- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FLATRONW #70229 üzenetére
Hivatalos oldalról töltötted le? Ha megint vírusos lenne a Ccleaner, megint tele lennének vele a tech oldalak főleg ha a Chrome lenne a ludas. Valószínűleg most csak arról van szó nálad a hiperaktív ESET a Ccleaner telepítőbe csomagolt Chrome ajánlatot mint kéretlen alkalmazás "kártevőnek" titulálja false positive-ként.
-
Stadion2
csendes tag
válasz
FLATRONW #70019 üzenetére
Nekem is notebook-on van a jelenség, de én semmit nem csinálok vele, csak betölt a windows (a sok fölösleges automatikusan induló program nélkül) és minimum 15%-on pörög folyamatosan. Régebben teljesen normálisan 0-3% környékén volt alapjárat, de így melegszik és folyamatosan tekeri a ventit.
-
rhonin
senior tag
válasz
FLATRONW #64031 üzenetére
próbáltam átmásolni, de mintha a semmit másolnám.
Linux mint alatt, sem játsza le se videót ,se iso-kat nem tudom vele kezelni. Hasonló a helyzet mint a win10-nél.
Viszont érdekes, hogy nem az összes videó fájlokat érinti a dolog. Van ami működik van ami egyáltalán nem és vannak amelyeket el lehet indítani, de mondjuk a felénél megáll a történet.Egyszerűen nem értem, hogy ez mi lehet....
-
krealon
veterán
válasz
FLATRONW #64013 üzenetére
"Erre tud valaki valamilyen magyarázatot?"
NTFS alatt lehetseges hardlink-eket es softlink-eket letrehozni, amik ugyanamnnak a fajlnak vagy mappanak az elereset tobb helyrol is lehetove teszik.
A kepen is latszik, hogy a "Documents and Settings" mappat is kijelolted, ami a Users mappara mutat, vagyis a Users mappa tartalmat ketszer szamolta, ezert nagyobb a szam a "Meret" mellett.
-
almi
senior tag
-
Doky586
félisten
-
Colos1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mesterséges intelligencia topik
- Programozás topic
- Macska topik
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest