- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Biztos vannak itt nagyobb SEO-huszárok, de ha nem tévedek nagyot, akkor a google elég megengedő a canonical tagokkal kapcsolatban és ennek okán egyáltalán nem baj, sőt ajánlott, hogy egy adott oldal kódjában a saját magára mutató canocinal tag ott legyen. Persze ha mobilon külön rendszer van, akkor át lehet linkelni a kettőt egymásra, hisz a tartalom megegyezik. Ami szerintem sokkal gányabb cucc, az a hreflangtag, de az csak nyelvváltásnál játszik.
-
_ak_
addikt
The DJ, Nagytalp: köszönöm a tippet, de nem igazán akar működni. Széltébe felveszi a teljes képernyőt, de magasságra nem lépte át az "article" határait.
Könnyen lehet, hogy a foundationpress kavar be valahogy, bár a 2016-os gyári témával is hasonlót tapsztaltam. Úgynézki, hogy áthidalom a problémát egy saját templattel, csak nem értem, hogy akkor mit tolok el, hogy ha tényleg működnie kellene.
Egyébként egy ilyet találtam:
.rev_slider_wrapper {
position: fixed !important;
top: 0 !important;
left: 0 !important;
z-index: 0 !important;
width: 100% !important;
height: 100% !important;
}Ez pont jó lenne, csak ez meg nem szereti a text layereket.
-
Joci93
senior tag
Gyulai várfürdő oldala
Nincs pénz legális témákra....
:
sz.j: Az duplikált tartalomnál fordulhat elő. A canonical megmutatja a robotoknak, hogy melyik verzió a "helyes".
-
sz.j
nagyúr
Az mit okozhat ha a CMS oldalakban (legalábbis egy részében) benne van a " canonical tag"?
És ha bármilyen gondot okozna, akkor azt hogy lehet csökkenteni/megszüntetni? -
_ak_
addikt
Sziasztok,
RevoSliderrel lehet teljesképernyős háttér slidert csinálni? Guglizással és probalgatással nem jutottam előrébb.
Olyasmire lenne szükségem, amit a wp vegas plugin csinál, csak szöveget is is kellene pluszban mozgatni. -
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy erre lenne egyéb megbízható módszer a kézi törlésen kívül sajnos.
(#2877) spiritex: Ha azok is kellenek, akkor meg már egyszerűbb egy teljes backup generálása vagy csak az uploads mappa lementése. Az adatbázis egyébként a képek elérési útvonalát tartalmazza csak, tehát ha később visszaállítod, akkor ugyanott fogja keresni a képeket ugyanazzal a fájlnévvel.
-
spiritex
veterán
"Így van, ahogy írod. Minden bejegyzés, oldal, beállítás és adat az adatbázisban tárolódik,"
Akkor ezek szerint az összes weboldal esetén, amiket csináltam, elég 1x megcsinálni BackWPuP-pal a TELJES mentést, és utána, egészen addig amíg nem változtatok a Custom CSS-en, a plugin-ek és a WP verzióján, elég CSAK az adatbázist menteni ahhoz, hogy a Bejegyzések és Oldalak biztonságban legyenek? Köszi előre is!
-
The DJ
addikt
A középre rendezett widget egy bekezdésbe teszi a szöveget (p - paragraph), a p-hez pedig a következő CSS szabály van rendelve:
.frontier-widget p {
margin: 4px 0 12px;
}A margin nyújtja meg a widget magasságát. Ha ezt a CSS szabályt törlöd vagy felülírod, akkor megoldódik a probléma.
Inkább felülírnám, így:
.widget-below-menu p {margin: 0 !important;}
-
sz.j
nagyúr
Az miért van, hogy ha a menüsor alatti widgetben lévő szöveget középre rendezem, akkor a widget magassága megnő? Ha nincs középre rendezve akkor meg nem. [link]
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Készletkezeléssel kapcsolatos kérdésem lenne, nem tudom van-e valami plugin rá, vagy egyszerűbb ha megírom magamnak.
Azt szeretném megvalósítani, hogy több készletállapot lehessen egy adott terméknél, egész konkrétan az alábbiak:
- Készleten (5+)
- Már csak pár darab (1-5)
- Összeszerelésre vár
- Készlethiány
- End-of-lifeAz utolsó 3 mondjuk úgy menne be CSVből az adatbázisba, hogy 0, -1 ,-2 a stock mező értéke.
Előre is köszönöm a segítségetek, aki járt az új modding topikba ma, az tudja milyen őrültségen dolgozom.
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Van egy honlapom, amiben használok egy WooCommerce plugint. Az a bajom, hogy amikor létrehozok egy terméket, és feltöltöm hozzá a képeket, akkor ezek a képek ugye mind bekerülnek a galériába. Majd amikor törlöm a terméket (mert elkelt) a képek automatikusan nem törlődnek... Így a végén gigantikusra nő a honlap tartalma, ami nagyrészt szemétből áll...
Hogyan tudnám a törölt termék képeit eltávolítani, de a még aktuális termékekét pedig nem?!
Próbáltam egy két ilyen plugint ami automatikusan törli a nem linkelt képeket a galériából, de sajnos egyik sem volt megbízható, töröltek olyat is amit nem kellett volna.
Köszönöm segítségeteket!
ZEX -
sz.j
nagyúr
Ugyanakkor egy másik oldalon lévő 3 darabos galéria képei eredeti méretben jelennek meg, holott az össz szélességi méretük nagyobb (180px+180px+165px=525px) az előző oldalon lévőknél (3×151px=453px).
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Az mitől lehet, hogy amikor az oldalra 3 db teljesen egyforma méretű képből álló galériát teszek fel, akkor az egyik kép szélességi és magassági mérete kisebb lesz?
(A képek között relatíve nagy helyek vannak)
Az oldal szövegrészének szélessége kb. 700px, a képek szélessége 3×160px, azaz össz. 480px. -
spiritex
veterán
Köszi a válaszokat!
Igen, arra szerettem volna rákérdezni, hogy biztonsági szempontból nem rossz megoldás-e.A pontos helyzet pedig úgy volt, hogy volt egy fő x.hu domain, aminek a html file-jai a public_html-en belüli xxx könyvtárban voltak (/home/x/public_html/xxx), meg volt egy x.com add-on domain, ami biztonsági célt szolgált, és a korábbi admin csinált neki egy yyy könyvtárat a public_html-en belül és mindig átmásolta oda az összes file-t az xxx könyvtárból. Mindkét domain tehát egyszerre élt és a saját könyvtárából futott...
Én annyit csináltam, hogy az x.com add-on domain-nek csináltam egy külső aaa nevű könyvtárat, a /home/x alá (tehát a public_html-en kívülre), így lett egy /home/x/aaa, ezt hozzárendeltem cpanel-ben az x.com-hoz a régi /home/x/public_html/yyy könyvtár helyett és ide telepítettem a WP-t, a fő domain-t pedig cpanel-ben átirányítottam (Permanent 301-es móddal) az add-on domain címére. Ez így mennyire jó vagy gáz megoldás? (Azért csináltam így, hogy a fő domain-nek megmaradjon a html file-szerkezete és az átirányítás törlésével, bármikor vissza lehessen állni az eredeti html oldalra, ha a wp-t feltörnék, vagy bármi történne vele.)
-
The DJ
addikt
válasz
spiritex #2859 üzenetére
"Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?"
Ha arra akartál rákérdezni, hogy biztonság szempontjából jó megoldás-e ez, akkor az a válaszom, hogy semmivel sem rosszabb, mintha a public_html-be telepítetted volna
Viszont nem teljesen világos hogy hogy is néz ez most ki. Tehát volt egy HTML oldal a public_html mappában, ezt nevezzük valami.hu-nak. Ezt WP-re cserélted, de úgy, hogy a public_html/wp mappába telepítetted a WP-t, tehát valami.hu/wp lett az URL? Vagy változott a domain is és addon domainként adtad hozzá az új domaint?
"a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?"
Így van, ahogy írod. Minden bejegyzés, oldal, beállítás és adat az adatbázisban tárolódik, tehát ha ez nem lett bolygatva, akkor a fájlrendszer kitisztítása és helyreállítása után minden a helyén lesz. Ha viszont ezt is törölték vagy piszkálták, akkor érdemes az egészet visszaállítani egy biztonsági mentésből. Itt nehéz kézzel takarítani, bár nem lehetetlen, ha megvannak az infók, viszont módosított vagy sérült adatbázis esetén érdemesebb az egészet helyreállítani egy mentésből. Azt fontos még ellenőrizni egy fertőzés után, hogy van-e ismeretlen vagy új admin jogokkal rendelkező felhasználó, mert előszeretettel kreálnak adminisztrátorokat a hackerek, hogy később ki-be tudjanak járkálni.
-
spiritex
veterán
A WordPress biztonsági kalauz – Feltört oldalak helyreállítása cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- "...a fertőzött oldal a public_html könyvtárban található fő domain, akkor szinte biztos, hogy az összes addon domain is fertőzött, mivel ezek gyökérkönyvtára mindig egy mappa, ami a public_html-en belül található."
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?
- a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Azt meg lehet szerintetek oldani, hogy a WP gyári galériájában, aminek tetszik az egyszerűsége és extra funkciókra sincs szükségem (ezért nem is szeretnék ezért külön gallery plugin-t feltenni), az álló képek bélyegképeit ne így állóban mutassa, ahogy a képen? Csúnya, hogy sok üres hely marad ilyenkor a fekvő képek alatt.
Előre is köszi! -
válasz
Flowtation #2856 üzenetére
Sok helyet nem foglal, szóval szerintem maradhat. Egyébként nem a WP adatbázisához tartozik.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A két sulimból az egyiknek már megcsináltam az új wp-s oldalát, most szeretném a másikét is. Az lenne a kérdésem, hogy az adatbázisból a régi táblák törölhetőek? Itt van két kép, a régi adatbázis ugye maradt, csak a wp tett bele új táblákat. (gondolom én).
Ez van mikor belépek a phmyadminba:
egyés ez amikor belépek az adatbázisba:
kettoKérdésem az lenne hogy akkor a NEM wp-s táblákat törölhetem? Kicsit zavar, de egyébként gondot nem okoz.
-
The DJ
addikt
Sajnos nem nagyon. Jó minőségen lehet rontani, lehet rajta tömöríteni, de egy alapból gagyi minőségű képpel nem sokat tudsz kezdeni. Rakhatsz rá bármilyen filtert, effektet, húzgálhatsz bármilyen csúszkát a képszerkesztőben, a minőség nem fog érdemben változni. Itt mindenképp csak a csere az egyetlen opció.
-
sz.j
nagyúr
Sajnos vertikális elrendezésű menü-plugint (legalábbis olyant ami tetszene, én sem találtam, ezért is kértem a segítségedet. De hátha lesz valakinek egy jó "ötlete".
Amivel viszont régóta "szenvedek" az a pixeles képek ...
Igaz, már rég elhatároztam, hogy újakat csinálok, de (szerencsére) erre nincs időm vagy energiám, ezért átmeneti megoldáskén jó lenne ha lehetne valami programmal a javítani ezeket a képeket.
Egyáltalán létezik ilyen progi (természetesen nem a photoshop-ra gondolok)? -
margithid
veterán
Elnézést az offért, de ez a topik pörög.
Van egy blogspotos oldlaam, ami át van irányítva egy saját domainra.
A blogspot admin felületen kivettem a pipát, ohgy ne írányítsa át www.-ra, mégis átirányítja.
Mi lehet a gond? Godaddyn van a domainom ,ott is be kell valamit állítanom? -
The DJ
addikt
Ez inkább design kérdés, az pedig nem annyira az én asztalom már, de hátha majd a többiek is besegítenek
Amit első körben meg lehetne nézni azok az online CSS3 menü generátorok, ezekből van ezer és egy és össze lehet kattintgatni egy jól kinéző, tiszta CSS3-as menüt, persze kicsit ügyködni kell az integrálásával, de nem vészes. Ehhez keresőszavak például: "CSS3 menu generator, CSS3 vertical menu". WordPress-hez is vannak menü pluginek, de ahogy néztem a legtöbb nem tudja a vertikális elrendezést, vagy ha igen, akkor csak a prémium verzióban.
Egyébként amit én legelőször kijavítanék az oldalon azok a pixeles képek a fejlécben és a tartalmi részekben. Nálam nagyon sokat elvesznek az élményből, mert ez az, amivel legelőször szembetalálkozom. A headernek mindig "ütnie" kell, oda valami igazán megkapó, éles, tiszta, jól kinéző kép kell, ha a slider vagy az interaktív tartalom nem opció.
-
sz.j
nagyúr
Szia The DJ!
Az egyik weboldalunk (priviben elküldtem az elérhetőségét) dizájnán/kinézetén szeretnénk lényegesen javítani (korszerűsíteni, fiatalítani), és ebben kérném a segítségedet.
Szeretnénk a jelenleg is használt Fronties theme-t megtartani és ennek figyelembevételével kellene a fenti elvárásokat megvalósítani.
Első körben a baloldali oldalsávban található menü kinézetét szeretnénk lényegesen javítani és ha nem gond erre kérnék tőled ötleteket, esetleg kódot (jöhet priviben is).Előre is köszi a segítséget.
Ui.
Ha esetleg további ötleteid is vannak az oldal kinézetének javítására azt is fontolóra vennénk. -
topjoyy
tag
Sziasztok!
Feltettem egy plugint és valamiért az eltűnt, nem találom a Bővítmény menü pont alatt. Próbáltam újra telepíteni, de azt írja, hogy "A könyvtár már létezik. " . Viszont a net tárhelynél látom a mappáját, de nem tudom kitörölni azt, mert nem enged módosítani/törölni.
1. Hogy tudok fájlokat törölni nethelynél?
2. Miért nem enged belenyúlni fájlokba az nhely.
3. Miért tűnt el a bővítmény?Előre is köszönöm!
-
Nagytalp
senior tag
WP All Import, Sale Price mezőbe mit kellene beírnom pontosan, hogy az importálás folyamán százalékosan megemelje az árakat?
-
The DJ
addikt
Valószínűleg frissítették a tárhelyen a PHP verziót és ezzel az új verzióval vannak minimális kompatibilitási gondjai a W3TC-nek. Már sok helyen jelezték ezt a javítást a fejlesztőknek, az új verzióban szerintem már javítani fogják ezt is.
(#2830) spiritex: Na, ez is egy működő megoldás, örülök, hogy megoldódott
-
spiritex
veterán
Nagyon köszi a rávezetést, hogy ez egy olyan Demo slider, ami annyira korlátozott funkcionalitású, hogy 0 beállítási lehetősége van. Ezért felmentem ftp-vel a slider könyvtárába, lecserélem a régi képeket a megfelelő felbontású társaikra, és voilá, "job done!". Köszi szépen!
-
sz.j
nagyúr
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget, mert a javasolt & karakter törlésével megszűnt a hiba.
(eddig is tudtam, hogy "penge" vagy a témában, de hogy ennyire azt nem sejtettem .., tudni azt, hogy a & karakter okozza a hibát és az hol van nem semmi)
Viszont azt megkérdezném, hogy mi okozhatta/mi válthatta ki a hibát, mert ilyen gond eddig nem volt?
(Ráadásul csak véletlenül vettem észre a figyelmeztető szöveget, mivel az oldal alján lévő cookie infocsík eltakarta).
Egyáltalán mindezt miért a mindenki által látható oldalon jelezte nem pedig másutt? -
The DJ
addikt
-
spiritex
veterán
Újabb probléma merült fel WP-es szárnypróbálgatásaim során.
Egy meglévő weboldalon kellene lecserélnem a front oldal sliderének képeit. A sablon a Puro féle Ultra. Ez elvileg tartalamaz egy Meta Slider nevezetű plugint, ami működik is az oldalon szemmel láthatólag. Azonban amikor belépek az admin felületre a megrendelő adminisztrátori jogokkal rendelkező loginjával, a bal oldalon sehol sem találom a Meta Slider plugint, mintha fel sem lenne telepítve. Azonban amikor az Oldalak között belenézek a főoldal oldalába, látszik, hogy használja a Meta Slider-t. Ez pedig az Ultra sablon beállításai között látható.
Elképzelhető, hogy az admin olyan korlátozott adminisztrátori jogokat adott a megrendelőnek, amivel nem látszik ez a plugin, hogy ne tudjon hozzáférni, hogy ne piszkálja el? Vagy csak én bénázok valamit? Előre is köszi! -
The DJ
addikt
A megoldás:
Ezt a fájlt kell szerkeszteni: /wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Plugin/TotalCache.php
512. sor tartalma: function ob_callback(&$buffer) {
Módosítsd erre: function ob_callback($buffer) {
Tehát csak az & jelet kell törölni.
Ez elvileg el fogja tüntetni a hibaüzenetet.
-
sz.j
nagyúr
Srácok, a segítségeteket szeretném kérni, mivel sajnos nem tudok angolul, a google fordítójában most nem bízok.
Az oldalunk alján megjelent egy figyelmeztetés, ha jól gondolom a 3WTC bővítménnyel kapcsolatban.
Szerintetek mi a gond az oldalon és azt hogy tudnám megszüntetni? -
The DJ
addikt
Személy szerint úgy gondolom, hogy mobil menük esetében ma már közismert az általad linkelt szimbólum, nagyon sok (szinte az összes prémium) téma használja alapértelmezetten. Jobban is néz ki, mint az egymás alá ömlesztett felsorolás. Én mindenképp ezt a variációt használnám.
-
sz.j
nagyúr
A sablonunk beállításai között van egy olyan beállítási lehetőség, hogy kisméretű kijelzőkön (pl. mobilon) ne a hagyományos menüsor jelenjen meg hanem egy szimbólum amire rákattintva nyílik le, jelenik meg a menü.
Ezzel kapcsolatban a kérdéseim az alábbiak:
- a szimbólumos menü mennyire ismert/elfogadott a mobilt használók között?
- melyik a felhasználóbarátabb (tekintettel az idősebbekre is)?
- szerintetek melyik menü a jobb, eredményesebb (konverzió)? -
adatfalo
senior tag
Én is a qtranslate-x -et tudom ajánlani, már több oldalhoz használtam és meg vagyok elégedve vele.
-
spiritex
veterán
Ha a WPML nem működik egy sablon esetén, akkor van más lehetőség is a többnyelvűsítésre? Menük, Postok, Widget címek?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
-
sz.j
nagyúr
"Az egyes bejegyzések tetején megjelenő kép szerintem meg csak simán egy featured image, azaz kiemelt kép, amit a bejegyzés szerkesztőjének jobb oldalának alján tudsz feltölteni/hozzáadni."
Ha bekapcsolom a kiemelt kép funkciót akkor csak a "Bejegyzések" gyűjtőoldalon jelenik meg a kép, de ha megnyitom az oldalt ott már sajnos nem
"Flexslider" funkció nem található a beállításoknál, csak sima slider .., megpróbálok ott valamit "ügyeskedni".
-
The DJ
addikt
A menü alatt levő dolog egy slider (pontosabban Flexslider), gondolom van erre külön szekció a beállításokban, ahol hozzá tudod adni a képeket és a leírásokat.
Az egyes bejegyzések tetején megjelenő kép szerintem meg csak simán egy featured image, azaz kiemelt kép, amit a bejegyzés szerkesztőjének jobb oldalának alján tudsz feltölteni/hozzáadni.
-
sz.j
nagyúr
Srácok! Frontier sablonnál hogy lehet beállítani azt váltakozó képet ami a linkelt oldalon a menüsora alatt látható.
Valamint azt is ami az aloldal elejénél látható?
Vagy csak simán az aloldal elejére van beillesztve a kép? -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Újabb problémával fordulok hozzátok, és úgy, hogy már fél órája keresem a megoldást a neten, de nem találom. Egy magazinnak csinálok oldalt, ahol 4 szerző fog cikkeket, bejegyzéseket írni. Azért, hogy ne lehessen könnyen feltörni az oldalt csináltam mindegyiknek külön-külön egy xy azonosítót, amivel belép, majd utólag a becenévhez megadtam a nevüket, hogy az jelenjen meg a cikkek fölött. Arra számítottam, hogy így majd a megjelenő nevükkel próbálkozik bárki is feltörni az oldalt, holott ugye teljesen más a belépőjük. Igenám, de a nevükre víve a kurzort, alul gyönyörűen kiírja az azonosítójukat, amivel beléptek, és rá is lehet kattintani.
Kérdés: nem lehet megszüntetni azt, hogy a név a cikk fölött link legyen? A névnek szerepelnie kell, nem megoldás annak az eltüntetése. Tehát jó lenne, ha az a név, csak úgy ott lenne, és nem írna ki semmilyen információt alul, és rá sem lehetne kattintani. Van erre megoldás?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Szerintetek miért lehet az, hogy a Contact Form 7 az egyik tárhelyszolgáltatón elküldi szépen a levelet, a másikon viszont kiírja, hogy valami hiba történt, próbáljam meg újra? Minden ugyanúgy van beállítva és ő maga sem érzékel beállítási hibát. Milyen gond lehet ott a szerverrel, mert olyat olvastam, hogy írni kell a szolgáltatónak, ha ilyen levélküldési hiba merülne fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest