Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
A WordPress biztonsági kalauz – Feltört oldalak helyreállítása cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- "...a fertőzött oldal a public_html könyvtárban található fő domain, akkor szinte biztos, hogy az összes addon domain is fertőzött, mivel ezek gyökérkönyvtára mindig egy mappa, ami a public_html-en belül található."
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?
- a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Nagyon köszi a rávezetést, hogy ez egy olyan Demo slider, ami annyira korlátozott funkcionalitású, hogy 0 beállítási lehetősége van. Ezért felmentem ftp-vel a slider könyvtárába, lecserélem a régi képeket a megfelelő felbontású társaikra, és voilá, "job done!". Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest