Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
WolfiMusic
üzenetére
nekem van egy madcatz strike m bluetooth billentyuzetem.korrekt darab

-
zsocy
őstag
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Mindenképp olyan bill kell amibe bele tudod állítani a tabot vagy toknak is használhatod?
Mert amelyik tabon van usb az lekezel bármilyen normál méretű billentyűzetet is, akár ezt is.
Nekem ez van asztali gépemhez, usb hubon keresztül csatlakozik, az a gép látja amihez a hub éppen kötve van. Ha a tabhoz van kötve a hub akkor az is tökéletesen kezeli, az asztali egeremmel együtt.
Persze ez nem hordozható, de az olyanok mindig kicsik és kényelmetlenek.@axer6907, még egy atom procis tab is futtatja az excell-t, csak jó lassan
Ha közel laptop funkcionalitást szeretnél az zsebbe nyúlós lesz. Dell Latitude 11, Microsoft Surface, valami ilyesmi Core procis üzleti gép kell akkor neked. -
Somatom
veterán
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Én ma vettem egy Rapoo E6300 -as BT bill. -t mert ezt még zsebre tudom tenni, így jó lesz az Androidos eszközeimhez. Egy eredeti, Magyar kiosztásos, Apple BT. bill. -t fog váltani, ami nagyon minőségi cucc, élmény volt vele gépelni, de a zsebrevágása esélytelen. Ezért már régóta kihasználatlan. Tabhoz, tokban viszont jó lehet. Ha érdekel, akkor "jóárasítom".

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Sosem volt 310-em (nem tudom mihez hasonlítani), de egy-két oldalas word-doksikat kényelmesen le lehet pötyögni rajta. Az előbb említett Alcor billenytűzettel még 2 sort sem könnyű.
-
r.levente75
addikt
válasz
WolfiMusic
üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Remelem, ez a video segit: [link]
A Security menuben van. -
tvamos
nagyúr
válasz
WolfiMusic
üzenetére
Ha jol emlekszem, addig nem hagyja az usb bootot, amig nem allitasz be bios jelszot.
Nekem is pont igy szokott kifagyni, kb. 1-2 hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest