- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
Sziasztok,
Előre is bocs, valószínűleg off topik, irányítsatok nyugodtan a megfelelő helyre.
Több helyen is belefutottam már, hogy olyan billentyűkombinációt adnak meg egyes szoftverekben, mint pl. a Ctrl + \ vagy Ctrl + [ . Ezekkel az a baj, hogy mindkettő karakter Alt Gr lenyomása után jön csak elő. Ha úgy próbálom megadni, hogy Alt Gr -t nyomok a karakter elé, akkor sem csinál semmit (tehát pl. Ctrl + \ -hez Ctrl + Alt Gr + q -t).
Tudtok erre valami megoldást? Sajnos átállítani nem lehet a kombinációkat.
Előre is köszi. -
robi212
tag
Köszönöm mindenkinek, most épp legál win7-et kajtatok
Kezdésnek, aztán majd meglátjuk a frissítést. -
robi212
tag
válasz
quailstorm #64531 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen.
Működik még az a lehetőség, hogy a 7-ről upgradelni lehet ingyen a 10-re vagy ez már megszűnt?
Ha nem, akkor mi a legolcsóbb megoldás a win 10 felé? Szeretem, ha legálak a cuccaim -
robi212
tag
Sziasztok,
Most vettem egy Kaby Lake procis pc-t, és az lenne a kérdésem, hogy win 7-el vagy a 10-el tudnám kihasználni a rendszert?
Elsősorban Photoshop lenne futtatva, gaming szinte nulla. Mindkettőt használom, itthon régi laptoppal 7est, munkahelyen Skylake alapú pc-n 10est, egyikhez sem ragaszkodom, de nem vagyok képben előnyökkel, hátrányokkal.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest