Hirdetés
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Kaptam egy ismerősömtől egy 520-ast hogy tegyek már fel neki egy európai firmware-t, ami nincs tele az AT&T előre telepített hülyeségeivel. Hamar kiderült hogy az RM-915-re nem igazán megy fel Európai RM-914-es szoft, ezért legalább megpróbáltam neki keresni valami Dél-Amerikai országot ahol van CV és lehetőleg már kinn is van rá a Denim. Braziliára esett a választásom úgyis azt hallottam ott elég jól fogynak a WP-k gondoltam biztos foglalkoznak azzal a piaccal majd a jövőben is. Minden gond nélkül fel is ment a rendszer, frissítgette is magát többször is.
Azonban mostmár nem talál több frissítést, de az extrák alatt azt írja hogy Lumia Cyan. A microsoft honlapja szerint pedig már a Denim elérhető erre.Azért kíváncsiságból megnéztem és csodák csodájára van mappázás rajta. Most akkor fenn a Denim vagy sem? Vagy ez most mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest