
csendes újonc
Ha megnéznéd azt a 4 percnyi videót tudnád, hogy amikor a Classical editor szintű változás érkezik akkor nem is olyan bulváros a kijelentés.
De legyen így: az 5.8 frissítés után megérted mennyit lehet morogni egy kis ego trip miatt...aki ismeri a munkásságom nem kételkedik a felszólítás hitelességében
Najó, inkább leírom a címet részletesebben: Gutenberg alapú widget szerkesztő jön és még a navigációs szerkesztő is Gutenberg alapú lesz hamarosan. Már egy éve csináltam bemutatót erről (mert hát én bulvár vagyok, semmi komoly), de azóta majd mindenki elfelejtette.
Ha ügyfelekkel dolgozol akik be szoktak lépni akkor legalább fel tudsz készülni ennek kezelésére. Szívesen
-
Met
nagyúr
Írsz minden portálnak ha megjelentetnek egy olyan cikket aminek a címében a felrobbant az internet, bréking stb. szavak szerepelnek?
Biztos neked is van valami amivel rendszeresen foglalkozol és ha valami történés van benne akkor azt durvának titulálod. A többi ember meg pont nem érzi durvának.
-
lanszelot
addikt
Te írtad ne azt használjam, mert nem támogatott, erre írtam miért kell azt használnom.
Használnám én az újat, ha lehetne.Az újban ugyanazt 4szer annyi idő alatt lehet megoldani?
Lépjek ki a szerkesztőből, lépjek be a mediatárba, válasszam ki az elemet, kérjem ki a linkjét, másoljam vágólapra, lépjek ki, lépjek vissza a szerkesztőbe, keressem vissza hol jártam, jelöljem ki, adjak hozzá linket.....ez kicsit körülményes a classic-hoz képest, ahol kijelöl, hozzáad, kész. -
sz.j
nagyúr
Azzal képben vagyok, hogy tudok válogatni a klasszikus és a blokkszerkesztő között (próbaképp eddig is megtettem a blokkal), engem csak az izgat, hogy a klasszikus támogatásának megszűnését követően mi lesz a klasszikussal készült oldalak szerkeszthetőségével .... Mint írtad is ez még bizonytalan.
-
lanszelot
addikt
Ja, értem, a plusz jel /én feszületet kerestem . furcsálottam is
/
A plusz jel alatt megtaláltam a classic -ot, de én az újra értettem, hogy abba nem lehet
pl van egy nagy szöveg, kijelölök pár szót, és hogy adok hozzá pdf linketa media tárból?
Mert én sehol se találom, hogy lehetne. -
sz.j
nagyúr
"Szerintem ne akard klasszikusra konvertálni, az már egyre kevésbé támogatott, ...... "
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Nálunk minden oldal (>100) a klasszikussal készült.
Mi lesz ezekkel az oldalakkal ha megszűnik a klasszikus támogatása, és hogy lehet majd esetenként szerkeszteni/változtatni a tartalmat ezeken az oldalakon? -
lanszelot
addikt
Persze, nekem mindegy lenne, de nincs kereszt, se média beszúrás, se semmi.
Fentebb ott a video, kinyitom az összes fület, és nincsott semmi. /meg tudod állítani és látszik/
Csakis emiatt kellene az a menüsor, mert pdf et szúrok be sok helen, és a media file-okat sehogy se lehet elérni az újból. -
CharlieDrop
veterán
igen az az igazi, de onnan mehet kukába az egész wordpress-ezés.
Bírom mikor valaki kitalál valamit, bedrótozza a WordPress-be oszt jól van... nem gondolja végig a koncepciót, azt se hogy egyszer mehet az egész a kukába.
Van olyan oldal, amit egyébként egy jónevű ügynökség csinált, hogy zokogok tőle. Jól néz ki és ennyit tud... Semmi koncepció, van olyan css módosítás (amit amúgy tud a sablon), amit js-el drótoztak be. Hogy miért, azt nem értem...
-
sz.j
nagyúr
"Gave tippje viszont jó kiindulási alap, ezek a sablonokból építkezős, csak pár kattintással működő weboldal készítők, mint az Elementor képesek abszurd módon nagy és elég lassú oldalakat generálni. Csak bizonyos limitált méretig és bonyolultságig jók."
És arra nincs valamilyen megoldás, hogy az Elementor okozta oldalbetöltési lassulást elkerüljük/kompenzáljuk?
Mert például nálunk az addig elég gyorsnak nevezhető oldal Elementor használatával drasztikusan lelassult. -
Sweet Lou 6
addikt
Próbáld ki a Polylangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest