Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
NGA
addikt
Én pl utálom az apple céget. Lumia 735-öm van, Win-es laptopom, Win-es tabletem és Ipad air-om.
Az alapvető gond az az, hogy kb 100e Ft-ért nem tudsz mutatni FHD (nekem a sok magazin miatt fontos), aluházas, minőségi kidolgozású, erős 10" -os win-es tabletet, amire itthoni garancia van.1.16-os verzió óta használok windows-t, ms szoftver forgalmazó voltam, volt windows user klubom is a bbs-es időkben, de hiába próbálnám szépíteni a dolgot, be kellett látnom, hogy jelenleg a legjobb tablet - tabletes használatra az ipad. Utálom egyébként az ipad-ot, de nincs alternativa. Még androidon is szarabbak az alkalmazások, win-en meg nincs értelmes app. Ami van, azt nem frissítik, félkész vacak. Az x86 alkalmazásokat touch felületen szenvedés használni, ha mégis, akkor merül tőle, mint a titanic.
Sajnos nekem nem 2:1-ben gép kell, ami laptopnak kicsi, tabletnek szar, hanem csak egy jó tablet.Remélem a Win 10-el meg fog oldódni ez az alkalmazás dolog, de félek ott sem, mivel már az univerzális alkalmazásoknál elmondták, hogy most aztán minden jó lesz, és tömegesen jönnek az alkalmazások.
Egyébként az elején én is lelkes voltam, mint te, aki 9 napja használsz win-es tabletet, de 2 év használat után nem vagyok már ennyire lelkes.
-
ztibor
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest