- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
jimmy399 #68943 üzenetére
Szia!
Ez nettó marhaság lenne, főleg a Windows 10 után amikor elkezdtek ők is az iOS útjára lépni. Vagyis szoftver szinten egy olyan ökoszisztémát építenek amit Android alatt soha nem lesznek képesek megcsinálni. A W10-el azonos alapokra kerül a PC, a mobilos és táblagépes szoftver, elég komoly átjárhatóság lesz egymás között.
Az viszont tény, hogy a Win 10 futattni fogja mint az iOS-re mind az Android-ra megírt alkalmazásokat! Na az mondjuk komoly fegyvertény lesz, főleg úgy hogy az olcsóbb szegmensben vastagon jobb a Win mint a droid. iOS meg jelen sincs csak a 100+ kategóriában.
Szóval biztos nem adja fel a Microsoft a saját rendszerét főleg ha már megvette a Nokia komplett mobilos üzletágát és pedzegetik a HERE-t is mert a Nokia is el akarja adni állítólag.
-
adesz444
csendes tag
válasz
jimmy399 #68687 üzenetére
Nyilván azok a hangosabbak a témában, akiket érint a dolog. Nem fogja mindenki beírni, hogy xy ideje nem fagyott le telefonja.
Nekem volt HTC 8S-em majd két évig, van emlékem random rebootról, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni. Tavaly ősz óta van meg a 735-öm, nem rémlik random reboot. Az IE fagyott le sokszor (soft reset), ha megnyitottam az időkép weboldalát, illetve néha előfordul, hogy az appok indításkor visszadobnak a főképernyőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest