Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
NGA
addikt
Én pl utálom az apple céget. Lumia 735-öm van, Win-es laptopom, Win-es tabletem és Ipad air-om.
Az alapvető gond az az, hogy kb 100e Ft-ért nem tudsz mutatni FHD (nekem a sok magazin miatt fontos), aluházas, minőségi kidolgozású, erős 10" -os win-es tabletet, amire itthoni garancia van.1.16-os verzió óta használok windows-t, ms szoftver forgalmazó voltam, volt windows user klubom is a bbs-es időkben, de hiába próbálnám szépíteni a dolgot, be kellett látnom, hogy jelenleg a legjobb tablet - tabletes használatra az ipad. Utálom egyébként az ipad-ot, de nincs alternativa. Még androidon is szarabbak az alkalmazások, win-en meg nincs értelmes app. Ami van, azt nem frissítik, félkész vacak. Az x86 alkalmazásokat touch felületen szenvedés használni, ha mégis, akkor merül tőle, mint a titanic.
Sajnos nekem nem 2:1-ben gép kell, ami laptopnak kicsi, tabletnek szar, hanem csak egy jó tablet.Remélem a Win 10-el meg fog oldódni ez az alkalmazás dolog, de félek ott sem, mivel már az univerzális alkalmazásoknál elmondták, hogy most aztán minden jó lesz, és tömegesen jönnek az alkalmazások.
Egyébként az elején én is lelkes voltam, mint te, aki 9 napja használsz win-es tabletet, de 2 év használat után nem vagyok már ennyire lelkes.
-
ztibor
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged