Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigetelő1
csendes tag
Bocs, hogy itt -szakmai- teszek fel ismét amatőr kérdést. (saját topikjátban is feltettem, de ott úgy tűnik, hogy nagyon gyér a látogatottság...ergo nincs válaszom, míg itt tuti lesz -szerintem) Tehát Boooocs!
Lumia 535 dual telefonom új, és nem értek hozzá (GPS, privát csengőhang tegnap itteni segítségetekkel prímán rendben, amikért hála, és köszönet).
Problémám:
-Az üzenethangot csak egyesével a névjegyekhez tudom társítani, sajnos, mert általános üzenethangot is szeretnék beállítani. Tudja valaki ennek az elérési útját, és megtenné, hogy megírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest