- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz
quailstorm #66940 üzenetére
Értem, köszi...de biztos gép függő,mert a másik két gépen nem jelentkezik a hiba...
-
kezo0
addikt
válasz
quailstorm #66593 üzenetére
Ez egy 5+ éves gép, semmilyen extra alkatrésze nincs. Az eredeti állapotához képest annyi változás történt, hogy az évek során kicsit több memória került bele, és ma már SSD-n ketyeg a rendszer. Szóval tutira nem azért nem jött össze a frissítés, mert valami különleges driver hiányzott neki... Soha, egyetlen update-nél sem volt driver-probléma Win 7 óta, annyira standard hardverelemek vannak a gépben.
De persze, most már próbálok türelmesen várni, hátha a legközelebbi próbálkozásomig valamit változtatnak benne, és akkor majd talán hiba nélkül lefut.De amúgy tényleg jó lenne tudni, hogy miből tudható, hogy melyik buildet tartalmazza egy MCT-lal készített telepítőlemez... Lehetőleg még az előtt, hogy az ember tök feleslegesen DVD-re írja.
-
movax
őstag
válasz
quailstorm #66498 üzenetére
Működik, csak az nVidia driver-beállításokban explicit meg kell adni, hogy a Firefox az integrált Intel helyett az nVidia CPU-t használja. Az auto select nem elég, legalábbis az én rendszeremen.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #66380 üzenetére
Ez így van. Én is kilövöm amit tudok, mert a kompatibilitási telemetria meg tudja fogni a gépet rendesen. Cserébe nem várom el, hogy a bugokról tudjanak.
A fejlesztésbe megy, ez biztos. A blogposztok alapján figyelik rendesen. -
zsoltip
őstag
válasz
quailstorm #66126 üzenetére
No, ez az amit említenek a már linkelt topicban is leginkább. Az erőforrás és energiazabálás a Chrome részéről jelentősen nagyobb, mint az Edge esetében.
Valamilyen szinkronizálási opciót tudtok ajánlani a többi eszköz Chrome-ja, és a Dell Venue 11 Edge-e között, ha váltanék rá? -
Geth
veterán
válasz
quailstorm #66087 üzenetére
Csak a megosztást nem látja, vagy a gépet se? Előbbi nem olyan csoda, a $ végű share hidden share.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #66086 üzenetére
De ha beírom kézzel hogy \\STORMINTER-8\K$ akkor meg látja.
Hát ez hülye. -
Geth
veterán
válasz
quailstorm #65982 üzenetére
Huh, ebből sokat nem fogtam
Milyen app? Lehet nem követte a fejleszője a társításért felelős API változásokat. Pl. az MPC-HC-ban is az, hogy megcsinálod a társítást a programban, mégsem csinálja meg, de utána a Control Panel / Default programsba egy kattintással megoldom, és többet az életbe nem kell hozzányúlnom
Bevallottan nem "javította ki", nem volt prioritás, így is működik. -
Geth
veterán
válasz
quailstorm #65980 üzenetére
Irfan-t nem használok, a Sumatra-t is azért tettem VM-re, mert (már) nem használom.
De MPC-HC-t amióta létezik. Soha nem volt a társítással gondom, és soha nem is vesztette el azt.
Nincs ilyen, hogy random, rossz lábbal bootol, ilyesmi.
Valami oka van. -
Tompie
őstag
válasz
quailstorm #65922 üzenetére
Köszönöm
Nézem nézem de nem sikerült regitry-t buherával. -
Tompie
őstag
válasz
quailstorm #65896 üzenetére
Jajjj Istenem adj egy kis türelmet de azonnal!
ui: XP-ben biztos de szerintem Win7ben is ki lehetett kapcsolni, hogy ne emelje ki az újonnan telepített programokat. Itt is ilyet kerestem de nem találtam.
-
Tompie
őstag
válasz
quailstorm #65884 üzenetére
Nem ment a win7-es driver sőt valahol találtam win10-est is biztos valami mókolt volt de az sem, windows 10 telepítés után frissítés de akkor sem tudott mit kezdeni a VGA-val
Igen én is pont ezt néztem a 8400GS-tcsak én itt hardveraprón de megnézem vaterán is
-
Geth
veterán
válasz
quailstorm #65484 üzenetére
Az lehet, hogy megkapta, de addig hiányzott a /Cleanup-Image kapcsoló
-
aleister
veterán
válasz
quailstorm #65120 üzenetére
Köszi a választ! Utánanézek.
Bányász gépnek kellene. Gondoltam kiváltotm a HDD-t, merthosszú távon minden wattnyi fogyasztás számít. Szóval gyakorlatilag nem lenne cache-elés, lapozófájl, stb.(#65117) netpeti98
Erre én is gondoltam, csak még nem érzek elég erőt magamban nekiállni a Linux-nak. Ettől függetlenül lehet, hogy ez lesz a vége.(#65119) Syl
Köszi neked is! -
törölt tag
válasz
quailstorm #64850 üzenetére
Ilyenekre nagyon nincs más ötlet: adatokról backup aztán clean install. Utána ne egyből gyilkolj, kicsit hagyd békén a gépet amíg frissít, indexel stb.és még egy restart.
-
válasz
quailstorm #64745 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, csak bosszantó hogy néha az everyone dacára nem enged, és olyan jelszavakat kéreget, amikről lila gőzöm sincs.
Máskor meg csak simán hozzáférés megtagadva, pedig minden lehetséges jogot megadtam a megosztásnak. -
Komplikato
veterán
válasz
quailstorm #64736 üzenetére
Operában én visszakapcsoltam a flasht, de úgy sem megy.
Az MTK driver meg egyenlőre nem segített, meglátom újraindítás után változik e valami.
-
válasz
quailstorm #64738 üzenetére
Ezzel kapcsolatba kerdeznek,
mindenfele otthoni csoport stb. macera nelkul meg lehet azt csinalni,
Megosztok barmit, meghajtot, konyvtarat, kulon jelszavakkal?
Pl. tibi_cuccok mappa, korlatozott, csak olvashato, password ''nyusziful''
vegyes_mindenfele mappa, teljes read write jogok, password ''kutyafule''Es ezek minden csoport, francok nelkul elerhetoek lennenek barkinek barhonnan.
Ezek a win sajat megosztasaval, smb ftp webserver segedeszkozok nelkul? -
Breki
veterán
válasz
quailstorm #64706 üzenetére
Nem kér felhasználónevet jelszót azt kiszedtem.
Azon a gépen amin csináltam, illetve ez a mappa van ott simán bele tudok menni.
-
margithid
veterán
válasz
quailstorm #64609 üzenetére
Mit ajánlotok? Ami lehetőleg ingyenes és minnél kevesebbet eswzik.
Régen Avast zabálta az erőforrásigényeket emlékeim szerint.
Eset meg fizetős, azt kihagynám -
margithid
veterán
válasz
quailstorm #64607 üzenetére
Ezt hogy tudom letiltani?
Van valami viruskereső ami van legalább ilyen jó és nem fogyaszt sokat? Vicc azért, hogy egy i7 4770et igy megpörget.
Egyáltalán muszáj win10 mellé viruskereső? -
VGYke
addikt
válasz
quailstorm #64598 üzenetére
Köszönöm válaszod! Próba nélkül is kételkedem, egészen biztosan nem elég a sima másolás, klónozni kell.... Csak egyet említek a lehetséges problémákból: NTFS jogosultságok...
-
robi212
tag
válasz
quailstorm #64531 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen.
Működik még az a lehetőség, hogy a 7-ről upgradelni lehet ingyen a 10-re vagy ez már megszűnt?
Ha nem, akkor mi a legolcsóbb megoldás a win 10 felé? Szeretem, ha legálak a cuccaim -
margithid
veterán
válasz
quailstorm #64385 üzenetére
Defendert egyáltalán ki lehet kapcsolni teljesen?
-
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm #64385 üzenetére
Mit ajánlanál helyette? Mert nekem is kezd elegem lenni belőle. Van, hogy 2-3 órán át frissít és leterheli a gépet.
-
libus
őstag
válasz
quailstorm #64298 üzenetére
Azért köszi!
De az a baj, hogy még fórumot se találtam eddig erre -
libus
őstag
válasz
quailstorm #64283 üzenetére
Igen, dedikált kártyával nagyobb a fogyasztás, de 3-3,5 órát így is elmegy aksiról full fényerőn.
Csak még arra nem jöttem rá, hogy videó konvertáláskor, miért nem használja a VGA GPU-ját a CUDA-t, a MAGIX Movie Edit Pro 2014 Premium programom.
Aida64-el néztem mikor konvertáltam, hogy mind a 8 szál max. környékén ment, viszont a VGA GPU csak 3-4%-on. Ekkor az AVC Encoder-nél a Software van kiválasztva,
De mikor kiválasztom a CUDA-t az AVC Encoder-nél, hogy igénybe vegyem a GPU teljesítményét konvertáláskor, ezt a hibaüzenetett kapom a konvertálás indításakor:
"MPEG-4 export moduel: Export was canceled due to an unknown error." -
chopin42
őstag
válasz
quailstorm #64292 üzenetére
Köszönöm, felraktam mind a kettőt. Attól féltem, instabil lesz a rendszer, azért nem mertem (előző telepítésnél azt hittem oc, majd mikor winben fagyott, chrome alatt stb akkor derengett, hogy szoftver).
-
dunc
nagyúr
válasz
quailstorm #64286 üzenetére
Ott nincs bent mind.
-
libus
őstag
válasz
quailstorm #64279 üzenetére
Ezt jó tudni, így akkor nem is keresgélek tovább, hogy hogyan is tudnám előhozni a HD 4000-et, és alaphasználatra (Internet, videó..) beállítani."Amit vettél, az meg egy vállalati gép, nem egy pistikegamer vagy Tesco-s consumer."
Nem is játékra vettem.Erre ott a konzol!
Közbe videót vágok renderelek (nem munka szinten), meg netezni vettem. Erre pedig tökéletes, mert elég gyors kis masina! -
libus
őstag
válasz
quailstorm #64255 üzenetére
Ez a laptopom típusa:
HP EliteBook 8570w a laptop.
Ezek a konfigja:
i7 3720QM
8GB Ram DDR3 1600Mhz
15,6 FHD kijelző
500GB 7200Rpm HDD + vettem bele még egy Samsung 850 EVO 250GB mSata SDD-t
VGA: Nvidia Quadro K2000M (2Gb) -
pinnacle
nagyúr
válasz
quailstorm #64249 üzenetére
Köszi! Idáig az S-PVA-s monitorommal nem volt gond, de a mostani IPS-nek, "neonos kékes" színe van. Azt nagyon nem bírom, még játékban sem. Ezt tudom valamennyire korrigálni az éjszakai fénnyel. Nekem nem is színhelyes monitor kell (ezért nem is kalibráltatom), hanem olyan, amin tudok egész nap szöveget, táblázatot nézni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
quailstorm #64247 üzenetére
Köszi! Ezt a rendszerszintű hozzáférést nem lehet valahogy letiltani? f.lux is kikapcsol játéknál. Ablakban meg nem az igazi.
-
Zsolt_974
tag
válasz
quailstorm #64190 üzenetére
Köszönöm!
Üdv Zsolt
-
t.imi
addikt
válasz
quailstorm #64110 üzenetére
Java-t max kukázom, folyamatosan ott figyel. TomCat Daemon tools alkatrésze, uTorrentel így 3-am több mint egy éve telepítve vannak. Ez a memória elfogy móka pár tíz napos. Mozilla beépülő nem lehet? Mondjuk ha bezárom, elvileg nem zabálhatná fel a memóriát. (?)
-
t.imi
addikt
válasz
quailstorm #64072 üzenetére
Elnézést, tegnap nem jelentkezett. Ram 2 óra pihi után. War Thunder 1 parti, utána kiléptem. Utána böngészőt Mozilla használtam, letettem tálcára.
Böngésző bezárása után.
Cpu használat szerint. ~40 fok szokott lenni, 45 volt. -
t.imi
addikt
válasz
quailstorm #64072 üzenetére
Rendben. köszönöm, pár óra és mutatom. Most lett restart.
-
válasz
quailstorm #64058 üzenetére
De a virtuális gép nem tud 3D elő állítani. Mindenre jó, csak játékra nem.
-
DrDobos
őstag
válasz
quailstorm #64058 üzenetére
Próbáltam futtatni WindowsXP komp.modban is, de nem ment
ezt a virtuális dolgot hogy kell megcsinalni?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #64039 üzenetére
Ezt is próbáltam, de nem lett jobb
Megpróbálom még egy másik kábellel, hátha -
chopin42
őstag
válasz
quailstorm #64005 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, ha gond lesz, alkalmazom a linkelt megoldást.
(15 évnyi munka van azon a lemezen, jó lenne hozzáférni
)
-
chopin42
őstag
válasz
quailstorm #64002 üzenetére
Mi az a "nem normális" lehetőség, amikor jogosultsági problémába ütközök, és hogyan küszöbölhetem ki?
-
válasz
quailstorm #63863 üzenetére
Köszönöm
Ugyanilyen Orico-t vettem, ami nem megy. Mindenféleképpen 4.0-ásat szeretnék.
FLATRONW, neked is köszönöm
-
djlolo
tag
válasz
quailstorm #63857 üzenetére
Ugy hiszem igen. De majd ellenorzom.(munkabol irok). Meg azt szeretnem megkerdezni hogy probaltam BIOS frissitest csinalni de semmilyen modszerrel nem mukodott. Beolvassa a bios file-t de amikor kellene frissitsen ott lefagy,leall nem is tudom es nem tortenik semmi. Azelott egy korabbi frissitest ugyanigy megcsinalt.Mi lehet az oka?
Jo lenne ha naprakesz lenne a BIOS-om is. -
djlolo
tag
válasz
quailstorm #63849 üzenetére
A vezerlopultnal megjelenik a Denon drivere de nem lehet allitani rajta semmit ,ures.(hangero,tulajdonsagok,formatum).Talan megegyszer telepitsem a drivert.? Korabban frissitettem a wint az uj verziora es ugy nem volt gond de szerettem volna uj tiszta telepitest es atterni az UEFI modra ha mar tudja az alaplap es lesz valami elonye.
-
FLATRONW
őstag
válasz
quailstorm #63847 üzenetére
Szerintem az USB-ről bootolás után, amikor megjelenik a következő kép
akkor a Számítógép javítását kell választani, utána pedig parancssorba kell lépni és átkonverálni a teljes lemezt GPT-re a következő módon:
[link]A lényeg az, hogy csak teljes lemezt lehet átkonvertálni, particiókat külön-külön nem, így minden adat veszni fog.
Egyébként leellenőrizheti a lemez típusát a következő módon: -
djlolo
tag
válasz
quailstorm #63847 üzenetére
Koszi a gyors valaszt. A baj az hogy nem csak a kereszt tunik el hanem a hangszoro ikonja is.Denon DA 300 USB -m van .Driver fent de amikor be akarom allitani ures.
-
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm #63826 üzenetére
Üdv!
Szerintem az x64-es XP egy kudarc volt, legalábbis átlagos user szinten, értelmetlen.
Egy biztos, tömény szívás volt vele, vissza is raktam a 2003 server enterprise-t.
Az stabilan futott (legtöbb XP-re írt app elment vele meg jó pár játék, legalábbis ami nekem kellett), és a RAM kezeléssel sem volt gond, kezelte a 4GB+-ot is gond nélkül.
-
TRob1
veterán
válasz
quailstorm #63826 üzenetére
Osztom. Hosszú évek óta nem teszek - és nem is javaslok - senkinek 32bites rendszert.
Ráadásul a 2GB-ból a legtöbb esetben nagyon hamar (és könnyen) lehet 4Gb is, ebben az esetben nem kell mindent újrahúzni... -
TCSZ
senior tag
válasz
quailstorm #63823 üzenetére
Köszi!
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
quailstorm #63801 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
r92king
tag
válasz
quailstorm #63790 üzenetére
Jaja legfrissebb Realtek oldaláról, de régebbi verzió amit a Gigabyte oldaláról szedtem az megy. Windows töltés fura, csak akkor csinálja ha felrakom a legfrissebb NVIDIA drivert, ha rajta hagyom amit az Updateről szedd le magának, nem történik ez.
-
LionW
tag
válasz
quailstorm #63782 üzenetére
Jelenleg így néz ki, nem sok változott: http://imgur.com/a/N1qjJ
Arra gondolok hogy újra kéne megint, harmadjára is tenni ezt a kaksit, és windows telepítés közben leformázni a D-t, majd lehúzni a hdd-t, és úgy feltenni az ssd-re.
Partition wizard használata mennyire biztonságos? Nem akarok még nagyobb kárt okozni. -
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm #63742 üzenetére
Szia!
Minek a rövidítése a WU?
Win7 kompatibilitási módot hogyan lehet elérni?
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm #63740 üzenetére
Értem. Hát nem tudom mi lenne akkor a jó megoldás?!
-------------------Egy másik dolog, hogy most például már több mint 1 órája 50%-on megy a proci. Azaz az 1ik mag teljesen terhelve van. A laptop már forró, de nekem meg dolgoznom kellene még rajta.
Megnéztem a feladatkezelőt és egy bizonyos TiWorker.exe használja.Ezért érné meg Win10-et használni, hogy engedélyed nélkül a Win a háttérben használja és gyalulja a géped mint az állat?? Ugyanmár...
Ezt találtam a TiWorker.exe-ről
Ez alapján meg nem is tudom, hogy mit csináljak vele...?! -
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm #63735 üzenetére
"Az biztos, hogy a kép alapján szoftveres módban mész, ami a létező legrosszabb."
Mire gondolsz ez alatt?
Miből látod a kép alapján, hogy szoftveres?
Illetve miért rossz ez?köszi
-
Orionk
senior tag
válasz
quailstorm #63733 üzenetére
Ez jó kérdés. Videokártyára gondolsz?
A Video kártya az: ATI Mobility Radeon HD 2400 -
Istyu74
aktív tag
válasz
quailstorm #63728 üzenetére
Ennyi volt, köszönöm a segítséget,így tökéletes.
-
PorP
újonc
válasz
quailstorm #63701 üzenetére
Köszi!
Akkor megpróbálom lefrissíteni a drivereket. -
PorP
újonc
válasz
quailstorm #63361 üzenetére
Köszi a választ!
Nem voltam mostanában gépközelben.
Laptopon van ez a jelenség úgyhogy max az egeret tudom kihúzni -
CptAdamica
veterán
válasz
quailstorm #63618 üzenetére
Sajnos az új noti már nem támogatja a win7-et.
#63617) raidx meglesem, köszi.
-
nicu71
addikt
válasz
quailstorm #63509 üzenetére
64 bites oprendszerhez a 64 bites verziót használtam eddig is ,hmm lehet hogy jobb lenne a 32-es ? mindenesetre most legyalultam ,meg kitakaritottam a nyomait is.
-
nicu71
addikt
válasz
quailstorm #63506 üzenetére
jol van ráhagyom..augy furcsa mert az alkalmazás névjegye 3.3.13at mutat/és minden egyes induláskor követeli hogy frissitsem, a windows alkalmazáskezelője pedig 3.3.15 -öt.Normális?
természetesen nem fogom visszatenni az Utorrentet ,csak idegesit ez a szitu ,na.
-
nicu71
addikt
válasz
quailstorm #63502 üzenetére
igen ,és nem tud frissülni,ezt megelőzően a 3.3.14 is csak ugy ment fel hogy teljes törlés, fel uj verzió.Nem tudja felülirni a C mappában levő meglevő változatot.
De most minden uj verziónál ezt játsszam el
komolyan visszaváltok a utorrentre -
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63442 üzenetére
Erre mondasz valamit?
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63440 üzenetére
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63435 üzenetére
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63428 üzenetére
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63428 üzenetére
Köszi szépen.
Megpróbálom mindkettőt egymás után ahogy írtad.
-
misirulez
senior tag
válasz
quailstorm #63408 üzenetére
Találtam egy 14,393-as win10-et ezzel elsőre megy minden gond nélkül.
-
feri1
aktív tag
válasz
quailstorm #63415 üzenetére
Ok,látom.
Meg azt is hogy 14 nap aztán,ha kell valamikor újratelepítem?
Mindkettőt használjam,milyen sorba? -
freestailo
őstag
válasz
quailstorm #63404 üzenetére
Offline installer letöltési lehetőséget esetleg tudnál adni? nem találom a media creation tool meg nem az igazi...
-
netpeti98
addikt
válasz
quailstorm #63267 üzenetére
Ebben az esetben én inkább már megvárnám a következő, a 1703-at pedig kihagynám.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #63262 üzenetére
Ok most még egyenlőre én határozhatom meg,hogy települjön e a frissítés,én a halasztást be állítottam ami állítólag fél év de még nem telt el fél év.És mi lesz a cuccaimmal amik a c meghajtón vannak,vagy a telepített játékokkal,azt mondod olyan mintha újra raknám a rendszert,de akkor nem törlődnek a feltelepített programok meg minden ami c meghajtón van,meg ha d meghajtón vannak a játékok azok indulni fognak?Nem értem a microsoftot a sok szarságával.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
quailstorm #63262 üzenetére
Ez érdekes, most a funkciók olyan fontosak, és mi azokba 8 giga? Ez számomra értelmetlen, nemtudom hova tenni ezt a bullshit intézkedésüket.
-
x220i7
tag
válasz
quailstorm #63250 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
-
válasz
quailstorm #63054 üzenetére
Features alatt én sem tudom, mit értenek. A legújabb UEFI eléggé más lett, mint az eredeti, és nem jött ki új manual a deszkához, szóval a Giga ezt elsumákolta...
BOOT option control akkor UEFI lesz, köszi!
-
vlevi
nagyúr
válasz
quailstorm #62919 üzenetére
Nekem is ez volt a fenntartásom az "egy windows mindenekfelett" szlogennel, hogy ez csak addig fog menni, amíg bele nem kerül valami olyasmi az újabb frissítésbe, amit a régi HW nem támogat.
Ilyen wolt pl. a Win8.1 valamelyik updatenél az Nx bit, amit néhány (igaz, nagyon régi) processzor már nem támogatott. Ők ottragadtak azon a verzión.
Wagy, pl. a MS nem adja ki az alkotói frisstíést nagyon sok telefonra. Ezzel azokat kis kvázi kivégezte.Remélem azért egy Intel Ivy Bridge, és NVidia Pascal kártya nem fog ilyen hamar kikopni a támogatott hardverek köréből...
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
quailstorm #62922 üzenetére
Hazaérek, csinálok prt sc-t...
Egyébként, ha "megjelenítő beállítások" alatt a 150%-ot állítom be, akkor ez a weboldal ( https://www.whatismyscreenresolution.com/ ) azt írtja, hogy 2560 x 1440 a felbontásom, amit a videólejátszás igazol is..
-
törölt tag
válasz
quailstorm #62793 üzenetére
Bocs, de nem úgy volt, hogy Windows 7 dobozosról ha frissítettem Windows 8.x dobozosra, majd azt már ingyen Windows 10-re akkor az utolsónál OEM lett belőle?
Tehát új gépre vihetném tovább ezt az egyébként PUL-os licencemet?
-
válasz
Bocs, de nem értem. Mi a különbség a dobozos licensz és az OEM licensz között ilyen szempontból?
-
Abrion
senior tag
válasz
Kösz a gyors választ
Amikor néztem anno akkor még nem volt ilyen verzió, csak a béna upgrade windowsra.
És nem is drága. talán e hónapban megveszem.Majd kiderül mit tudok intézni a windows 7 problémámmal
-
LuiT
aktív tag
válasz
quailstorm #62787 üzenetére
Miért nem látszik, vagy nem látod?
Mind a két böngészőn ugyanaz a 6 lap van megnyitva, a Chrome használ erre 106 MB memóriát a Vivaldi pedig 30 MB-t.Akkor most melyik is a memóriazabálóbb?
-
kacsento1
senior tag
válasz
quailstorm #62650 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget!! Írok mire jutottam.
-
kacsento1
senior tag
válasz
quailstorm #62636 üzenetére
AMD A6-5400K APU van a gépben. Sajnos alapból telepítette a win10. Gépházban se tudom megoldani, mert ahogy rádugom a HDMI-t és rányomok a kijelző érzékelése fülre, sötétség és safe mód jön be. Azaz odáig se jutok el, hogy láthatóvá váljon a plazma, hogy valamit állítani tudjak rajta.
-
TRob1
veterán
válasz
quailstorm #62623 üzenetére
Igen, felettébb gyanús a 2db "l"-lel írt intel mappa a gyökérben és a russian szócska is. Esélyes hogy ez vmi nem oda való dolog.
(#62620) Orionk:
Ugye ez nem komoly kérdés volt? Mert ha mégis, akkor szerintem még nem vagy elég érett a számítógép használatához. (Én azon vagyok hogy 8éves kor alatt ne erőltessék a szülők a gépezést)
Remélem a reggeli dolog elvégzése utána azért már nincs a kérdés: "Most mi legyen?"
sorry
-
törölt tag
válasz
quailstorm #62574 üzenetére
"Egyszerűen amíg nincs más vírusirtó a gépen lelőni se lehet... visszakapcsolja magát."
Ez feature, nem bug. Szépen is néznénk ki nulla védelemmel neteznének az emberek.
-
daimonion
senior tag
válasz
quailstorm #62568 üzenetére
A létező leggyengébb védelmi rendszer, mivel a Microsoft mindenkinek ingyen biztosítja az adatbázisát, ezért bármely más program csak többet tudhat.
Ezen kívül szerintem buta a felülete és zabálja a gépet mint állat.Szerintem meg át kéne gondolni a kijelentést. Igaz nincs a top 3 ban de a kijelentésed több mint pontatlan és nincs mögötte valós tartalom.
nem a leggyengébb védelmi rendszer ma már
Nem is zabálja a gépet mint az állattA felülete meg áttekinthető és könnyen lehet tudni mit hol keress.De ízlések és pofonok természetesen
B-L-A-C-K
Ha felmész Adguard oldalára és átállítod oroszra a nyelvet és úgy vásárolod meg az adguardod akkor kb 2600 Ft ért élettartam licenszet vásárolhatsz.Ha a Windows Defender mellé felrakod ezt meg mondjuk a cyberreason ransomfrre-t akkor egészen nyugodt lehetsz ha körültekintően használod a gépet
-
n1nja
tag
válasz
quailstorm #62549 üzenetére
Éppen pár perce használat közben merevedett meg. Se hibaüzenet, se kékhalál.
Total Commander, Opera, Chrome, qBittorrent alkalmazások futottak. -
n1nja
tag
válasz
quailstorm #62546 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tanácsot, de mint korábban is írtam, a naplóban nincs semmi, ami segítene elindulni. A napló alatt az eseménynaplót értettem.
Egyéb ötlet esetleg?Köszi.
Üdv.
Gábor -
morfondőr
addikt
válasz
quailstorm #62480 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked, csak próbáltam volna a legfájdalommentesebben megoldani. Egyébként nem enged tovább a frissítés menüponttal, hanem azt írja, hogy indítsam el a windows-t és úgy futtassam a telepítőt. Maradt a gép alaphelyzetbe állítása...
Köszönöm a válaszokat! -
morfondőr
addikt
válasz
quailstorm #62478 üzenetére
-
felora:)
tag
válasz
quailstorm #62475 üzenetére
Nem talaltam kulon telepitett progit, tudok profilt hozzaadni, de azokban is csak az a par beallitas lehetseges....
-
felora:)
tag
válasz
quailstorm #62473 üzenetére
Erteeem. Hogyan nyirjam ki aztat?
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #62400 üzenetére
Közben megoldódott. Eszközkezelőben engedélyeztem a rejtett eszközök megjelenítését, s akkor előjött. Ezután eltávolítottam majd újra indítottam a gépet. Most már mindenhol látni az eszközt. Köszönöm a segítséget.
-
ignisz
senior tag
válasz
quailstorm #62398 üzenetére
Egyáltalán sehol nem jelenik meg. Az eszközkezelőben sincs, a hardver hozzáadása varázsló se találja. Átraktam másik sata aljzatba, de semmi.
-
sz.atesz89
tag
válasz
quailstorm #62395 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #62145 üzenetére
Windows PowerShell
Copyright (C) 2016 Microsoft Corporation. All rights reserved.
PS C:\Users\macil> Get-WindowsUpdateLog
Converting C:\Windows\logs\WindowsUpdate into C:\Users\macil\Desktop\WindowsUpdate.log ...
Directory: C:\Users\macil\AppData\Local\Temp\WindowsUpdateLog
Mode LastWriteTime Length Name
---- ------------- ------ ----
d----- 2017. 06. 27. 19:59 SymCache
Bemenet
----------------
Fájl(ok):
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170621.074504.510.8.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170621.074504.510.9.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170622.225547.949.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170622.225650.528.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170622.225650.528.2.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170622.225650.528.3.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170623.113010.311.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170623.204008.184.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170623.204008.184.2.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170624.205324.457.1.etl
0.00%7.84%15.69%23.53%31.37%39.22%47.06%54.90%62.75%70.59%78.43%86.27%94.12%100.00%
Kimenet
----------------
Memóriakép-fájl: C:\Users\macil\AppData\Local\Temp\WindowsUpdateLog\wuetl.CSV.tmp.00000
A parancs sikeresen végrehajtva.
Bemenet
----------------
Fájl(ok):
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170624.210310.643.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170624.210310.643.2.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170624.210310.643.3.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170624.210310.643.4.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170626.073359.642.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170626.073359.642.2.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170626.073359.642.3.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170627.163058.188.1.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170627.163058.188.2.etl
C:\Windows\logs\WindowsUpdate\WindowsUpdate.20170627.163058.188.3.etl
0.00%5.71%11.43%17.14%22.86%28.57%34.29%40.00%45.71%51.43%57.14%62.86%68.57%74.29%80.00%85.71%91.43%97.14%100.00%
Kimenet
----------------
Memóriakép-fájl: C:\Users\macil\AppData\Local\Temp\WindowsUpdateLog\wuetl.CSV.tmp.00001
A parancs sikeresen végrehajtva.
WindowsUpdate.log written to C:\Users\macil\Desktop\WindowsUpdate.log
PS C:\Users\macil> -
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #62098 üzenetére
Nem lenne rossz, gondolom, ezért futott neki 7-szer is. Azt nem értem, miért nem sikerült?
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
quailstorm #62092 üzenetére
Nagyszerű, köszi,. akkor nem kell bandizip, meg a tömörített fájlokra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest