Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefir66
újonc
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket.. Van egy wayteq X960BT típusú navigációm és ezen szeretném motorozás közben headsettel hallani az utasításokat. Vásároltam egy Freedconn intercom sisakba szerelhető headsetet és párosítottam a navigációval, de a következő lépésben azt a hiba üzenetet kaptam, hogy ”Failed to activate a2dp service”. Ebből arra következtetek, hogy a windows 6-os ezen a navigáción nem ismeri pontosabban nincs telepítve a bluetooth kapcsolathoz szükséges a2dp profil. Ez egy autós GPS navigáció, és már van kb 3-4 éves. Viszont telefonnal a Bluetooth kapcsolat jól működik.
A kérdésem az lenne, hogyan tudnám telepíteni a Bluetooth A2DP profilt? Azért gondoltam erre, mert a Wayteq Xrider navin ugyan ezen a WINCE 6-os platformon támogatva van a A2DP profil.
Köszönöm... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest