Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok 7018b hez valakinek nincs kerete? Ami a kocsiba megfogja? Illetve erről tud valaki mondani véleményt?
-
Imi91
aktív tag
válasz
Vincent93 #571 üzenetére
A Win CE felületet egy "shell.exe" nevű fájlal tudod elérni. Itt olvashatsz bóvebben róla és itt megtalálod a fájlt is.A navigációs szoftvered elérési újtát kell módosítanod(gondolom erre ad lehetőséget a gép valahol a beállításokban keresd). Amikor rányomsz a GPS vagy Navigáció feliratra a menüben nem a jól megszokott navi szoftvered, hanem a shell.exe fog elindulni ami bevisz a WIN CE-be, ha bejutsz nagyon nem érdemes belepiszkálni
Ezután jöhet a" Residentflash2" elérése. Megnyitod a sajátgépet és be írod felülre a címsorba, hogy "\residentflash2". Itt van egy videó, hogyan is -
Vincent93
újonc
És ahhoz hogyan férek hozzá? Azt már olvastam, hogy a navi menüből be lehet tölteni valamit, hogy a CE bejöjjön, de milyen .exe fájlt?
https://ru.aliexpress.com/item/7026GM-Car-MP5-Player-With-GPS-function-7-HD-2-Din-Touch-Screen-Bluetooth-Steering-Wheel/32846608043.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3ergnl
Ezt a csodát vettem, de sajnos semmi se jött össze. Maga a rendszer jól működik, de nem tudok hátteret változtatni rajta.
Illetve szeretném még lecserélni egy másik progira, és az eredetit lementeni, ha nem jönne össze. Ezért akarok annyira a windows rendszerhez hozzáférni. -
Imi91
aktív tag
válasz
sasvarit1974 #569 üzenetére
Ezzel sokat nem tudsz kezdeni. Nem egyszerű win ce telepítőt szerezni. Ha a géped sem látja nem tudsz vele mit kezdeni. Esetleg ha a Win Ce is Sd-ről akkor a file nevére rákeresve vissza másolhatnád a helyére, de valószínűleg a belső memóriában van a Ce
-
Vincent93
újonc
Sziasztok!
Vettem egy kínai 2din-es fejegységet, de sehogy se bírom elérni a windows CE rendszert. Próbálkoztam már mindennel, de sehogy se jött össze. A jelenlegi felületet akarom kicsit módosítani más háttérképpel, mert van a 4 alap, és a flash meghajtókról se lehet beállítani. Van erre valamilyen megoldás azon kívül, hogy felkeresem a gyártót (Ami nincs feltüntetve sehol)?
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Suzuki Swift 2016-os évjáratú autómba próbálok kajtatni egy 2 dines fejegységet. Pontosabban méretpontos, gyárihoz hasonló érintő kijelzős eszközt. Van belőle bőven, kértem a hazai CMP médiától is árat, de horror amit írtak.
Találtam egy Windows CE 6.0 alapokon nyugvó kivitelt. Videók alapján, gyors és letisztultnak látszik. Fontos lenne a BT telefonálás támogatása, ami elvileg megy is, kérdés, hogy a win CE 6.0 rendszere okos és stabil annyira, hogy pl autó indítása után automatikusan csatlakozzon a BT-hoz? (mármint ha már előtte párosítottam egyszer) Vagy mondjuk, ha rádió funkciót használom, attól még a háttérben átkapcsol BT telefonra, ha hívnak. Tehát a multitasking része menne?
Lehet nagyon alapot kérdeztem, de 70-80 ezres tételről van szó, nem akarok mellé lőni. Amúgy iPhone telefonnal lenne párosítva.
Néztem androidos kiviteleket is, de azok 20-30 ezerrel drágábbak.
Véleményeket előre is köszi.
T -
kefir66
újonc
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és ezen szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy ”Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves. Viszont telefonnal a Bluetooth kapcsolat jól működik.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám telepíteni a Bluetooth A2DP profilt? Azért gondoltam erre, mert a Wayteq Xrider navin ugyan ezen a WINCE 6-os platformon támogatva van a A2DP profil.
Köszönöm... :-) -
sonar
addikt
Sziasztok,
Érdemes még WinCE-s GPS-t venni? Főleg kamionozáshoz kellene
-
Imi91
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #559 üzenetére
Megpróbálok utánna járni, hátha találok valamit
-
Imi91
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #557 üzenetére
Nem is rossz az elképzelésed eddig ez eszembe sem jutott
, de nem hinném, hogy itt valaki is próbálkozott ilyesmivel. Egyébként létezett dosbox Wince-re?
-
sz.balazs.95
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire olvassa még valaki ezt a topikot, mindenesetre szreztem egy WinCE 6.0-t futtató PNA-t, és az lenne a kérdésem, hogy nincs-e meg valakinek véletlen a DOSBox PPC portja? Ugyanis a neten csak halott linketet találtam eddig -
slyder81
tag
Hali. Vettem használtan egy wince t futtató autórádiót(pontosabban uton van). Nem biztos , hogy megvan a navi kártyája. Ezt lehet valahogy pótolni? Segitségeteket előre is köszönöm
-
Shardy
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan dologban kérném a segítségetek, hogy van a cégünknél egy olyan probléma, hogy a liftekben (Windows CE 5.0 fut rajtuk) néha leáll az applikáció és manuálisan kell újraindítani. Ezt szeretnénk megoldani úgy, hogy automatikusan vegye észre, ha nem fut az az aplikáció, akkor indítsa el magától. Ha rebootol a rendszer akkor magától betölti. Eddig teljesen megvoltunk vele, hogy hetente egyszer kivigyünk egy egeret és elindítsuk újra, de költözik a csapatunk egy másik épükletbe és ezt meg kellene oldanunk. Sajnos nem értünk az ilyesfajta dolgokhoz (grafikusok vagyunk).
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
-
Imi91
aktív tag
válasz
PalmtopNL #553 üzenetére
Nem tudjuk milyen .dll fájt szeretnél, minden esetre én úgy gondolom, hogy ha betudsz lépni a Win CE felületbe(gondolom ez megvan) csak megnyitod a sajátgépet felülre a címsorba pedig beírod a következőt "\residentflash2\" itt hozzáférsz különböző rejtett fájlokhoz(pl.: nyelvi fájlok) mivel az egész residentflash 2 egy rejtett partíció ezért csak így lehet elérni
Itt van egy videó is
-
PalmtopNL
csendes újonc
sziasztok !
kérdés: szerintetek van-e valami lehetöség a WinCE / Windows könyvtárból .dll fájlt kimásolni? EGYESÉVEL
(nekem mindegy hogy kivakarni,(grabben) kihalászni,(fishing) stb.. FONTOS: nem .img, nem ,bin meg a többi hanem egyesével) lényeg az hogy kellene egy .dll egy másik géphez. ( ja Win CE 5.0 ARM mind )Mert képzeljétek el hogy a registry-ben ott van a .dll de windows mappában nem látni (még a hidden mrg system beállitással sem) egy másik WinCE -men ott van a fájl de hiába teszem egyik gépet a másik mellé
akkor sem müxik amit szeretnékegyébként Navi-ról van szó.Eddig mindet átakitottam PDA-va,de most valami ki fog rajtam.
(söt minden PDA-mat meg NAVI-vá)Tudom hogy szép és ügyes vagyok de azt is tudom hogy vannak nálam szebbek és ügyesebbek.
köszi a választ (válaszokat) elöre is
üdv.
-
Imi91
aktív tag
Ezeken a kínai cuccokon szokott lenni GPS gondolom a tiéden is van (ezért van rajta win ce), Annyit tudsz neki csinálni, hogy töltesz le úgy nevezett UI-kat ezek a témák. Úgy tudod használni, ha beállítod a GPS indítási helyét az UI fájlra és így akkor lesz meg az új "téma" ha a GPS gombra rányomsz. A tényleges GPS pedig akkor idnulna, ha ezen a felületen belül elindítod (persze, ha van benne rá lehetőség és itt is bekell állítani a témában a navi progi elérési útját).
Alkalmazásokból nem sok választék van. 1-2 próbálkozást tehetsz ugyan úgy működik mint a téma esetében. 1-2 témával tudsz letölteni egyébként tottal commandert pl vagy valami film lejátszót. Az alap lejátszótól nem igazán lenne jobb. Nekem 1-2 filmet normálisabban játszott le a GPS ennyi volt az eltérés, de már régebben próbáltam -
samir
tag
Hello,van egy 2din-es fejegységem amin win ce van,honnan tudnák leszedni hozzá alkalmazásokat, témákat?
És hogyan lehet telepiteni ezeket? -
Imi91
aktív tag
Igen ez a neve, nem figyeltem én se tegnap
Ez viszont jó, hogy beírtad ide, mert így ha valaki TMC-t akar tenni a GPS-re innen betudja másolni a sys.txt -be ezt a pár sort és a készülékhez megfelelően módosítja a "port" és a "baud" értékeit, de a portot elég, mert a baud az átviteli sebességet szabja meg. -
Imi91
aktív tag
Kicsit lehet neked is késői a válasz. A Windows 8.1 lenne a te rendszered ami még esetleg rávehető, hogy működjön. A Secure boot kell neked a legancy pedig nem. Az is lehet, hogy fizikai korlátja van a procid miatt a telepítésnek, mert volt ilyenről is szó mikor kijött a Kaby Lake, Egyébként ez nem a te problémáddal foglalkozó topic"Windows CE fórum"
Ami neked kellene jelenesetben az a Windows 8/8.1 topic-ja
-
Imi91
aktív tag
válasz
vikihun7007 #542 üzenetére
Kicsit késve, de még lehet aktuális. Na a Win ce felületét egy SHELL nevű fájlal tudod elérni amit itt a topicban is megtalálsz, de hogy ne keresgess itt egy link ahol megtalálod a leírással együtt. Röviden felrakod az SD-re(vagy az belső memóriára) és beállítod a navigáció inditási helyének így mikor rányomsz a GPS gombra már elő is jön a CE
A TMC-vevőre a megoldásod valami hasonló lehet, hogy átírni a registry-be a portot, hogy honnan keresse a vevőt, de lehet az is megoldás, ha letiltod a többi portot az eszközkezelőben vagy nézz szét a vezérlőpultban is -
ky0
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP OMEN 15 ce010nh típusszámú notim. Ez ugye gyári win 10-el érkezett viszont amilyen szerkesztő programmal dolgozok (Allplan 2014) az csak win7 és 8-ra lett optimalizálva. Így fatális problémák jelentkeznek minden egyes használat során. Mivel már jó pár notit újraraktam ezért gondoltam ezzle sem lesz probléma, de lett nem is kicsi. Kezdtem a szokásos procedúrával, kiírtam rufussal egy pendrivera. Utána beléptem a biosba, usb boot: on, legacy: on , secure boot: off. Minden egyes próbálkozásom (win8/win8) egészen az első windows logó felbukkanásáig tartott. A telepítő programig egyszer sem jutottam el. Olyan már volt szintén laptopnál, hogy nem engedte egyik HDD-re sem felrakni de azt is könnyen lehetett orvosolni. Most viszont még odáig sem jutok el. Rengeteg mindent kipróbáltam. Valahol olvastam, hogy a win 7 nem telepíthető usb 3.0-án keresztül. Akkor azt egy kolléga lépéseit követve bele "injektáltam" de úgy sem. Viszont a win 8 meg telepíthető minden usb proton keresztül de ott is ugyan az. Valaki azt írja, hogy Kaby-Lake már nem támogat mást csak win 10-et. Valaki szerint ez megkerülhető. Volt már itt valakinek hasonló gondja és tudta esetleg orvosolni. Válaszokat előre is köszönöm.
üdv. Gergő -
vikihun7007
újonc
Szia. Van másik usb port, de ha abba dugom akkor is a com0 ra telepíti. Sajnos a wince felületet nem tudom elérni, próbáltam többfélét az sd gyökerébe azt a y kezdetű fájlt is de azzal sem jön elő. Kínai rádió minden indításnál újratölti magát ezért kellene a registry átírással valahogy megoldani a másik portot. Ha a tmc tesztelő progival próbálom a com0 rendesen hangolja és talál adatot is. A többi portot ami elvileg szabad azokat meg nem tudja megnyitni. Erre valami megoldás?
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok!
Most készülünk venni kézi olvasókat, WinCE-vel. Nekem egy darab telnet kliensre lenne majd szükségem. Hogy tudom feltelepíteni rá?
Köszönöm a segítséget!
-
Imi91
aktív tag
válasz
vikihun7007 #538 üzenetére
A registry-t szerintem kár volna babrálnod. Másik USB port nincs a rádión? A Win ce felületét előhozva a vezérlőpultban lehet tudsz port beállításokat módosítani
-
vikihun7007
újonc
Sziasztok, nemtudom mennyire élő még ez a fórum, de ha valaki még olvassa és tudna segíteni azt megköszönöm. A gomdom az, hogy van egy gpses kínai autórádió amire tmc vevőt dugtam usb-n. A baj, hogy a com0 portra telepíti azt pedig az igo nem kezeli csak a com1-9 ig. Megoldható valahogy az , hogy a registry adatok átírásával más portra legyenek a com0 portra bejövő adatok továbbítva?
-
Imi91
aktív tag
Igen az a kis USB-s venti is jó lehet erre a célra. Az IP védelmet én így tudtam, de akkor lehet, hogy a külső behatások elleni védelmet jelenti, nem csak a víz és por állóságot.
A klíma az sokat jelent ezeknek a gépeknek, csak ugye van aki nem bírja vagy nincs az autójába, nekik az USB-s venti vagy az autó ventije szélvődőre állítva jó megoldás lehhet -
LámaZ
addikt
Az IP68 nem csak por- és vízállóságot jelent.
Láttam egy tesztet a Youtube-on egy másik, a felhasználók által Nomu 30-asnál rosszabbnak ítélt strapatabletről, Blackview akármennyi, amelyet forrásban lévő vízbe tesznek bekapcsolt állapotban, majd kiveszik egy fogóval, letörlik, és vidáman megy tovább.Egyébként ha a klímát járatja az ember, akkor nincs baj.
Vagy: vannak USB-s kis ventilátorok, ráadásul ezeknek hajlítható tartórúdjuk van, oda irányítod vele a szelet, ahová akarod. Sajnos, egy ilyent én már szétbarmoltam, mert a csillogó fém zavart, emiatt próbáltam lefesteni, és közben eltörtem. De lehet venni másikat, kb. 1000 ft-ért.
-
Imi91
aktív tag
A Waze nem rossz alkalmazás és az újabb androidot futtató navikon is használható pl Wayteq X995. Mondjuk sim kártyát szerintem nem kezel így a netet telefonról kell vagy egyéb forrásról osztani neki, de legalább bírni fogja a napsütést és a GPS vevője is valószínűleg jobb
A telefon IP védelme a víz és Por állóság egy bizonyos határig amit a számok jelölnek(jó dolog). Az, hogy mennyire bírja a meleget majd meglátod, pl egy telefon sem örülne neki, hogy menne a mobilnet + a wazze és a szélvédőben az 50 fokos napsütés éri jó esetben lekapcsol vagy újraindul rossz esetben tönkremegy, hacsak nem rátudod írányítani a a hűtést.
Egyébként nem rosszul mutat a teló amit vettél, remélem több szerencséd lesz hozzá mint a Lenovo-hoz -
LámaZ
addikt
A TMC soha nem képes elérni a waze-felhasználók szemfülességét.
Egyben viszont igazad van:
Az okostelefonok általában nem jól tűrik azt, hogy az ember kirakja őket a szélvédőre, esetleg a műszerfalra a napsütésre.Nekem már ment tönkre 80 ezer forintos Lenovo okostelefonom emiatt 2016-ban, ezért tavaly átmeneti megoldásként vásároltam egy 100 dolláros (amúgy jó) Vernee Thort, hogy legyen időm kitalálni melyik lesz az az okostelóm, amely:
a.) még elérhető árú,
b.) IP68-as, tehát jól bírja a nagy hőmérsékleteket,és a végső, integrált megoldásom lehet a
1.) telefonálási,
2.) mobilinternetezési és
3.) navigálási igényeimre.A döntés a héten született meg, tehát most már várom a postást.
-
Imi91
aktív tag
Igen, így van vele szinte mindenki. Viszont a Win CE stabilnak mondható, mert nem tudod tele pakolni programokkal amik esetleg instabilitást okoznak éppen ezért navinak még mindíg jobb a Win Ce szerintem
Úgy sem kell más, csak a navi szoftver max egy TMC mellé és már a valós idejű forgalmi adatokat is kapod.
-
kismokesz
tag
érdeklődnék hogy waze lehet-e futtatni wince 5.0-n?
-
wihar123
aktív tag
Szerintem értettem, mert a kérdés egyértelmű, ennek ellenére maradok a véleményemnél. A WinCe a Windows "kisöccse", ahhoz, hogy korrekt legyen a fattábla és annyi, azaz akkora legyen a szektorméret, amely szükséges a biztonságos, gyors működéshez, szoftvert kell használni (pl. Partition Manager), hogy elvégezze a feladatot.
-
LámaZ
addikt
Áthozom ide a kérdésem, mert az Azonnali navis kérdésekben rám se hederítettek.
Olyant kérdeznék, hogy a Windows CE navigációs készülék belső tárolójának formázásakor milyen paramétereket ajánlott kiválasztani?
Addig világos, hogy FAT32, de mekkora legyen a szektorméret?
Én eddig 32 kB-ot választottam ki azért, hogy gyorsabb legyen a tároló.
Szóval, a lényeg az, hogy minél gyorsabban menjen a fájlok másolgatása, meg egyáltalán, az olvasása. -
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a PNA-kn (PL. Navon N670) lévő WinCE, az "univerzális", vagy mindegyik készüléken különböző ROM/firmware van?
Előre is köszönöm a választ! -
-
válasz
wihar123 #510 üzenetére
LOL
Kiderítettem, hogy regedit kell. Életre rugdostam a virtuális windózom, rádugtam a CE-s eszközt, erre a virtuális Win10 keményre fagyott
Most megnézem héttel.
Elvileg a registryt kell hackelni, hogy tudjak persistent storage-re műveleteket végezni (fura hogy a MyShell könyvtárban megmarad amit csinálok, de az asztalon nem). -
wihar123
aktív tag
válasz
HeavyToys #514 üzenetére
Mi a baj a szervizzel, még okosságot is tudnak mondania a működtetés, beállítás, mentés terén, én nem lennék szégyenlős...
A regisztrációs adatbázisra van. Azt fontos tudnod, hogy a vonalkódolvasó egy alkalmazás, amelyet a te esetedben WinCe 7.0 alá fejlesztettek. Ebből következik, hogy a WinCe Reg. adatbázisa csak részben vezérli, hiszen azért felel, hogy alatta tökéletesen futhasson az alkalmazás, ezért biztosra veszem, hogy neked tutira nem az kell mókolnod, mert ha abba belepiszkálsz behal a WinCe...
Lelked rajta...:
Többféle Reg.adatbázis manipulátor létezik, az a lényeg, hogy a PC-vel és a készülék rendszerével kompatibilis legyen. A hálón megtalálható, a legtöbbje ingyenesen letölthető.Aztán meg ne halljam, hogy "na ugye, én megmondtam"...
-
HeavyToys
senior tag
válasz
wihar123 #505 üzenetére
Windows Compact 7 esetén hogy tudom a reg fájlt módosítani úgy, hogy el is mentődjön? Illetve milyen programmal?
Mert amivel én tudom szerkeszteni, az nem menti el véglegesen. Tudtommal teljes lemerülést követően ezek a reg fájlok felülíródnak és emiatt veszik el az adat.
-
-
wihar123
aktív tag
Az elsőre, mert "törvényszerű" (az exe fájl tartalmazza).
Én szeretem, ha a saját ikonomat, a megszokottat teszi ki...
A második mondatodra: ezért kell a WinCe-vel elkészíttetni, akkor tutira megmarad.
A harmadikra: ha kérdezed, akkor Igen, ha kijelented, akkor is Igen!Alkalmazd a legtutibbat: https://itcafe.hu/tema/azonnali_navigacios_pna_gps_pnd_kerdesek_oraja/hsz_2425-2425.html
-
-
wihar123
aktív tag
Bizonyára a három fontos feltételt nem teljesítetted számára:
- mortscript csomag (több fájl együttese)
- ikon amit betölt
- a készülék típusa szerinti indító exe fájl pontos neveNem ismerek olyan WinCe készüléket, amely a három feltétel ellenére nem tenné ki az indító ikont.
Ha viszont a WinCe készíti el annál tutibb nem is kell!
"magad uram ha szolgád nincs" jegyében szólva, hajrá, előre a célért...
-
-
-
wihar123
aktív tag
válasz
HeavyToys #504 üzenetére
Sziasztok!
Érdekes helyzet, még nem hallottam hasonlóról sem, ha a reg. adatbázisban módosítok valamit és az elmentem, onnan a jóságos istenke sem törli ki.
Szerintem inkább az lehet, hogy egy különálló fájlba menti időlegesen, és azért csak időlegesen, mert nem tudja a fájlt elmenteni, kvázi nincs hova elmentenie. Ez jelentheti azt, hogy tele van tároló, hibás a mentési útvonal és ha mindez kártyán van, lehet, hogy írásvédett a kártya. Úgyhogy van gondod...
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Van egy Win CE 7,0-át futtató vonalkódolvasó a cégnél. A registry-ben beállítjuk a szükséges dolgokat, azonban ha lemerül a készülék, akkor általában elfelejti a beállításokat.
Van arra mód, hogy a registry-ben történt változások végérvényesen mentődjenek? Vagy valami alternatív módszer, hogy ne kelljen mindig "felprogramozni" a készüléket?
-
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Ha manuálisan akarod összehozni:
Nem emlékszem pontosan, de van erre egy szabály, hogy az lnk-ban szereplő futtatandó fájl melyik sorszámot kaphatja, pl,.: ha a kártyajátékot szeretném, akkor itt a 22-es a szabad "(22#\Windows\solitaire.exe)" a 22 az számérték, amely a "létra" karakter utáni első karaktertől a legutolsó azaz az jelen esetben az exe utolsó "e" karakteréig tart.
A Windows azonnal törli, ha foglalt a szám és hibás a karakterek összege.Parancsikon formájában a Windows segítségével, ez a leírás korrekt és mivel a Windows hozza létre, nem is fogja törölni:
https://www.techwalla.com/articles/how-to-create-a-shortcut-in-windows-ceVan még egy script megoldás is, amely a kártyáról futtatva tölt be és csak addig marad, míg a kártya benne van, pl.:
# create shortcut on desktop for showhidetaskbar (RECOMMENDED)
CreateShortcut ("\Windows\Desktop\iGO8.lnk", "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe")Itt az mscr fájlnak az exe-je annak kell lennie, amelyre tud reagálni a készülék, pl.: auto, autoce, updateme, stb...
-
Hello,
Hülye kérdés. Egy WinCE 6-on kéne létrehoznom desktop shortcutot egy SD kártyán levő programra, de akármit csinálok, az eszköz kikapcsolása-bekapcsolása után eltűnik. Mit hagyok ki...?
Köszi minden tippet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest