- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
Szerintem értettem, mert a kérdés egyértelmű, ennek ellenére maradok a véleményemnél. A WinCe a Windows "kisöccse", ahhoz, hogy korrekt legyen a fattábla és annyi, azaz akkora legyen a szektorméret, amely szükséges a biztonságos, gyors működéshez, szoftvert kell használni (pl. Partition Manager), hogy elvégezze a feladatot.
-
wihar123
aktív tag
válasz
HeavyToys #514 üzenetére
Mi a baj a szervizzel, még okosságot is tudnak mondania a működtetés, beállítás, mentés terén, én nem lennék szégyenlős...
A regisztrációs adatbázisra van. Azt fontos tudnod, hogy a vonalkódolvasó egy alkalmazás, amelyet a te esetedben WinCe 7.0 alá fejlesztettek. Ebből következik, hogy a WinCe Reg. adatbázisa csak részben vezérli, hiszen azért felel, hogy alatta tökéletesen futhasson az alkalmazás, ezért biztosra veszem, hogy neked tutira nem az kell mókolnod, mert ha abba belepiszkálsz behal a WinCe...
Lelked rajta...:
Többféle Reg.adatbázis manipulátor létezik, az a lényeg, hogy a PC-vel és a készülék rendszerével kompatibilis legyen. A hálón megtalálható, a legtöbbje ingyenesen letölthető.Aztán meg ne halljam, hogy "na ugye, én megmondtam"...
-
wihar123
aktív tag
Az elsőre, mert "törvényszerű" (az exe fájl tartalmazza).
Én szeretem, ha a saját ikonomat, a megszokottat teszi ki...
A második mondatodra: ezért kell a WinCe-vel elkészíttetni, akkor tutira megmarad.
A harmadikra: ha kérdezed, akkor Igen, ha kijelented, akkor is Igen!Alkalmazd a legtutibbat: https://itcafe.hu/tema/azonnali_navigacios_pna_gps_pnd_kerdesek_oraja/hsz_2425-2425.html
-
wihar123
aktív tag
Bizonyára a három fontos feltételt nem teljesítetted számára:
- mortscript csomag (több fájl együttese)
- ikon amit betölt
- a készülék típusa szerinti indító exe fájl pontos neveNem ismerek olyan WinCe készüléket, amely a három feltétel ellenére nem tenné ki az indító ikont.
Ha viszont a WinCe készíti el annál tutibb nem is kell!
"magad uram ha szolgád nincs" jegyében szólva, hajrá, előre a célért...
-
wihar123
aktív tag
válasz
HeavyToys #504 üzenetére
Sziasztok!
Érdekes helyzet, még nem hallottam hasonlóról sem, ha a reg. adatbázisban módosítok valamit és az elmentem, onnan a jóságos istenke sem törli ki.
Szerintem inkább az lehet, hogy egy különálló fájlba menti időlegesen, és azért csak időlegesen, mert nem tudja a fájlt elmenteni, kvázi nincs hova elmentenie. Ez jelentheti azt, hogy tele van tároló, hibás a mentési útvonal és ha mindez kártyán van, lehet, hogy írásvédett a kártya. Úgyhogy van gondod...
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Ha manuálisan akarod összehozni:
Nem emlékszem pontosan, de van erre egy szabály, hogy az lnk-ban szereplő futtatandó fájl melyik sorszámot kaphatja, pl,.: ha a kártyajátékot szeretném, akkor itt a 22-es a szabad "(22#\Windows\solitaire.exe)" a 22 az számérték, amely a "létra" karakter utáni első karaktertől a legutolsó azaz az jelen esetben az exe utolsó "e" karakteréig tart.
A Windows azonnal törli, ha foglalt a szám és hibás a karakterek összege.Parancsikon formájában a Windows segítségével, ez a leírás korrekt és mivel a Windows hozza létre, nem is fogja törölni:
https://www.techwalla.com/articles/how-to-create-a-shortcut-in-windows-ceVan még egy script megoldás is, amely a kártyáról futtatva tölt be és csak addig marad, míg a kártya benne van, pl.:
# create shortcut on desktop for showhidetaskbar (RECOMMENDED)
CreateShortcut ("\Windows\Desktop\iGO8.lnk", "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe")Itt az mscr fájlnak az exe-je annak kell lennie, amelyre tud reagálni a készülék, pl.: auto, autoce, updateme, stb...
-
wihar123
aktív tag
válasz
Goodman1 #493 üzenetére
Sziasztok!
Két lehetőséget gondolok:
- elviszed a szervizbe
- 1 SD segítségével belépsz a belső tárhelyre és megpróbálod helyreállítaniAz második lehetőség kissé "necces", sok mindent tudni kell a készülék rendszeréről a helyreállítás módjáról.
A Navon hátlapján van egy olyan matrica, amelyen két csillag között 12db. szám van, pl.: *4xxxxxxxxxxx*, ha 470xxx, akkor 470-es, ha a csillag karakter előtt egy "P" jel is van, akkor pluszos, 480xxx, 490xxx, stb., 670xxx, stb....
Ennek alapján a Te készüléked milyen típusú lehet?
-
-
wihar123
aktív tag
válasz
laslie92 #467 üzenetére
Amit az UPD-re említettem, általános szabály, ettől eltérni nem tanácsos, mert ha e miatt leáll, bizony nagyon nehéz életet lehelni belé. Ha az egyszerre másolás miatt nem állt le a folyamat, hanem szépen lezajlott, akkor ez egy kivétel és mint tudjuk a kivételek erősítik a szabályokat...
Találkoztam olyannal is, hogy nem is engedte felmásolni magát, míg többedmagával próbáltam. Ez igazolja azt is, hogy UPD és UPD között is van különbség lévén, hogy a rendszerösszetevők között is van és ehhez kell igazodnia.A *.bin fájl szerkesztése ügyében javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot ablbd tagunkkal, őróla köztudott, hogy nagyon otthonosan mozog ebben a folyamatban.
Egy kis kritika:
- a "mozi" értékét növelné, ha az előző állapotot is láttattad volna
- nem említetted a frissítés menetét
- nincs megjelölve az FW elérhetőségeÖsszességében gratulálok az eredményhez!
-
wihar123
aktív tag
válasz
laslie92 #464 üzenetére
Ami biztos:
- kell egy olyan kártya, amelyet ismer a készülék
- ha van a csomagban UDP fájl, akkor azt kell először a kártyára másolni, miután rámásoltad, csak ez után szabad a többi fájlt rámásolni
- vagylagosan; Bekapcsolással, RESET és ha gomb kombinációval kell, akkor azzal.
- ha van a csomagban mappa és abban vannak újabb mappák, fájlok, akkor azt valószínűsíthető, hogy manuálisan kell a készülék belsejébe másolni, de ez kiderül a frissítés után, mert vagy működik, vagy nem (a nem esetén kell másolgatni). -
wihar123
aktív tag
A frissítésről, fontos tudnod, hogy kizárólag a készülék típusára, alaplap, proci, rendszerösszetevők vonatkozásában találhatsz csomagot a gyártó honlapján. Ha nincs, akkor a megírt, illetve a nekik írt készülékadatok alapján küldeni szoktak frissítő csomagot. Bizonyára az a cég is tud ebben segíteni, akitől megrendelted, a lényeg, hogy velük kell felvenned a kapcsolatot.
Valószínűsíthető, hogy a hálón számos frissítő csomag található, de mi csak akkor tudnánk talán helyes útmutatóval szolgálni, ha mindent tudnánk a készülék rendszeradatairól.
Én mindenképp az előzőekben említettet próbálnám, azt a módszert garanciálisan is biztonságosnak tartom.
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Én visszavinném, mert műszaki bajt sejtek. Az semmiképp sem egészséges, hogy a hangerőszabályzó nem teszi dolgát rendesen.
A 2015-ös térkép szerintem nem szorul frissítésre (én 2015-ös NNG használok még mindig), de ahol vetted, minden bizonnyal elmondták a gyári frissítés menetét.Ha más terved van, akkor az már ezen a fórumon warez-nek számít és még beszélgetni sem illik róla.
-
wihar123
aktív tag
válasz
wihar123 #448 üzenetére
Edit: még egy fontos, ha szükségét igényled
cnsadmin - Adminisztrátor - Törzstag
"A stylus készülékekhez nem tettünk közzé publikus romot.
Ennek oka az volt, mert ebből többféle panel és LCD vezérlő is létezett.
Ezt szervizünk garancián túl is díjmentesen frissíti." -
wihar123
aktív tag
... a típusfüggésről semmi ilyesmit nem írtam.
Az, hogy mennyire létező, mi sem bizonyítja jobban mint a CNS honlapja és remek szervizhálózata. Viszont jó, hogy "megemlítetted", mert Ennek a típusnak kiváló ismerője DM43, biztosra veszem, hogy van, lesz szava hozzá. -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Konkrét típus megjelölése nélkül? Annyi van belőlük mint a rossz seb...Az users manual tutira részletezi, de szerintem műszaki baja lehet, ha folyamatosan sistereg.
Kikapcsolni pedig mindenképp szükséges, a Power-t tartsd nyomva, míg el nem csendesedik. ha ez sem segít, irány a szerviz, vagy "kuka, levélnehezék"... -
wihar123
aktív tag
-
wihar123
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #430 üzenetére
Sziasztok!
Jól mondja laslie92, én is úgy emlékszem, hogy az USB ikon alatt be lehet tallózni a külső szoftvert.
Nincs más teendőd, mint beszerezni egy a készülék képfelbontásához, teljesítményéhez passzoló szoftvert, azt egy jó SD-re pakolni és tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest