- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
bakosgabor57 #24203 üzenetére
azt a dvd-t több éves driverekkel jobb távol tartani a 10-től
-
VGYke
addikt
válasz
bakosgabor57 #24122 üzenetére
Ha még nem oldódott meg: egér jobb klikk az azonosítatlan eszközre, tulajdonságok majd részletek. Itt talán hardverazonosítók (
na ebben nem vagyok biztos!!!!). Itt az értéket kimásolod (jobb egérgomb - engedi a másolást), majd beírod a google-ba. Egy próbát megér. Nekem is volt valami ilyesmi anno a zsír új alaplapom / win7 alatt és a fenti módon oldottam meg...
-
törölt tag
válasz
bakosgabor57 #24153 üzenetére
Akkor marad a manuális módszer.[link]
(#24155) pillowhead Hamarosan jön a nagy "javítócsomag" és reméljük megszűnnek ezek a hibák is.Jelenleg a win7, win8, win 8.1 stabilabb és kiforrottabb rendszer de idő kell amíg egy rendszer és a hozzá való driverek, szoftverek a megfelelően elvárt módon futnak egy rendszeren. Ez mindig is így volt és így is lesz a közeljövőben. Mondjuk több win nem lesz de ez igaz az összes többire is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
bakosgabor57 #24153 üzenetére
Ez érdekes, nekem eddig még mindig megmondta az identifier, hogy mi az a hw, aminek keresi a win a driverét.
Mindig legfelül vannak a hiányzóak. -
törölt tag
válasz
Intel INF installation ezt szedd le az alaplapodnál és futtasd.[link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
Van egy progi, DriverIdentifier, a kliens programot letöltöd, szétnéz, Katt alul linkre, és megmondja, hogy mi az adott hardver, amihez a drivert hiányolja, ha beregisztrálsz, akkor ad linket a letöltéshez, de utána már te is fel tudod rakni DVD vagy webes gyártói forrásból a drivert.
-
TRob1
veterán
válasz
bakosgabor57 #23714 üzenetére
Állíts be jelszót ha csak anélkül jön elő.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #23702 üzenetére
Bejelentkezési bugra tud valaki megoldást?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bakosgabor57 #22522 üzenetére
Ki is kell kapcsolnia, kettő felesleges és lassítaná a gépet / összeakadnak. A riasztás meg egy újabb Win10 marhaság ami persze Win7-nél nem volt.
-
válasz
bakosgabor57 #22517 üzenetére
Ez olyan dolog, mint, hogy van akinek tökéletes a win 10 van akinek egy bug halmaz. Van aki szuper tuti irtók és védelem mellett is "bekapja a legyet" más semmit sem használ és semmi gebasz.
Én spec a deffender megjelenése óta (először aggódtam rendesen) semmi mást nem használok és minden oké!Nyilván az sem mindegy mennyit töltögetsz ukrán hacker oldalakról.....
-
raidx
őstag
válasz
bakosgabor57 #22522 üzenetére
Ez újabb húzás az MS részéről mert a multhéten még csendbe volt pedig régen avira van fent. Meguntam az okoskodást és az Ultimate Windows Tweaker 2.2 verziójába kikapcsoltam a Defendert valamint regisztribe is. A kettő közül valamelyik segített mert azóta béke van. Ha minden indításnál nem keresne malvereket perckig akár maradhatot volna, bár nem sokat érő.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
bakosgabor57 #22513 üzenetére
Szerintem igen: [link] .
Persze ez csak egy tesztoldal a sok közül. -
roti86
őstag
válasz
bakosgabor57 #22513 üzenetére
Használtál korábban mást? Ha igen kell, ha nem, akkor nem. Egyébként én váltottam Nod32-re, mert ha netről letöltök egy exe fájlt a defender elvan vele vagy 10 másodpercig, mire átnézi nem e vírusos, nod alatt ez kb 1 másodperc. Annyi, hogy nod kajál kb. 100 mega ram-ot.
droti25: Így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged