Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
Francesco03
üzenetére
lehet valami bűvésztrükk 
-
bodva
aktív tag
válasz
Francesco03
üzenetére
Arany keze van
Elküldöm hozzá az én selejtemet is, hogy X-elje már ki 
-
Francesco03
csendes tag
Ez a ki X-elés elég érdekes jelenség, ugyanis nekem sehogy nem sikerül , akárhogy próbálom, de viszont édesapámnak igen, akit úgy kellet megtanítani GPS-t kezelni, ő egyből kinyomja az X-et :__________D
Megmutatta hogy ő hogy csinálta, semmi ördöngösség nincs benne, csak kinyomja és kész, én is megpróbáltam, semmi eredmény. Visszaadtam és neki meg sikerült, érthetetlen

-
bodva
aktív tag
válasz
Francesco03
üzenetére
Hogy sikerült ki x-elni?
-
Francesco03
csendes tag
Egy újabb lépéssel előrébb jutottam, nagy nehezen de kitudtam x-elni a frissítős ablakot a GPS-en és tudok mászkálni a Wince 6.0 felületén. Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy bekapcsoláskor egyből a navigációt töltse be, ne kelljen neki betölteni a GPS grafikus felületét és onnan elindítani a navigációt.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Francesco03
üzenetére
A Resident flash2-ben van minden rendszer fájl. Gondolom én gépen csak a sima resident flash-t tudtad megnyitni. Az új Ce felrakását nem tudom neked pontosan elmondani(mert még én sem csináltam ilyet), de rom-ot találsz hozzá

-
Francesco03
csendes tag
Üdv,
Előrébb haladtam a problémával, USB kábel segítségével eltudom érni a GPS tárhelyét. Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudok rátelepíteni Windows CE 6.0-át ? Mert úgy tűnik mintha eldobta volna a rendszer egy részét. A Wince nevezetű mappában egyetlen egy fájl van StartupExplorer néven .exe kiterjesztésel.
-
Francesco03
csendes tag
Üdv,
Én is ezzel a porblémával küszködöm, mint az előttem szóló (#246) hozzászólásban, ugyanezek problémái GPS-nek. Esetleg azóta valami ötlet ?

-
tááo
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt is már, de azért megkérdezem. Lehet-e Navon 480-ra újra rakni és ha igen hogyan a Win CE6-ot?

Segítő választ előre is megköszönöm.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Fogalmam sincs. Azt már én is megtaláltam, közben, most egy MicroSD után kutatok, mert nekem 16 GB-s van, azt meg nem igazán kezeli. Meg állítólag XP alatt kell formázni FAT32-re, de nekem meg WIN7 van itthon (bár nem értem, hogy az miért nem jó, a fájlrendszer ugyanaz lesz ígyis-úgyis)
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok.
Navon N490 plus típusú navigációmra szeretném újratelepíteni a WIN CE 6.0-át, mert meghalt rajta. Mi ennek a menete? Esetleg az eredetit vissza tudom valahogy varázsolni rá?
-
-
dzsotty84
csendes tag
Üdv!
Lenne egy caska 1615 típusú 2DIN autos multimédia.
Kérdésem az lenne hogy lehet belépni a win ce felületbe mert segogy sem bírom müködésre birni a gps(IGO)-t
reset tán megnyomom a nav gombot kijön az 'auto gps system' felirat allatta navi adjust gombok és ennyi.
SD kártya fat32-re formázva igo könyvtárba az igo... -
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Egy tilborg 1160 tipusu navi. Megnézem a miopocketet hátha sikerül

-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Érintős, de a windows induláskor nem dob fel virtuális billentyűzetet, csak jelszót kér. Win ce hiba. Erre keresek megoldást. Bár mindenhol azt írják, hogy rom cserével orvosolható csak. Ez sem lenne baj, csak nem találok romot hozzá . Valamilyen registry modosítással csak ki lehet iktatni a jelszó kérést valahogy. remélem
Csak két dolgot kell elérnem, hogy egy registry buheráló programot indítson el a win, és meg kell találnom hogy mit kell átírni 
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
A kód már megvan, 0000 csak nincs billentyűzet amivel beírjam

-
<>jana<>
senior tag
Még talán annyi, hogy számítógépen keresztül be tudok lépni a windows könyvtárba, csak nem tudom hol kell törölni a jelszót, ha egyáltalán lehet valahogy.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nem tudok semmit sajnos. Nagybátyám kisfiának sikerült e remek tettet végrehajtania
romot keresek hozzá, de nem találok sehol... -
quailstorm
félisten
válasz
<>jana<>
üzenetére
4 karakteres a jelszó? Mert általában olcsóbb bruteforce-olni mint újrahúzni a cuccot, már ha egyáltalán lehet...
ilyesmi is jó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Nagybátyámék kisfia lejelszavazott egy windows ce 6.1- es windowson futó navit. Így nem indul el a navi alap programja. Tudtok valami megoldást erre?
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Értelek, végülis a készenlét se a legrosszabb megoldás, mert így legaláb meg maradnak a beállításai és még bajlódni sem kell vele, csak gondolom az aksit egy picit jobban eszi, mint kikapcsolt állapotban.
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Készenlétbe rakja úgy érted?
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Olyan problémám van, hogy egy Clarion multimédiás fejegységem van, és nincs hangja a Primo-nak: ha a fejegység rádió üzemmódban van. Ha pl. USB-ről hallgatom a zenét, akkor beszél a navi. Csak a magyarázatát nem tudom. Beállításokat átnéztem.
A másik, hogy belemásztam a WinCe felületbe. Ott átállítottam az idő/dátumnál az USA pozíciót a magyarországira, és beállítottam hozzá az időt. Ezt minden újra indításnál visszaállítja, ami nem is lenne nagy baj, de egy ideje ha a fejegység óráját navi szinkronizáción hagyom, akkor mindig 10 óra eltéréssel elállítja.
Valakinek ötletek? Köszi -
Garcia
csendes tag
Na az jó hír, hogy a Win nem lehet letörölve. VISZONT nekem semilyen opciót nem ír ki.
Csak egy kép jön be amin a GPS egy usb kábel meg egy számítógép van
és mutatja, hogy kössem össze, ennyi. Mitévő legyek szerintetek? -
Imi91
aktív tag
Gondolom azt tudod, hogy 2x kell katintani(érinteni) mert ugye Windows rendszer
, szóval azért kérdeztem, hogy üdvözlő képernyőt látsz-e mert a Paint shp pro ban lehet msk formátumba menteni és az ugye egy kép szerkesztő progi, de úgy emlékszek hogy az csak a progi saját formátuma tehát csak azzal tudod meg nyitni. A registry-t el tudod érni, de ahoz benne kellene lenned a CE felületben, esetleg ha a kikapcsoló gombot megnyomod röviden akkor sem tudsz hozzá férni a ce felületéhez? -
bodva
aktív tag
Még 2010-ben írta ezt egy lengyel kolléga:
Ötvözi két nap, de a probléma megoldódott. Öröm, hogy használja a navi. Rájöttem, hogyan kell szerkeszteni a rendszerleíró adatbázis, oly módon, hogy ne indítsa újra a kiindulási állapotba. Én hozzá egy kulcs, amely felelős a futó program NandFlash'a jobb a rajt után, hogy:
1 Az Updater alkalmazás azonnal bezárul elindítása (még csak nem is látom)
2 Állítsa be a rekordot, ahogy akarom újraindítás után
3 Létre minden parancsikonok
4 elindítja explorer.exe
5 Végül megkérdezte, érdemes futtatni automapa.Futottam az ötlet véletlenül - az egyesülő kikapcsolt a lehetőséget, hogy elrejtse a rendszerfájlokat, és észrevettem, hogy ha módosítja a rendszerleíró adatbázis, és számos újraindítása, hogy az egyik lehetőség be van jelölve ki minden alkalommal.
ÜdvözlettelKombinowania 2 dni, ale problem rozwiązałem. Aż miło się korzysta z navi. Doszedłem do tego jak edytować rejestr w ten sposób żeby nie restartował się do początkowego stanu. Dodałem jeden klucz który odpowiada za uruchamianie się programu z NandFlash'a zaraz po starcie który:
1. Zamyka aplikację System Updater zaraz po jej uruchomieniu (nawet jej nie widać)
2. Ustawia rejestr w sposób jaki chcę po restarcie
3. Tworzy wszystkie skróty
4. Uruchamia explorer.exe
5. I na końcu pyta się mnie czy może chcę uruchomić Automapę.Na pomysł wpadłem przypadkowo - podczas kombinowania wyłączyłem opcje ukrywania plików systemowych i zauważyłem że po edycji rejestru i kilku restartach ta jedna opcja zostaje odhaczona cały czas.
PozdrawiamA kérdés, hogy mivel tudok belenyúlni ebbe a rendszerleíró adatbázisba? Esetleg link?

-
bodva
aktív tag
Van egy üdvözlő képernyő amire ki van írva, hogy Windows CE 6.0 meg azt, hogy GPS és ennyi. Amúgy formáztam a cuccot, de a helyzet változatlan.
Update és körbetapizom a kijelzővel már próbálkoztam
Sajnos nem reagál semmi ilyenre. Ha a fájlokhoz hozzáférnék legalább az sokat dobna rajta, mert akkor megtudnám nézni, hogy mi a helyzet file szinten. -
Imi91
aktív tag
Felül az OK vagy a kis X et is próbáld, bár gondolom már próbáltad az exit egyébként lehet működik, csak elvan csúszva az az lehet valahol körülötte fogja érzékelni ha PC-re dugod és úgy kapcsolod be esetleg az UPDATE-t úgy meg próbálhatod lehet csinálna valamit.Egybként mikor még működött akkor egy üdvözlőképernyő fogadott gondolom ha így van akkor azt látod most is vagy nem?
-
Imi91
aktív tag
Értelek, hát ha leformázod és vissza másolod akkor azt nem biztos, hogy "beveszi", tehát a létrehozás dátuma meg minden ilyesmi módosulni fog, egy prbát mindenesetre meg ér mert szerintem, kárt nem tudsz tenni benne mivel a WIN egy másik partíción van elméletileg
egyébként a gép mit szeretne frissíteni a térképeket? -
bodva
aktív tag
Nem.
Próbálok össze vissza kattingatni a kijelzőn hallom is, hogy beveszi a dolgokat, de nem csinál semmit.
Azon gondolkozom, hogy talán a gps szoftver sérült meg, de ugye a gépre csatlakoztatva nem látom a belső tárhely tartalmát csak egy Document and Settings mappát ami üres... szoftveresen meg ugye sehova sem jutok, mert csak a system update felület van.Ha megformázom az segítene valamit? Mert az eredeti tartalma amikor még frissítettem volna a térképeket (tehát csak a map-okat) lementettem mindent róla.
-
bodva
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csoda GPS nálam.
Még hivatalos oldala sincs és túl sokat neten sem találok róla.
A probléma, hogy valamilyen oknál fogva nem hajlandó elindulni. Kiírja az elején, hogy Windows CE 6.0 GPS aztán zölden középen megjelenik, hogy system initialization majd a System Update(Ver5.5) képernyő fogad, ahol megállapítja, hogy "no msk file found."Innen nem tudok kilépni hiába van ott a jó nagy exit gomb (hangot ad mintha kattintgatnék, de nem csinál semmit). Semmire sem reagál. Próbáltam keresni egy msk file-t, de kb esélytelen.
Valakinek valami tipp, hogy ezt a csoda Ce 6.0-t hogy a fenébe lehet feltámasztani vagy esetleg valami másmilyen rendszert tolni ehelyett az egész szerkezetre?
-
Garcia
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Mio Moov M616LM típusú naviról véletlen letörtöltem mindent, í
gy a Win CE 6.0-át is gondolom, minek követleztében használhatatlan. Bekapcsoláskor csak egy képet mutat , hogy szépen kössem a számítógépre egy usb kábbellel 
Hogyan tudom visszarakni rá az oprendszert első körben illetve a térkép programot is jó volna
Eredeti cd rendelkezésre áll.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Imi91
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hát, nem tudom én nem próbáltam ezt a módszert, csak olvastam, de állítólag működik

-
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
A hardver egy WayteQ x960BT, ha a Win CE-ben készítek az asztalra egy parancsikont, az az újraindításnál mindig eltűnik .
Mit kellene tenni vele, hogy ne tűnjön el ?
Üdv.
Astra
-
Imi91
aktív tag
Igen van rá gyógyír
, méghozzá ha jól emlékszem akkor a Registry-ben van a hiba, ott kell módosítani a dolgokat azt hiszem, így az itt leírtak alapján, a "Rendszerkönyvtárak átirányítása", vonatkozik rád 
De egy mentést csinálj a registry-ról valahogy és csak saját felelősségedre nyúlj hozzá!
-
Botigta
aktív tag
Épp ezért újabb hülyeségen töröm a fejem. Gondoltam, hogy az eszközzel a WinCE-t indítom el automatikusan, azzal meg a navit úgy, hogy beteszem a Windows Startup mappájába a Primo.exe parancsikonját. De ez a huncut minden újraindításkor kitörli azt onnan. Tud valaki erre egy gyógyírt?
-
Imi91
aktív tag
Már sokszor leírtam itt a fórumban és csak azt tudom, mondani hogy olvass vissza, de itt van a válasz, hogy ne keresgélj

-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Van arra valami esély, hogy egy Clarion NX501E WinCE6 rendszerű autós multimédiás készülék Windows felületébe valahogy bele lehessen jutni?
Köszi -
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
„Stabil, lassú, nehézkes a használata, telepített app újrainduláskor elveszik.”
Ezt a MioPocket-re írtad? -
quailstorm
félisten
Azon nem próbáltam, nem volt kedvem. Nem az enyém egyik se, csak a beckerre másképp nem lehet custom GPS appot-t rakni... Alpha thomson digital ATD-318 a másik. De ott választható exe indítása, szal gondolom menne.
Nagyon nevesincs vacak meg nem érdekel.Stabil, lassú, nehézkes a használata, telepített app újrainduláskor elveszik.
-
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
És mik a tapasztalataid?
Stabil, jól működik, még a nevesincs kínai PND-ken is? -
LámaZ
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Nem az a fóruma, hanem ez.
-
quailstorm
félisten
válasz
Scooter86101
üzenetére
Az direkt hiányzik belőle. GPS szoftverhez úgyse kell...
Akit meg az érdekel, hogy PDA-nak használja a PNA-ját, annak üzenem hogy a megoldás a MIOpocket. Becker Z100-on jól megy. Van benne Office megnyitására alkalmas app is.
fóruma, angol
Sajna se a COD2, se a DOOM, se a tombraider nem ment el rajta. De az X-plore fájlkezelő, és az LCG jukebox zenelejátszó igen. -
LámaZ
addikt
válasz
Scooter86101
üzenetére
Nem lehet.
Ezek a Windows CE-k nem sima oprendszerek, hanem tulajdonképpen förmverek, eszközspecifikusak.
Egy-egy gépre vannak finomhangolva.
Vannak persze szakértők, akik nagyon értenek az ilyen dolgokhoz, én nem vagyok köztük.
Esetleg érdeklődj még külföldi fórumokon is, vagy a gyártónál. -
LámaZ
addikt
válasz
Scooter86101
üzenetére
Sztem te ezt nem tudod megoldani. A Core ilyen. Ennyiért fizettél.
-
Scooter86101
tag
Sziasztok, valaki nem tudna nekem abban segíteni hogy hozzájutottam a minap egy Mygiude 3100 Go gps készülékhez amin egy Windows CE Core 5.0 rendszer fut, viszont ha explorer ikonra kattintok, tök hiányosak belül a dolgot, a rendszerben, pl nincs asztal, a program files is tök üres, szerintem törölve vannak róla a dolgok .. nem tudna nekem segíteni valaki ebben hogy hogyan tudnám , újra rakni rajta az egész windows rendszert .. ugyanarra ami most van rajta ... lehetséges ? Köszönöm előre is ..
Üdv. -
gab967
csendes tag
windows Ce beállításban szeretnék segítséget kérni. sajnos minden felírat kínai /szék szék asztal asztal/
tudna e valaki segíteni hogyan tudnám átállítani angolra!
ha lehet képpel illusztrálva mert még nem tudok kínait olvasni
köszönettel gábor -
Imi91
aktív tag
válasz
BlackPriest
üzenetére
Majd írd le a tapasztalatod a progikkal, bár az első szerintem nem fog menni, a második talán

-
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
találtam még kettőt, kipróbálgatom őket, hátha
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19922
http://www.softmaker.com/english/ofc_en.htm -
Imi91
aktív tag
válasz
BlackPriest
üzenetére
Mintha valami ilyesmiről már hallottam volna, de asszem olyan van csak amiben meg tudod niytni a .doc illetve a .xml kiterjesztésű fájlokat, de szerkeszteni nem tudod, de majd utána nézek neked

-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
windows ce 6.0-hoz létezik valami office?
-
LámaZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lehet valami bűvésztrükk 
Elküldöm hozzá az én selejtemet is, hogy X-elje már ki 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gy a Win CE 6.0-át is gondolom, minek követleztében használhatatlan. Bekapcsoláskor csak egy képet mutat , hogy szépen kössem a számítógépre egy usb kábbellel