Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nincs megállás akkuméretben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarnaB@hu
csendes újonc
Ha megnéznéd azt a 4 percnyi videót tudnád, hogy amikor a Classical editor szintű változás érkezik akkor nem is olyan bulváros a kijelentés.
De legyen így: az 5.8 frissítés után megérted mennyit lehet morogni egy kis ego trip miatt...aki ismeri a munkásságom nem kételkedik a felszólítás hitelességében
Najó, inkább leírom a címet részletesebben: Gutenberg alapú widget szerkesztő jön és még a navigációs szerkesztő is Gutenberg alapú lesz hamarosan. Már egy éve csináltam bemutatót erről (mert hát én bulvár vagyok, semmi komoly), de azóta majd mindenki elfelejtette.
Ha ügyfelekkel dolgozol akik be szoktak lépni akkor legalább fel tudsz készülni ennek kezelésére. Szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest