- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
A WordPress biztonsági kalauz – Feltört oldalak helyreállítása cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- "...a fertőzött oldal a public_html könyvtárban található fő domain, akkor szinte biztos, hogy az összes addon domain is fertőzött, mivel ezek gyökérkönyvtára mindig egy mappa, ami a public_html-en belül található."
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?
- a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Nagyon köszi a rávezetést, hogy ez egy olyan Demo slider, ami annyira korlátozott funkcionalitású, hogy 0 beállítási lehetősége van. Ezért felmentem ftp-vel a slider könyvtárába, lecserélem a régi képeket a megfelelő felbontású társaikra, és voilá, "job done!". Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged