- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz jimmy399 #68943 üzenetére
Szia!
Ez nettó marhaság lenne, főleg a Windows 10 után amikor elkezdtek ők is az iOS útjára lépni. Vagyis szoftver szinten egy olyan ökoszisztémát építenek amit Android alatt soha nem lesznek képesek megcsinálni. A W10-el azonos alapokra kerül a PC, a mobilos és táblagépes szoftver, elég komoly átjárhatóság lesz egymás között.
Az viszont tény, hogy a Win 10 futattni fogja mint az iOS-re mind az Android-ra megírt alkalmazásokat! Na az mondjuk komoly fegyvertény lesz, főleg úgy hogy az olcsóbb szegmensben vastagon jobb a Win mint a droid. iOS meg jelen sincs csak a 100+ kategóriában.
Szóval biztos nem adja fel a Microsoft a saját rendszerét főleg ha már megvette a Nokia komplett mobilos üzletágát és pedzegetik a HERE-t is mert a Nokia is el akarja adni állítólag.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
adesz444
csendes tag
válasz jimmy399 #68687 üzenetére
Nyilván azok a hangosabbak a témában, akiket érint a dolog. Nem fogja mindenki beírni, hogy xy ideje nem fagyott le telefonja.
Nekem volt HTC 8S-em majd két évig, van emlékem random rebootról, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni. Tavaly ősz óta van meg a 735-öm, nem rémlik random reboot. Az IE fagyott le sokszor (soft reset), ha megnyitottam az időkép weboldalát, illetve néha előfordul, hogy az appok indításkor visszadobnak a főképernyőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...