Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
NGA
addikt
Én pl utálom az apple céget. Lumia 735-öm van, Win-es laptopom, Win-es tabletem és Ipad air-om.
Az alapvető gond az az, hogy kb 100e Ft-ért nem tudsz mutatni FHD (nekem a sok magazin miatt fontos), aluházas, minőségi kidolgozású, erős 10" -os win-es tabletet, amire itthoni garancia van.1.16-os verzió óta használok windows-t, ms szoftver forgalmazó voltam, volt windows user klubom is a bbs-es időkben, de hiába próbálnám szépíteni a dolgot, be kellett látnom, hogy jelenleg a legjobb tablet - tabletes használatra az ipad. Utálom egyébként az ipad-ot, de nincs alternativa. Még androidon is szarabbak az alkalmazások, win-en meg nincs értelmes app. Ami van, azt nem frissítik, félkész vacak. Az x86 alkalmazásokat touch felületen szenvedés használni, ha mégis, akkor merül tőle, mint a titanic.
Sajnos nekem nem 2:1-ben gép kell, ami laptopnak kicsi, tabletnek szar, hanem csak egy jó tablet.Remélem a Win 10-el meg fog oldódni ez az alkalmazás dolog, de félek ott sem, mivel már az univerzális alkalmazásoknál elmondták, hogy most aztán minden jó lesz, és tömegesen jönnek az alkalmazások.
Egyébként az elején én is lelkes voltam, mint te, aki 9 napja használsz win-es tabletet, de 2 év használat után nem vagyok már ennyire lelkes.
-
ztibor
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest