- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
WolfiMusic #14185 üzenetére
nekem van egy madcatz strike m bluetooth billentyuzetem.korrekt darab
-
zsocy
őstag
válasz
WolfiMusic #14197 üzenetére
Mindenképp olyan bill kell amibe bele tudod állítani a tabot vagy toknak is használhatod?
Mert amelyik tabon van usb az lekezel bármilyen normál méretű billentyűzetet is, akár ezt is.
Nekem ez van asztali gépemhez, usb hubon keresztül csatlakozik, az a gép látja amihez a hub éppen kötve van. Ha a tabhoz van kötve a hub akkor az is tökéletesen kezeli, az asztali egeremmel együtt.
Persze ez nem hordozható, de az olyanok mindig kicsik és kényelmetlenek.@axer6907, még egy atom procis tab is futtatja az excell-t, csak jó lassan
Ha közel laptop funkcionalitást szeretnél az zsebbe nyúlós lesz. Dell Latitude 11, Microsoft Surface, valami ilyesmi Core procis üzleti gép kell akkor neked.
-
Somatom
veterán
válasz
Én ma vettem egy Rapoo E6300 -as BT bill. -t mert ezt még zsebre tudom tenni, így jó lesz az Androidos eszközeimhez. Egy eredeti, Magyar kiosztásos, Apple BT. bill. -t fog váltani, ami nagyon minőségi cucc, élmény volt vele gépelni, de a zsebrevágása esélytelen. Ezért már régóta kihasználatlan. Tabhoz, tokban viszont jó lehet. Ha érdekel, akkor "jóárasítom".
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14188 üzenetére
Sosem volt 310-em (nem tudom mihez hasonlítani), de egy-két oldalas word-doksikat kényelmesen le lehet pötyögni rajta. Az előbb említett Alcor billenytűzettel még 2 sort sem könnyű.
-
r.levente75
addikt
válasz
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14133 üzenetére
Remelem, ez a video segit: [link]
A Security menuben van. -
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic #14131 üzenetére
Ha jol emlekszem, addig nem hagyja az usb bootot, amig nem allitasz be bios jelszot.
Nekem is pont igy szokott kifagyni, kb. 1-2 hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest