Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djlolo
üzenetére
Én is hasonlóan jártam, ez év áprilisában a CU frissítésekor. Nekem egy TEAC UD-301-es DAC-om van, amit addig simán tudtam használni a TEAC gyári ASIO driverével. A CU frissítés után semmilyen módon nem lehetett megszólaltatni a TEAC driverével, többszöri telepítés, törlés után is mindig ez fogadott, annak ellenére, hogy mind az eszközkezelőben, mind a Win hangkeverőjét megnyitva, látszódott a DAC:

Azóta az lett a megoldás, hogy töröltem az eszközkezelőböl a DAC-ot, majd géprestart után az MS felrakott egy saját USB2-es drivert, és azzal működött. A lejátszó progiknál(Foobar2000, JRiver) meg az Outpotnál, az ASIO helyett Wasapi Eventet állítottam be. Szerencsére nem tapasztaltam minőségromlást, az ASIO-hoz képest, annyi hátrányom van, hogy a TEAC saját lejátszó progiját, a HR Audio Playert nem tudom használni, mert az csak ASIO kimenettel működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest