Új hozzászólás Aktív témák

• btudos

nagyúr

válasz greggggg #14056 üzenetére

Az hogy nem tudsz hangerőt állítani, nem a készülék vagy a WP hibája, más kiosztást használ a headset, mint a készülék csatlakozója.

Az egész WP legnagyobb problémája szerintem a Microsoft. Hatalmas vállalat, és a vezetőség nem szán elég energiát a WP-re. Hiába lenne elég erőforrás, ha nem hozzák meg megfelelő ütemben a döntéseket, csúsznak a fejlesztéssel, ami egyre csak rosszabb lesz. Mindezt tetézik a nem megfelelő kommunikációval. Tudom, hogy most ez az új irányelv, hogy nem mondanak semmit, de információk nélkül elveszítik a vásárlók bizalmát. Hiába fejlesztik a rendszert, dolgoznak az other content bugon, küzdenek a VPN támogatásért stb.., ha a potenciális vásárlók ebből nem látnak semmit. Nem azt várom, hogy naponta adjanak ki sajtóközleményt, hogy épp mi van, mivel küzdenek, mit raktak bele a rendszerbe, de mondjuk havonta ha kiadnának egy jelentést, hogy merre tart a fejlesztés, mik a várható feature-ök, amikre várhatunk, hogy pár hónapon belül megjelennek frissítés keretében, sokkal kevésbé éreznénk elveszettnek magunkat. Itt a topikban is láthatóan egyre több az olyan vélemény, hogy nem életképes a WP, és ennyi bug nem fér bele, megyek vissza droidra.... Ha tudnánk, merre tart a rendszer, legalább a soron következő célokat, lehet hogy többen várnának a váltással, vagy többen vennének WP-t, mert látnák merre tart a rendszer, és tudják hogy jó választás. De nem ez történik, az MS csak ül a babérjain, mi, és a többi potenciális vásárló meg csak várja mikor történik már valami. És most csak az OS-ről beszéltem, az hogy a MS mennyire töketlenül kezeli a fejlesztőket, mennyire képtelen motiválni a legnépszerűbb alkalmazások fejlesztőcsapatát, hogy legyen meg az adott app WP-re is, az a másik fele a történetnek. Lehetne az MS hibáit még sokáig sorolni, de a lényeg hogy ha rövid időn belül nem jönnek valami érdemi fejlesztéssel az OS működése terén (notification problémák, other content bug csak hogy a két legkomolyabbat említsem), akkor saját maguk fogják egyszereplőssé tenni a WP piacot. Ugyanis a Nokia még a Microsoftnál is többet tesz a WP-ért, ami az Ő helyzetükben érthető, és dícséretes, abból a szempontból viszont szánalmas, hogy a Microsoft dolga lenne kijavítani az OS hibáit, nem az OEM partnereknek. :U

Bocs, ha kicsit hosszú lett, de ezt most le kellett írnom. Nagyon kezd elegem lenni a MS tétlenségéből, és úgy gondolom nem vagyok egyedül a véleményemmel.

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák