Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
De! Köszi, be tudtam így lépni. Végre, hosszú idő után valami megjelent a kijelzőn.
A bios menü szépen működik, tehát nem a display hibásodott meg. Most viszont mi a teendőm, mit kellene beállítanom a bios-ban,h bejöjjön a rendszer? -
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm!
Próbáltam mindent, de nem jött be. Alaplapi elhalálozásra gyanakszom. Annyira jutottam, hogy fehér csík villant fel a kijelzőn 2 másodpercenként. Szerviz lesz belőle. -
T. I.
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer Iconia Tab 8 W 810 típusú tabom. Nem nyüstöltem sokat, inkább pihenhetett. Most azonban váratlanul nem kapcsol be, vagyis az Acer jel az elején bejön, aztán semmi. A kurzor (egér) mozgása látható, kis fehér pöttyek jelzik az útját.
Mivel/hogyan tudnék életet lehelni bele, azaz újrahúzni? WDRT az csak a telókat ismeri. A gombnyomásos HR-t próbáltam, de a kijelzőn nem jelent meg semmi.
Win 8.1.-es notival összekapcsolva nem ismeri fel (nem is észleli a kapcsolódást)
Bármi ötletet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bios menü szépen működik, tehát nem a display hibásodott meg. Most viszont mi a teendőm, mit kellene beállítanom a bios-ban,h bejöjjön a rendszer?