Hirdetés
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
De! Köszi, be tudtam így lépni. Végre, hosszú idő után valami megjelent a kijelzőn.
A bios menü szépen működik, tehát nem a display hibásodott meg. Most viszont mi a teendőm, mit kellene beállítanom a bios-ban,h bejöjjön a rendszer? -
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm!
Próbáltam mindent, de nem jött be. Alaplapi elhalálozásra gyanakszom. Annyira jutottam, hogy fehér csík villant fel a kijelzőn 2 másodpercenként. Szerviz lesz belőle. -
T. I.
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer Iconia Tab 8 W 810 típusú tabom. Nem nyüstöltem sokat, inkább pihenhetett. Most azonban váratlanul nem kapcsol be, vagyis az Acer jel az elején bejön, aztán semmi. A kurzor (egér) mozgása látható, kis fehér pöttyek jelzik az útját.
Mivel/hogyan tudnék életet lehelni bele, azaz újrahúzni? WDRT az csak a telókat ismeri. A gombnyomásos HR-t próbáltam, de a kijelzőn nem jelent meg semmi.
Win 8.1.-es notival összekapcsolva nem ismeri fel (nem is észleli a kapcsolódást)
Bármi ötletet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gerner1
- Parfüm topik
- Crimson Desert
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL STAGE 2 9634
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A bios menü szépen működik, tehát nem a display hibásodott meg. Most viszont mi a teendőm, mit kellene beállítanom a bios-ban,h bejöjjön a rendszer?