- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FLATRONW #70229 üzenetére
Hivatalos oldalról töltötted le? Ha megint vírusos lenne a Ccleaner, megint tele lennének vele a tech oldalak főleg ha a Chrome lenne a ludas. Valószínűleg most csak arról van szó nálad a hiperaktív ESET a Ccleaner telepítőbe csomagolt Chrome ajánlatot mint kéretlen alkalmazás "kártevőnek" titulálja false positive-ként.
-
Stadion2
csendes tag
válasz
FLATRONW #70019 üzenetére
Nekem is notebook-on van a jelenség, de én semmit nem csinálok vele, csak betölt a windows (a sok fölösleges automatikusan induló program nélkül) és minimum 15%-on pörög folyamatosan. Régebben teljesen normálisan 0-3% környékén volt alapjárat, de így melegszik és folyamatosan tekeri a ventit.
-
rhonin
senior tag
válasz
FLATRONW #64031 üzenetére
próbáltam átmásolni, de mintha a semmit másolnám.
Linux mint alatt, sem játsza le se videót ,se iso-kat nem tudom vele kezelni. Hasonló a helyzet mint a win10-nél.
Viszont érdekes, hogy nem az összes videó fájlokat érinti a dolog. Van ami működik van ami egyáltalán nem és vannak amelyeket el lehet indítani, de mondjuk a felénél megáll a történet.Egyszerűen nem értem, hogy ez mi lehet....
-
krealon
veterán
válasz
FLATRONW #64013 üzenetére
"Erre tud valaki valamilyen magyarázatot?"
NTFS alatt lehetseges hardlink-eket es softlink-eket letrehozni, amik ugyanamnnak a fajlnak vagy mappanak az elereset tobb helyrol is lehetove teszik.
A kepen is latszik, hogy a "Documents and Settings" mappat is kijelolted, ami a Users mappara mutat, vagyis a Users mappa tartalmat ketszer szamolta, ezert nagyobb a szam a "Meret" mellett.
-
almi
senior tag
-
-
-
-
-
Colos1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged