- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theporcupine
tag
Lenne egy újabb teljesen ostoba kérdésem /hozzáértésemből adódóan csak
/. Ha egy webszerver, mint mindegyik korlátozza egy-egy lekérdezés (bocs, nem tudom a hivatalos nevét) idejét és PHP-ban is van Max Execution Time, ez utóbbi végtelenre állítva javul-e a helyzet olyan programok futtatása esetén, mint a Duplicator, ami feltehetően sokáig fut egy 1.3GB-os oldal esetén? WP azt kéri, hogy legyen ez az érték 0, de reális, hogy ez az
érték nem érinti hátrányosan a szolgáltatót, más oldalak kiszolgálását? -
theporcupine
tag
Nem tudom, mekkora az Elementor erőforrás igénye. Nagyon kényelmes az online szerkesztés, de kérdéses, hogy a tárhelyszolgáltató is így látja-e.
Integirty.hu-val nincs tapasztalata senkinek WP ügyben? Most az a tanács, hogy váltsunk szolgáltatót, de ez nem is biztos, hogy megoldja a problémát, meg ki is van ez fizetve, más oldalaink is vannak ott, szóval nem annyira szeretnénk. -
theporcupine
tag
Felhasználóként és majdani üzemeltetőként megrendelésre készítettünk egy céges oldalt. Röviden, én nem értek a WP-hez, de majd az oldalt adminisztrálnom kell, tartalmaz frissíteni rajta. Több gond is adódott a szerverre telepítés közben (nem én csináltam, 1GB-5GB-ra kellett bővíttettünk a tárhelyet, plusz processzoridőt/memóriahasználatot kellett kérni a telepítéshez), de már ott van, viszont elég gyengén muzsikál. Alapvetően lassú. De Elementorral szerkesztéskor már többször ki is dobott a szerver, erőforrás limit túllépés van a háttérben cpanel statisztikák alapján. Semmi extra, képet cseréltünk, szöveget javítottunk. Szolgáltatónk az integrty. Mit lehet ezzel kezdeni? Mi az ok? Tényleg ennyire böszme a WP, vagy a szolgáltató ad túl keveset, vagy az oldalban van a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest