- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett az OxygenOS 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMikó
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek, vettem egy Mitac MIO K50 Win CE 5.0 GPS-telefont Hongkongból. Nem tudom lecserélni a kínai térképszoftvert, nem értek hozzá. Tudtok segíteni? Várom válaszotok.
-
LámaZ
addikt
Szia Imi91!
Nagyon köszönöm a privátodat
, sikerült kijavítani a Windows CE 6.0-s PNA magyar kezelőfelületének legtöbb hibáját.
Az az érdekes az egészben, hogy régebben tudtam én is, hogy a Win CE-ben (amelybe én minden gond nélkül be tudok lépni a PNA főképernyőről) a ResidentFlash2-t kell megnyitni kézileg (mert amúgy nem jelenik meg), és ott lehet rendszerszinten buherálni, de elfelejtettem. :-)Elindítva a My Device (Saját eszköz) alkalmazást, a \ResidentFlash2 gyökérmappában megtaláltam a Hungarian.ini fájlt, és abban átírtam a helytelen magyar szövegeket. Tehát itt nem kell semmilyen képet vagy ikont retusálni.
Cserébe megosztok egy linket: innen a Win CE rendszereken használható Notepad tölthető le (a QR-kód alatt van a link). Kicsomagolás után a Notepad.exe programot át kell másolni az eszköz belső tárhelyére vagy SD-kártyára, majd a Win CE-ben kijelöljük, és a File menü Send to... parancsával kirakható asztali ikonként (de nem szabad átnevezni, mert akkor már nem fut).
Ezzel a \ResidentFlash2 nem nyitható meg, de My Device (Saját eszköz) alkalmazással a szerkeszteni kívánt, szöveges formátumú rendszerfájlok átmásolhatók olyan helyre, ahol el lehet őket érni, így nincs szükség USB-kapcsolatra, és a fájlok PC-n való szerkesztésére.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
alfagyuri
tag
Sziasztok
Van egy Kínai autós multimédiám Windows ce 6.0 van rajta.Tudja valaki,hogy lehet előhozni a Windowst rajta?Pl egy jobb videólejátszó és egy equalizer felrakása miatt? -
Imi91
aktív tag
válasz
cellpeti #188 üzenetére
Valamilyen formában fel kerül rá szóval valahogy lehet, de szerintem házilag nem tudnád meg oldani, mivel tudtommal nincs letölthető ce telepítő, esetleg egy másik ugyan ilyen gépről bit-ről bit-re átmásolni a ROM memóriát, vagy a szervíz tud segíteni
Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
cellpeti
nagyúr
Hello!
Van egy Mio C520as navim lehet újra kellene tenni rajta a Windows-t, de nem igazán tudom, hogy melyik Windows van rajta. Esetleg tudnátok segíteni nekem? Ötlet?
Mobile lehet rajta vagy CE?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Imi91
aktív tag
-
timrob
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy windows ce 6 és 7-hez elérhető-e olyan developer tool kit a visual studio 2008 hoz, mint amit a windows mobile esetében is le lehet tölteni.
Válaszokat előre is köszönöm! -
LámaZ
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Egy 4,3”-os Windows CE 6.0 NET operációs rendszert használó PNA kezdő képernyőjén nem tetszenek nekem az ikonok magyar feliratai. Tudnám szerkeszteni valahogy a képeket?
Legyen minden jó!
-
Imi91
aktív tag
válasz
olahmate1991 #175 üzenetére
Hát igen az orosz nyelvű GPS nem a legjobb választás lenne
-
Imi91
aktív tag
válasz
desolator #176 üzenetére
nem tudok megoldást a problémádra, de szerintem vagy a Vezérlőpultban vagy a Registery-ben kell valamit át állítani a registery piszkálását azonban nem ajánlom
Egyébként ha bekapcsolod a 850-est akkor egyből a Win ce kezelő felülete fogad?
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Van egy wayteq x850-es navim és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom rávenni a wince-t arra, hogy ha létrehozok egy parancsikont az asztalon akkor az ne tűnjön el minden újraindítás után? Ugyanis sehogy sem tudom rögzíteni az igo indító ikonját az asztalon.Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Imi91
aktív tag
válasz
olahmate1991 #173 üzenetére
jaa értelek
, nézz utánna vannak-e hozzá térképek
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
babakviktor #169 üzenetére
Esetleg, ha tudsz szerezni egy másik ugyan olyan gépet amin jó Windows Ce van akkor klónozd le a Flash memóriját és a te gépedre másold fel..., elméletileg mennie kellene
-
Imi91
aktív tag
válasz
olahmate1991 #170 üzenetére
Nem tudom miért bonyolítod túl a dolgot, elég hozzá egy program tudomásom szerint E-atlasz a neve, remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
-
olahmate1991
tag
Sziasztok!
Már vagy három napja keresgélek interneten órák hosszát és egyszerűen nem találok megoldást a problémámra!
Notebookot szeretnék használni gpsként, van hozzá a variotek 200 usb gps vevőm, letöltöttem hozzá egy nav n go igo8 nawteq térképpel, szeretném futtatni, viszont kell hozzá egy emulator!
Na most a laptopom lenovo g580, szeretnék rátenni Windows emulator CE 5.0-át!
Azt nem értem, hogy mi a kua... istenért nem telepíti fel, angolul sem találtam hozzá semmi megfelelő segítséget!A következő a gondom, elkezdem installálni, minden oké, felteszi magát, a telepítő csík végig megy, majd megjelenik a tárhelyemen az alkalmazás, és amikor a telepítés véget ér, ezt írja ki:
Ezután eltűnik a tárhelyre feltelepített program, és nem tudom elindítani!
*** Sikeres üzlet esetén kérlek értékelj! ***
-
Imi91
aktív tag
válasz
babakviktor #167 üzenetére
Nem tudom biztosan, de azt hiszem nem tudod letölteni a Windows Ce 5.0-t
-
babakviktor
csendes tag
Üdv! mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni tőletek hogy windows ce 5.0 -t hol tudok letölteni, és hogyan telepítem fel....Egy Neoware CA10 kliensről lenne szó, (USB ről tud bootolni)
Köszönöm előre is.
-
janoka40
csendes tag
sziasztok,szeretném mio k70-es telefonomra eu navigációt tenni.a segítségért cserébe tudnák adni valami használt műszaki cikket.(telefont vagy egyéb,majd egyeztettünk).bp-en vagyok,janoka40@gmail.com
-
Imi91
aktív tag
Érdekes hibajelenség, vedd ki a memória kártyát és úgy próbáld, meg hogy vissza másolsz a kártyára mindent(kártya olvasón, telefonon,...) keresztül, de először próbáld meg meg kártya nélkül bekapcsolni, ha nem megy a visza álított cuccokkal együtt próbáld meg memória kártyával
-
Isuka1
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémával küzdök, ha valaki tud vagy tudna segíteni tényleg nagyon megköszönném!
GPS: TS 8410 slim (nem tudom ezen win ce fut) ?
Igo8 volt rajta!
Probléma: kedves barátom letörölt mindent a belsejéből viszont annyi meg volt benne hogy le is mentette, de így sajnos nem indul be! a logo bejön onnan nem megy tovább se ki se be kapcs csak reset gombra reagál vagy úgy kapcsol ki ha lemerül... Számítógépre hiába kötöm nem ismeri fel hogy vissza tudnám másolni a lementett cuccot!
szerintetek mit lehet csinálni??? Kuka?? Hogyan lehetne életre kelteni?
Nagyon nagyon kérném aki tud rá választ segítsen!Köszönettel: Isu
-
aholy
tag
ha látnám akkor meg tudtam volna oldani, a windowst még nem láttam rajta, nem sikerült elindítani. valamiféle keretrendszer indul alapból ahol lehetne választani a zenelejátszó, képnézegető, beállítások, navigáció menükből. de bekapcsolás után csak loading kép van 1 vagy 2 pötty híjján betölt
gondolom azért áll meg mert nincs rajta a navigáció. csak active syncből tudtam elérni amíg működött is.
lehet hülyeséget kérdek, nem nagyon vagyok képben ezzel, de ha felnyomom kártyára a navigációt, és csinálok valami autorunt az nem dobná vissza a belső memóriába? vagy ahoz el kellene indulnia teljesen?
köszöntem!
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
aholy
tag
Üdvözletem!
adott egy prestigio geovision 350-es készülék windows ce 4.2 core op rendszerrel.
namármost ez egy pna, amiröl letöröltem a navi szoftvert, ezután nem tudtam rá másolni, azt írta ki a gép hogy nincs elég hely rajta, pedig egy kisebb navigációt akartam rárakni mint ami volt rajta. nem túl okos módon nyomtam egy reset gombot, mert az újraindítja teljesen, nem csak készenlétbe teszi, gondoltam rendeződnek benne a dolgok, de nem így lett.
azóta nem indul el, csak a loading feliratig jut. így már nem tudok a készülékre másolni semmit, sem pedig visszaállítani.mivel az oprendszerhez nem nyúltam ezért arra gondoltam ha azt el tudnám indítani akkor gondolom már felismerné a gép. csak még nem találtam megoldást arra hogy csak az oprendszert indítsam, nos ebben kérném a segítségeteket.
előre is köszönöm!
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
Sándor -P20-
senior tag
Naja.. Igazad van.
Ezt találtam:[link]
Szal mindenképpen a P340-re optimalizált CE5 kell
Nem baj. Én sem úgy születtem, hogy mindent tudtam amit most tudok....40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
válasz
Sándor -P20- #156 üzenetére
Ez nagyon nem igy van, de a te idod...
“All nothings are not equal.”
-
Sándor -P20-
senior tag
ha op verziója ua, akkor mennie kell, mert az illesztést a Rom csinálja amit a gyárban felraknak a vasra.
Elméletileg ezeknek ugyanaz a verzióju oprendszerük, ( Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition (Magneto) AKU 2.0) tehát elméletileg, ha az egyiket áthúzom a másikra, akkor mennie kellene...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #153 üzenetére
Esetleg, ha tudnál szerezni csak kölcsönbe egy ugyan olyan gépet mint a tiéd és annak a gépnek a Flash memóriáját bitről-bitre átmásolnád a vinyódra, majd az igy lementett memóriát felmásolnád a te géped memóriájába és így elméletileg mennie-kellene legalábbis szerintem, de ha valami hadver összetevő nem egyezik a két gépben akkor már kisebb a valószínűsége, hogy működne
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sándor -P20- #153 üzenetére
Linkelhetnel forrast hozza, mert ez eleg nagy blodsegnek tunik. Egyszeruen nem igy mukodik.
Majd megprobalok talalni valamit.
-
Sándor -P20-
senior tag
Ahogy a napokban kutakodtam, én úgy vettem ki, hogy a CE-t csak simán fel kellene másolni a PDA-ra...
Az illesztést a hardverba feltöltött ROM csinálja. Az nem sérült, és szerintem az activ sync-el nem is tudnám szétb@xni. Szal ha jól sejtem a működő CE5-öt simán be kellene másolnom a PDA-ba...
Találtam a neten ilyen jellegű csomagot, de nem tudtam leszedni...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
Ilyesmire is gondoltam én is, hogy ez nem is az aminek gondoltam....
Nem értettem hogy miért ekkora egy 30 / 40 megás op telepítője? Ezért is hagytam abba az aktívkodást, inkább kérdezek, hátha találok valami értőt...
A mio oldalán nem találtam semmit.
Az eredetileg a géphez adott lemezt nem találom sehol sem, pedig párszor már végig túrtam érte az összes lemezemet...
Sajnos nem ismerek senkit, akinek ugyanez a cuccosa lenne...
A hard reseten már túl vagyok. [link] Esetleg létezik egy hardabb reset?
Szal az van, hogy a gépről eltűntek a futtatható állományok...
Az indítás menüből is eltűnt minden.
Sőt a gépben levő memóriakártya is törlődött...
Egyébként minden amit az asztalról el lehet indítani, (naptár, névjegy, telepkijelzés ) működik.
Ami fura, pl a telepkijelzés a régi magyar helyett angolul írja ki a kiírni valót...
Egy alap CE5 is jó lenne. Nem érdekel a magyarítás sem. A lényeg hogy fusson az I-GO és a russa... Csak menjen már a navi része! Nem tudok nélküle geoládázni...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
válasz
Sándor -P20- #149 üzenetére
Az ezen a vonalon kísérletezést sürgetőlegesen hagyd abba, mert teljes tévúton vagy, ami nem mellesleg zsákutca is!
A Windows Mobile SDK szoftverfejlesztéshez kell, mint ahogy maga a Visual Studio is (annak is az antik, fizetős változata szükséges).
Az előttem linkelt Windows Embedded változattal szintén semmi értelme pazarolni az idődet, ez azoknak a cégeknek készült csomag, akik maguk állítják össze a hardverükre a teljes WM rendszert. Felhasználóként abszolúte semmire nem jó számodra!
Mivel ez egy végfelhasználói eszköz, a konkrét gyártó oldalán kellene kotorásznod, esetleg fórumokon, de az biztos, hogy ha meg is lehet oldani, akkor 1) vagy egy kész szoftverfrissítő csomagot találsz a netem, vagy 2) le kéne resetelned a PNA-t, hátha visszahúzza a teljes rendszert belül ROM-ból.
[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #149 üzenetére
Itt van a Win ce telepítője, de ez triál verzió egy próbát még meg ér szerintem
Esetleg próbáld, meg Active Sync-en keresztül telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
Ez nem jött be...
letöltöttem ezt: [Windows Mobile 5.0 SDK for Pocket PC]
Telepítés közben ezt a hibaüzit kapom: [link]
A progi leírásában az van, hogy kell neki a Visual Studio 2005 Standard, Professional, and Team Suite Editions.
Mivel ez helyett csak a 2007-et tudtam leszedni, de az + nem települ, feltettem a 2010 lite-t.
Azzal ugyanezt a hibaüzit kapom.....
Szal akkor most mit csináljak?
Szerintem elég lenne bemásolni a pda-ba a komplet ce-t, de honnan lehetne letölteni?
A microsofttól letöltöttel nem boldogulok. Különben sem értem mi van benne 175 Megában, amikor a PDA-n eredetileg kb 30 - 40 Megát foglalt el?
Szal jó lenne valami értő segítsége....
Esetleg egy 5let, hogy hova írjak..[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #147 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, de szerintem igen úgy ahogy mondod
-
Sándor -P20-
senior tag
aktiv sync fentvan, látom a PDA-t.
Letöltöttem az MS letöltőközpontból [link] a CE5-öt.
Most hogyan tovább?
Indítsam el a PC-n a letöltött cuccot miközben a kábelen lóg a PDA?[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
THX, de ez megvan nekem is. Ez a W 95 /98.as verzió...
Igazából a Mio DigiWalker USB Sync 3.7.1.3244 kellene.
Ezt is macerás felvarázsolni a W7-re, de max átmegyek a gyerek gépére azon még XP ketyeg...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #144 üzenetére
Ezt találtam, nem tudom, hogy mennyire lesz jó neked remélem tudtam segíteni
Digi Walker Usb Sync?[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
THX, de ez a PDA-ra való driver, hogy le tudja kezelni az USB-s eszközöket...
Nekem leginkább ez kellene, ( Mio DigiWalker USB Sync ) de nem tudom sehonnan letölteni..[ Szerkesztve ]
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #142 üzenetére
Heló!
Itt van egy Driver, remélem jó lesz a gépedhez
-
Sándor -P20-
senior tag
Nincs jobb ötletem, ezért itt kezdem a kérdezősködést.
Adott egy Mitac Mio P340-es PDA. 2007 óta szépen teszi a dolgát...
Szal ma bekapcsoltam, és eltűnt minden progi a gépről...
A kütyü bekapcsol, asztal megjelenik, Tehát a CE elindul) és ennyi... Az indítás menü alatt csak a programok menüpont maradt meg, és abban a Pocket MSN ikon.
Ezen kívül minden eltűnt a gépről
Szal a legnagyobb gondom az, hogy az évek alatt valahova elkeveredett a mio telepítő lemeze. Ez nélkül pedig nem tudom összehozni a gépemmel... (driver kellene)
Szal ha valaki meg tudna dobni egy linkkel ahonnan le tudnék tölteni win7-re mitac drivert P340-re azt nagyon megköszönném.
Sőt ha valakinek megvan még eredeti CE is, amit annó a géphez adtak az lenne a HÚÚHAAAA válaszokat előre is köszönöm..
-
EdgarPE
csendes tag
Igen, iGO8 2009-es térképekkel. Közben kiderítettem, hogy ActiveSync kell nekem. Sikerült is belepillantani a kütyübe, most már látom a fájlokat. Megtaláltam azt a fájlt, amit keres, ez a legnagyobb fbl fájl a könyvtárban, 119 mega. Lehet ez a baja, hogy túl nagy. Ha szerzek friss térképet (valszeg könyebb lesz, mint 2009-est szerezni), hogyan tudom rátenni?
-
EdgarPE
csendes tag
Így van, bekapcs után van pin beírás, ez ok. Utána lehet választani GPS funkció, képek, videó, beállítások, stb... Amikor a GPS-t indítom, akkor egy jó fél perc töltögetés után írja ki, hogy keres egy Italy.... nevű fájlt. Hogy tudnám visszatenni a fájlt vagy valami működőképes állapotba hozni a ketyerét?
[ Szerkesztve ]
-
-
EdgarPE
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy elég régi GPS-em, amiben kb. évente egyszer magától megzuhan a szoftver. Induláskor keres valami Italy kezdetű fájlt. Annyit sikerült kideríteni, hogy egy Windows CE 5.0-ös kütyü, Gear Logic XL4432 egészen pontosan.
Egyáltalán nincs semmi tapasztalatom az ilyen eszközök hekkelésében, én csak bekapcsolom és megy, illetve néha meg nem... Sajnos a gyártó már régen megszűnt. Hogyan tudnám megoldani a problémát?
Régebben amikor ez előfordult, akkor egy szervíz megjavította, de már az a szervíz sem létezik. SD kártyát lehet beledugni, SD kártyám is van, 2G-os. Mi a következő lépés?
Nagyon fontos lenne, mert távoli országba utazom és ha ott cserben hagy muszáj ott helyben rendberakni, különben végem
[ Szerkesztve ]
-
Takcsi
csendes tag
Szia Mindenki!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Ha hülyeséget kérdezek ezer bocs de abszolút kezdő vagyok.
Vettem egy 7" GPS-t van rajta egy Win embadded ce 6.0
Milyen programokat tudnék rátelepíteni?
Ami okvetlenül érdekel az egy excel amit lehet szerkeszteni is, ugyanis van rajta de csak Excel Viewer ami ugye nem enged semmilyen szerkesztést.Nekem elég lenne ha az adatokat beírom és el tudom menteni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: TakcsiTakcsi
-
Imi91
aktív tag
A Win Ce kezelő felületét úgy tudod előhozni, hogy letöltöd a Mobile navigator-t majd csinálsz egy mappát ahol a navigációs szoftver van és ide be másolod a fájlt(kicsomagolva) ezután a beállításoknál be állítod, hogy a navigációs szoftver helyett ez induljon.Legközelebb kérdés előtt olvass vissza.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
tomesto
aktív tag
sziasztok!
Van egy Wayteq N720BT Gps készülékem Win CE 5.0 van rajta, és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a Win kezelőfelületét előhozni!
Üdv! -
convers2
csendes tag
Sziasztok!!
Wince img és cks file becker traffic assist 7934-hez kellene mert nincs meg a gyari katya honnan lehet letolteni vagy mit lehet tenni? kellene egy kis Help!!!! -
convers2
csendes tag
Sziasztok!!
Wince img és cks file becker traffic assist 7934-hez kellene mert nincs meg a gyari katya honnan lehet letolteni vagy mit lehet tenni? kellene egy kis Help!!!! -
Imi91
aktív tag
A géped egy GPS nem pedig egy számítógép, kevés progi van hozzá bár ha Win ce 5.0 van rajta akkor szerencsésebb vagy, mert több progi jött ki hozzá a fórumba találsz progikat.A felbontást meg nem tudom hogy tudnád meg csinálni, igo alatt is ilyen?
-
Xeryus9
csendes tag
Sziasztok! van egy bluepanther v350 esem, valamiért nem teljes képrenyős a wince menüm, asztalom. lehet ennek állítani valahol a felbontását?programokat honnan tudok letölteni hozzá? valaki tud ebben segíteni?? jöhet pü vagy xeryus9@gmail.com a mailem.Köszönöm
Xeryus9
-
kozzo
csendes tag
Hahó! Tudna nekem segíteni vki, Mio moov M300-ra szeretnék feltenni igo8-at. Hogy kezdjek neki? Köszi
-
Imi91
aktív tag
válasz
gyuszo21 #104 üzenetére
Mobilra sok minden van de a Ce-re nagyon kevés, magyarításban nem tudok segíteni
, viszont itt nézz szét, ha programokat akarsz rá tenni itt akad hozzá egy pár darab
[ Szerkesztve ]
-
gyuszo21
csendes tag
Szia !
Köszi a gyors reagálást a kérdésekre,a javasolt lejátszót már azóta én is megtaláltam egy másik helyen és az müködik is . Az általad mutatott helyről letöltve a progit nem csinál semmit a tábla pc-n. Windows ce 6.0 magyarításban nem tudsz esetleg segíteni ? Windows mobile 6.0 -ra sok mindent találok de erre semmit.
Köszi...
Gyuszi
-
-
gyuszo21
csendes tag
Üdvözlök mindenkit !
Nemrég vettem egy tábla pc-t,windows ce 6.0 operációs rendszer van rajta.Az a gondom,hogy nem tudok rá telepíteni semmilyen szoftvert ,nem találok hozzá magyarítástsem.Próbáltam az activesync programot is( xp van a gépemen) ,nem ismeri fel a kütyüt.
Találtam két-három cab. kiterjesztésü játékot azok sem mennek rajta .Ha valakinek van tapasztalata és tud segíteni nagyon megköszönöm előre is .
Email: gyuszo21@freemail.hu
Gyuszi
-
Imi91
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- DELL Latitude E5450 Eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest