Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz sasvarit1974 #569 üzenetére

Üdv!

Bár látom, hogy nem mai a posztod, és azóta nem is nagyon jártál a fórumon, de hátha másnak még hasznos lesz az infó, én is Google-el találtam a kérdésedre keresés közben.

Szóval a napokban hozzám került - csinálj vele amit akarsz címszóval - egy ugyanilyen noname kínai GPS, de 5"-os változatban, ugyanezzel a boot screen-el. Van egy WayteQ-em egyébként, de gondoltam szórakozni jó lesz. Látszólag nem volt semmi baja, ám nagyon nehezen talált műhold jelet - kb. 20-30 perc alatt -, és miután megtalálta, utána is gyakran eldobálta pár másodperce, szóval alkalmatlan volt navigálásra. Nincs mit veszteni alapon elkezdtem pakolgatni rá mindenféle MediaTek ROM-ot, aminek az lett a vége, hogy már el sem indult, csak a recovery mód ment. Aztán találtam valami HD-s ROM-ot is, amivel már frankón ment volna, de nem látszott a kép fele, vagy éppen össze-vissza csíkozódott a képernyő, míg végül vagy két napi keresgélés után ráleltem erre a PDF-re, és a benne linkelt ROM-mal sikerült életre kelteni a kütyüt. A PDF-ben linkelt oldalon egyébként vannak 7"-os és HD ROM-ok is. Igaz a menüje teljesen megváltozott, bár 95%-ban ugyanazok az alkalmazások vannak benne, de más a "dizájn", és flashelés előtt még lecseréltem a szánalmas szélmalmos boot logót is egy saját készítésűre. :)

Egyelőre frankón működik, kivittem az udvarra és aránylag gyorsan lett GPS vétel is, holnap majd tesztelem élesben.

• Imi91

aktív tag

válasz sasvarit1974 #569 üzenetére

Ezzel sokat nem tudsz kezdeni. Nem egyszerű win ce telepítőt szerezni. Ha a géped sem látja nem tudsz vele mit kezdeni. Esetleg ha a Win Ce is Sd-ről akkor a file nevére rákeresve vissza másolhatnád a helyére, de valószínűleg a belső memóriában van a Ce :)

Új hozzászólás Aktív témák