- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterattila
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #132039 üzenetére
Köszi, ránézek.
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #131967 üzenetére
Közben sikerült észrevennem tényleg ott van.
-
Janos46
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #131504 üzenetére
Szia!
Ismét nyűgöm van a 8266-al (NODEMCU). A körülményeket röviden. A párommal Oroszországban vagyunk. Jegorjevsz nevű városban dolgozik a Richter Gedeon-nál. Munkanapokon ott vagyunk , egyébként Moszkvában. A jegorjevszki TP-LINK-re való átállás tanácsodra sikeres volt, mint ahogy jeleztem is. Moszkvában a szolgáltató adott statikus IP címmel egy LinkSys WRT54GS típusú routert. Ezzel természetesen ismét az a problémám, hogy a PC felismeri, de a routerban nem találom. Tudnál rajtam ismét segíteni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #131670 üzenetére
Azt bepipáltam a leírás szerint de nem jelöli be ami nekem kell.Előző rendszernél működött minden rendben.De ez már a második ,hogy nem működik ,haverom gépén se sikerült a profilt beállítani azon is ez a windows verzió van.
-
L4mie
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #131653 üzenetére
Köszönöm, meglesem, így lesz,
Az tutti erre már nem szánok több időt -
L4mie
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #131650 üzenetére
Igen 2013-ban össze lett rakva, telepítve, nem volt semmilyen kms a gépen se mak.
Felém közölt infó szerint azóta annyi történt hogy win10 re frissítették 7pro-ról.Gyakorlatban nem tudom, mert nem vagyok a közelében, nem is voltam évek óta. Szóval ki tudja mi történt pontosan, lehet újratették, csak valami butaság, értetlenség van a háttérben (szerintem ez lesz).
Ezt szeretném kideríteni, mert ha mókoltak, valamit esetleg nem azzal a kulccsal ami anno volt hozzá akkor egyszerű a megoldás, ahogy írod, gyalu vissza az eredeti kulcsot, vagy csak újraaktíválni azzal.Sok időt nem szeretnék elszúrni már egy közel 8 éve szívességből összerakott cuccal. Ezért érdekes, hogyan lehet kinyerni a kulcsot, de szerintem megmondom neki, hogy próbálja újra aktiválni a régi kulccsal, ha nem megy akkor bocsi de nem tudok segíteni. (mert akkor susmogás volt)
Így is több idő ment el nekem is, nektek is a problémával mint kéne.
Pyttawrx:
iponban vett dobozos, OEM matricás win7 pro volt. -
L4mie
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #131648 üzenetére
+ ElektrikusDE
+ Pyttawrx
Köszönöm a válaszokat. Utánajáratom, akkor ha jól értem, ha mégse a matrica kódját használja akkor azzal újra tudja aktiválni és jó lesz, anno én bontottam ki, telepítettem, ragasztottam rá etc.Ki lehet nyerni valahogy, hogy milyen kóddal lett aktiválva? Rákerestem de az első 5 találatban nem volt használható megoldás.
-
Janos46
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #131504 üzenetére
Nagyon köszönöm. Megoldottad. Nagyságod előtt
-
válasz
Fire/SOUL/CD #131309 üzenetére
Köszi mindenkinek, a Revo lett a megoldás
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #130815 üzenetére
Nincs revo-m, de megnézem, köszönöm! Korábban command prompt-ból ki lehetett irtani, de akkor még a Program Files folderben csücsült az Edge és értelmezni tudta a setup parancsot, amit paraméterezve ki lehetett kényszeríteni belőle a teljes uninstallt. Most feltettem -én hülye-, egy új cumulative update-t, és minden elszállt, illetve, kiirthatatlanabb lett minden mint valaha. Azok is, amiket a O&O AppBusterrel korábban már elimináltam. Az Edge átköltözött a windows\SytemApps folderbe, de onnan már nem működik a parancssoros móka sem. De legjobban az idegel fel, hogy ott virít az ikonja a start menüben, és sehogy nem tudom onnan kiszedni.
Azért eléggé vérlázító, hogy egy fizetős OS ilyen szinten kényszerít bizonyos programok telepítésére. Ezt sokáig csinálják, vissza fogok menni W7-re.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #130817 üzenetére
Az biztos. Lesz nagy szaladágálás, meg visszavont frissítések tömkelege az Edge miatt
Habár az Insider programban résztvevőknél már elvileg mindenkitől letörlésre került a régi Edge, és erről tuti, hogy kaptak egy rakat visszajelzést, de én úgy vettem észre, az az Insider programon elég gyakran átcsúsznak banális hibák is, még olyanok is, amiket sokan jeleztek feléjük. -
mpo
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #130817 üzenetére
Csak egy maradhat...
Netscape 3 vagy 4 óta nem kellett az IE és az Edge, a Hegylakó neve régóta Firefox. -
vlevi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #130815 üzenetére
"Mondjuk az edge-t eltávolítani"
Majd megoldódik magától...
"Döntött a Microsoft, két böngésző közül csak Edge maradhat...
Éppen ezért a Microsoft mindenkit sürget, hogy váltson az új Edge-re, ha pedig nem teszi ezt meg magától, akkor a Windows 10 április 13-án érkező frissítése automatikusan eltávolítja a régit, majd kicseréli az utódra. " -
válasz
Fire/SOUL/CD #130739 üzenetére
Köszönöm srácok
-
pity-putty
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130729 üzenetére
A sp108979.exe lett a jó.
A driverek kiválasztásánál alapból be van pipálva egy checkbox, ami eltűnteti az inkompatibilis drivereket. Ezt a pipát kivettem és próbálgattam a drivereket.
A legutolsó volt a befutó. -
pity-putty
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130726 üzenetére
Köszi!
Ez volt a jó irány.
Ugyan nem ezt az exe fájlt kellett letölteni és azt amit le kellett, abban sem volt elvileg kompatibilis a driver a konfigurációval, de beolvasta és most már megy a telepítés.
Remélem végig... -
pity-putty
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130724 üzenetére
1. Legacy módot hol lehet állítani? Én nem találtam sehol. Mellékelek képeket a BIOS képernyőiről.
2.Itt csak 1 fajta beállítás van: Intel(R) Rapid Storage Technology
Ezen belül: Non-RAID Physial Disks: PCIe 0.0, SK hynix BC511 ...3. Ezt még nem próbáltam. Linuxot még soha nem használtam, de készítek egy live usb-t.
-
martin66
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130632 üzenetére
Mindkét esetben is csinálja, amikor nincs megnyitva program és amikor meg van nyitva akkor is. Engem nagyon zavar xD. Elég sokat használom ezt a gombot, mert az asztalomról érek el minden fontos dolgot (mappák, fájlok, projektek, stb. 30-40 dolog rendszeres használatban van).
Meg az is borzasztó, hogy be van állítva nekem a dark theme és a fájlkezelőbben először egy fehér ablak jelenik meg és rá 0,2-0,3 mp után jelenik meg feketén a tartalom.
-
modflow
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #130573 üzenetére
Ó, hát ennyire nem mennék bele.
Olyan, mintha azután, hogy én ide áthelyeztem a játékot, mintha ide várja a későbbiekben a többit és ezért zárolja.De az alapértelmezett meg ugyanakkor gondolom a c, nem?
-
Merula Alba
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130525 üzenetére
Nem jutottam vele dűlőre. Másik pöndit még nem próbáltam ki, de szerintem már csak az maradt. Ubuntu 20.04 bármilyen beállítással elindul és hiba nélkül fut.
Van dobozos Vista-m, az is ugyanezt produkálja, virágbolti XP és Win 7- el is hibával akad meg. Tényleg nem értem, pedig ki volt próbálva már minden szerintem is. Vissza lett állítva többször alapra a BIOS is. De volt auto configgal is beállítva.... semmi. -
Merula Alba
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130514 üzenetére
Filmnézés után kipróbálom. Remélem segít, egy ideje könyökölök rajta. xHCI nem rémlik, szerintem már mindent kipróbáltam ott.
Ez az antik cucc jobban működik ennyi év után mint bármelyik ipari szemét 20 ezresig. Megbízható, halk, egyben van. Gyerekbiztos.
Az előzőt a gyerekek ették meg, lekoptak a betűk, lötyögtek a gombok, recsegett-ropogott, nem érzékelt minden gombnyomást rendesen. Viszont világított mint egy komolyabb reptér leszállópálya.Ha az egér is meghal.... hamarosan.....
akkor már megvan az utódja. Komoly kis szett, de addig tanítom a gyerekeket vigyázni arra amink van.
King Unique:
Ez a konkrét probléma, amit linkeltél. Megpróbálhatom másik pöndivel, majd megkeresem. RAID módot leszámítva mindegyikkel próbáltam telepíteni. És 10 usb csatlakozóval volt kipróbálva, mindegy neki hogy melyikbe van dugva, ugyan az a hiba. -
Merula Alba
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #130512 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem nyert. Kipróbáltam így is más portokon. Nincs bedugva csak a VGA kábel és egy antik Compaq PS/2-es billentyűzet. Ennél kevesebbel már nem megy.
-
Debilon
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #130432 üzenetére
Köszi, este ha haza értem megnéznem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #129713 üzenetére
Ó istenem, windows defenderben kerestem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #129711 üzenetére
igen, de pl ilyen sincs sehol
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #129709 üzenetére
De épp ezekközül egyik sem működik
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #129706 üzenetére
De nekem erre kellett a pro. A pro kulcs retail, azt még a régi hp-hez vettem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #129704 üzenetére
Az jó, mert a a matebookomra feltettem egy win10pro-t(gyárilag win10home volt rajta)és automatikusan aktiválta.
Produkey-el megnéztem. Hopp-kopp. Difis a kulcs. Nem baj,lecseréltem sajátra, biztos ami biztos
-
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129572 üzenetére
Szolgáltató más, ők UPC én digi.
Most nézem, tényleg akkor megállt, mikor lerakott a tálcára, majd 2mp mire visszamentem akkor ment tovább -
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129568 üzenetére
0:00 és ledob a játékból.
-
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129538 üzenetére
Hitman már le volt futtatva anno párszor, de az lehetetlen hogy egy frissen összerakott PC-n első naptól fogva vírus legyen.
Többit megnézem.
-
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129530 üzenetére
Hát igen, ez lenne a baj. Mert melózok is a gépen, ergo nem nagyon tudok meglenni nélküle
-
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129528 üzenetére
Okés, meg akkor csinálok videót róla, mondjuk amivel terveztem játszani netes
Nincs crackelt cucc fent. Ami fent van játék:
BF4
BF5
War Thunder
Space engineers.Progikból a launcherek, msi ab, ledes szoftverek(ezek újak, eddig nem voltak) Utorrent(ez ha le van törölve akkor is csinálta)
Meg hát a driverek.Nem szoktunk ugyan azzal játszani, ők inkább division és verseny cuccok meg bunyósak. Én meg háborús cuccokat tolok.
-
laskr99
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129524 üzenetére
Már néztem, de nem találtam anno. Most végignéztem, volt egy rakat 0:00 indítás, de 1 hogy le volt mind tiltva, 2 hogy olyan dátumokra voltak ezek, amik nincsenek már, 2000 2015 stb.
A rendszer most még alig van belakva, de csinálja, meg hát ismik gépei is csinálják, ezért kérdéses hogy mi az ami okozza.
-
zoli62
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129374 üzenetére
Linux alatt végeztem lemezellenőrzést, és semmi probléma.
-
kenand
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #129386 üzenetére
Köszönöm a választ, de te sem érted teljesen mit írok...
Win 8.1 van dobozban -nem OEM-, és nincs használva más gépen.Win 10-et eddig mindig media Cretion toollal készítettem és soha sem volt vele gond. Régóta telepítem ezért van régi változat (de úgy tűnik 1511 előtti) és frissen készített.
1511 előtti felmegy, legújabb megfagy a HT Thin client 620 esetén.Gépen - HP Thin client csak IOT futott gyárilag, hiszen 8-16GB-bel adták, de nagyra cserélt SSD-vel feltehető más is.
Windows 7-et korábban gyakran írtam mi USB-re iso-ból, de eddig Win 10-et nem
Válaszok alapján leveszek egy korábbi -1511 utáni ISO-t kiírom Rufussal, és remélem felmegy a Win 10
Ha nem megy, felteszem a Win 8.1 protMindenkinek köszönöm a segítséget.
-
BigManus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129386 üzenetére
"Hosszú lesz ez a nap, már érzem, de sebaj... "
Én is úgy látom -
kenand
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #129384 üzenetére
0-ról kezdeném. A legújabb build elfogadja a régi ami felmegy (egy USB driveon találtam) meg nem, de az jól működik.
2004-es ISO szerintem nem fogadja el a 8.1-es kulcsot... -
I02S3F
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129379 üzenetére
Ezt nem a telepítő oldja meg? Nekem úgy rémlik!
-
kenand
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #129379 üzenetére
Media Creation Tool készítette a telepítő, ott meg nem lehet választani, a kulcstól függően telepít
(de lehet megpróbálom kulcs nélkül azt)
ISO-ból USB-t régi Win-7es toollal is el lehet készíteni? -
kenand
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #129377 üzenetére
Köszönöm a linket, akkor megpróbálom a November updatet (régi build, ami megvan és felment nem fogadta el a 8.1-es kulcsot telepítés után sem
Úgy tűnik az Un november update is régi (1511) próbálok újabbat...ami már elfogad, de felmegy....
Az lehet tudni melyik bulidtől fogadja el a 7/8-as kulcsokat?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129113 üzenetére
Jaja. Épp szo@%@#k a Samsunggal
Milyen jó hogy 3hónapja adtam el a laptopot mert "minek" -
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #129104 üzenetére
Ha bekapcsolom a Secure Boot-ot (standard, kulcsok generálása nélkül!), és esetlegesen mégsem indul a rendszer, akkor ha kikapcsolom utána indulni fog, vagy végleg annyi a rendszernek? Vagy ezt így nem lehet megmondani? Az ünnepek alatt nem igazán lenne időm újra telepíteni... Rendszer mentésem az van (Marcium Reflect free).
A gép: HP Compaq 8300 USDT
CPU: I5 3470S
RAM: 8 Gb -
Apollo_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129107 üzenetére
Nem igazán megy
-
Apollo_21
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129104 üzenetére
'Hála' isten külső dvdm van ami földre esett, kábel kijött dvdbe karc így még a telepítő se jön be. Elötte meg már a formázott ssd volt csak a gépben.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #129087 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #129057 üzenetére
Valószínűleg pont az a probléma hogy a Boot Manager az első, nem?
-
batyuska100
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128983 üzenetére
Lehet, hogy ártott egy kicsit a sok torrent letöltés..
-
batyuska100
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128981 üzenetére
-
Garsza
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128967 üzenetére
Próbáltam a prancssoros módszert az sem távolította el.
Újra rakom a Wint ráfér már amúgy is. -
Garsza
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128960 üzenetére
Igen próbáltam csökkentett módban is eltávolítani a csomagot. De ott sem ment.
-
wd.taz
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128841 üzenetére
Uram! Ez egy nagyon frankó leírás, köszönöm.
Tazi
-
Cs1csó
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #128791 üzenetére
Az EDGE-ben az húzta ki nálam a gyufát, hogy ha ott a "böngésző fiók" = az MS rendszer fiókkal tehát egyből beteszi magát stb. ez nem tetszik pedig alternatívának éreztem, de nem akarok MS fiókot a gépemen hanem fixen csak és kizárólag HELYI fiókot.
A Google ezért jó és a Firefox is. -
hszilard666
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128789 üzenetére
Így is csak egy üres fehér weboldalt látok.
Pedig internet van!
-
hszilard666
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128787 üzenetére
Nagyon köszönöm, de nekem rossz a link
Chrome ban fehér háttereht kapok és kész
-
Csabroncka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #128784 üzenetére
Igen ilyen csak a WIN-t szeretném vele vezérelni. Olvastam valami Apptui-ról, de jelenleg már nem elérhető.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #128782 üzenetére
Valahogy úgy képzelném el, mint az ATV4k estén. Mozgatni szeretném vele az egeret....stb Tehát alapvetően nem távoli vezérlés, hanem távirányító (beül fater a TV elé és a másodlagos képernyőn nyomkodja a telefonjával a netflixet)
-
libus
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128750 üzenetére
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #128736 üzenetére
Ez a digi ONT készülék. Device Model AN5506-02-FG
Van egy linux live diskem még nem jutott eszembe kipróbálni, de ki fogom legközelebb.
Lehet van köze a DHCP MAC binding listhez? [link]
fixen akarom tartani a pct azon az ip címen. -
Necronom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128686 üzenetére
tenyleg koszonomes komolyan naaaaaa
mindent megettetelKing Unique
dede, kezinel jo, ep ezket irom, csak lehet atsikolttal felette mar a sokasagban
de csak egyszer addig a percig, aztan elkezd meginbt sietnia drive problema ugyfest magatol helyrejott, most az utolso frissetes utan, ami a napokban volt, megmaradt rendesen minden
siman elofordulhat hogy valamelyik frissites nem jott le jol ennek elotte es azert tavozott a meghajto a lemezkezelobol, de en sajna nem tudom, hogy mit csinal ilyenkor amikor frissit es eppen mi az amihez nyulkal a frissites
csak a tenyeket tudom leirni, hiszen csak egy atlag user vagyok
es komolyan koszonom neked, tisztaban vagyok azzal hogy tavgyogyitani nem lehet es egyertelmu hogy az user hozzeertesetol is fugg minden javallat, hiszen ha nem azt teszi amit irtok, akkor nehez
en is mindent felreertekmost az ora kivetelevel jo a melos gepem, igazbol nem fajos bibi ami van
koszonom! -
Necronom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128680 üzenetére
ha hiszed ha nem, erre nem irt hibat
alkalmaz, ok
es itt tartunk
a ph! most 13:03-at irt
nalam 13:19 van -
norba69
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128682 üzenetére
Ha az ssd vezérlője döglik meg, akkor az adatpartíció is megy a levesbe.
Pótolhatatlan, fontos dolgokról ssd-n csak másolatot érdemes tartani.
Menteni, menteni, menteni!
SSD-ről sokkal gyakrabban! -
sanyixXx
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128682 üzenetére
koszi!
igy visszaolvasva igazi kihivas a sok elutes az amugy is ekezet mentes hozzaszolasomban
-
Necronom
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128673 üzenetére
koszonom, az ora szervert mar kiprobaltam mindkettot, mindenhogyan
nem valt be
az uj szerver hozzaadasat meg megprobalom, aztan elegem van belole, ennyit nem er az egesz
szvsz egyebkent nem sok koze van ezekhez, hiszen ezt is szinronizalja, ha ranyomok azonnal
a baj ott van, hogy o maga nem teszi, meg azzal a kis segedprogrammal semlassuk a paracssorosat, hatha
-
droti25
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128607 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a korrekt és hasznos tippeket.
Jelenleg az SSD-n 16GB RAM mellett 2432MB a lapozó fájl automatán. -
Voice24
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128587 üzenetére
Az 1. pont szerint sem nyílnak meg a fájlok, továbbra is ott az X az ikonjukon.
A 3. pont lesz a ludas, valóban nem "üzemeltem be" az újratelepítés után a onedrive-ot, most elindítottam, és máris megnyitható minden fájl. Mondjuk most meg egyes fájlok ikonjánál felhő, másoknál meg kis zöld pipa jelent meg.
Köszi a tippeket! -
jokeph
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #128554 üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128566 üzenetére
Esetleg procmon-nal ránézhetnél, hátha az utolsó üzenetekből kiderülne valami.
-
lrigo
tag
válasz
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #128559 üzenetére
Másra én nem tudom gondolni.
-
válasz
Fi@gom nincs mi ez a progi, de pár mp alatt telepítettem minden gond nélkül az iSpy 7.2.1.0 (x64) -et. [kép]
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Szia. A Windows verziók nem térnek el? Az idei Windows 10-eken akadnak kompatibilitási gondok a mai napig amit nem voltak képesek javítani.(Többek között az én laptopomra a mai napig nincs kint a tavaszi a nagy ápdét, állítólag kompatibilitási hiba miatt)
-
válasz
Fire/SOUL/CD #128472 üzenetére
Ja, most látom, szerkesztetted. Igen, a driverek letöltése és elmentése jó ötlet.
"így ha 10 év múlva megszűnik a driver support , akkor is meglesz... Az más kérdés, hogy a lapos már jó eséllyel nem lesz meg..."
Nekem biztos nem lenne meg, de a nővéremnek, akinek a laposáról szó van, valószínűleg meglesz. -
válasz
Fire/SOUL/CD #128472 üzenetére
-
válasz
Fire/SOUL/CD #128469 üzenetére
Köszönöm!
"Amennyiben a laposhoz van W10-es driver támogatása (márpedig van), akkor az esetleges Driver partíció is meg minden is mehet a levesbe."
Na, pont ez a félelmem a Recovery gyalulásával kapcsolatban, mert oké, hogy most még van támogatás, de mi van, ha előbb-utóbb nem lesz? Akkor csak a recovery marad ami biztosítja a működést, vagy az általad említett driver-partíció. (A recovery a driver-partíció, vagy valamelyik kicsi a sok közül?)
-
cross56
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128448 üzenetére
Oh bakker, én is itt kutakodtam, és még is elkerülte a figyelmem. Köszönöm!
Viszont érdekes, hogy míg az SSD-nél engedélyezné, hogy itt formázzam. A HDD-nél ez a lehetőség szürke. És törölni sem tudnám.
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128411 üzenetére
Mindegy újra raktam, most felment minden update.
Biztonság kedvéért azért most csináltam egy image-et! -
Geth
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128411 üzenetére
Nálam a keddenkénti magas vérnyomás és a valamit is ért hozzá diszjunkt halmazok
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128386 üzenetére
Megerősítés!
Nekem NForce 750i-van, szintén 8 GB-vel, az USB és tároló vezérlőket Microsoftos-ra cserélve valamennyire stabilan működik 64 bites Windowssal.
Packard Bell BV iPower X9975, az alaplap OEM MSI 7380 Ver. 1.2
Sajnos a BIOS-t nálam nem lehet frissíteni mert OEM, és nincs újabb. (2008-as)
Külső hdd -t én nem is próbálnék használni vele örülök hogy a pendrájvot tudta használni!(Windows telepitésre is)
Ezek még Vista kompatibilis alaplapok, már a Windows 7-nél is barkácsolni kellett!
Ahogy lesz pénzem rá, alaplapcsere jón.
-
N_A_S
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128390 üzenetére
Látszólag minden rendben
-
N_A_S
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128386 üzenetére
8GB a RAM
-
Dumi86
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128380 üzenetére
Ez normál patch keddes frissités,szóval sokáig nem határolodhatsz el
Amúgy elvileg frissitésnek kellett volna jönnie előbb mint január,több helyen írták már ezt. Nem lesz ezzel semmi gond ahogy eddig sem volt
-
BMS
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128374 üzenetére
Így már világos.
-
BMS
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128368 üzenetére
köszönöm
-
BMS
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #128365 üzenetére
Számít valamit,hogy usb 2.0 vagy 3.0? -
Kiskokó
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #128313 üzenetére
Helló
Win10pro az tuti, gépházban is annak írja.
Igen láttam, hogy KMS-hez van köze.
Azt írja nem sikerült aktiválni mert nem sikerült csatlakozni az aktiválási szolgálathoz.
Ebben csak azt nem értem, hogy ha eddig jó volt, most hirtelen miért nem tud csatlakozni?
Illetve, hogy 4gépből miért csak 3csinálja ezt ?
(nem azonos licenszek, nem én telepítettem így nem tudok többet erről viszont a 4gépből amivel nincs baj az a legrégebbi(másfél éve), utána az egyik rossz gép az kb 1 éve megy, a másik 2 ami most lett bajos azok pedig fél éve lettek telepítve, illetve ez mind magán gép)ezt írja a gépház :
Windows 10 Pro
20H2
2020. 06. 07.
19042.662
Windows Feature Experience Pack 120.2212.551.0Köszi szépen.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128240 üzenetére
1, Köszi, hogy direkt linkelted, le is fogom tölteni, de hol találtad meg, esküszöm nem találom a linkelt oldalon, már mindenre kattintottam, de még az eszköz letöltése feliratot sem látom?! Olyan van, hogy szoftverletöltés, de ott sincs MCT. Csak a win 10-et tudom a linkről letölteni.
Ez már tényleg csak a kíváncsiság, mert ugyan sikerült az éjszaka felrakni a Win-t és működött is, de ma reggelre azzal fogadott, hogy egy másik gépen már aktiválták ezt a termékkulcsot, -ez egy OEM verzió -már írtam az értékesítőnek ezzel kapcsolatban.2, Az a probléma, hogy a notebook bekapcsolása után ez a képernyő jelenik meg én nem akarok ide kerülni, semmilyen más gombot nem nyomkodok közben, én sem értem miért ez jelenik meg valószínűleg a Biosban ez van beállítva?
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128208 üzenetére
Eleve a linkel oldalról töltöttem le, de ha nem rufussal, akkor hogy csinálok bootolható pendrájvot,mert a linkelt oldalon nem látok erre lehetőséget?
"Egy biztos, nem mehet be oda, ahova korábban mutattad" ezt sem nagyon értem -
Kovács86
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128208 üzenetére
Köszönöm!
megy újra a W10, utána az antix.
-
Kovács86
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128205 üzenetére
Köszönöm.
megy újra a W10, utána az aNtix.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128203 üzenetére
Köszi, volt amin nem tudtam állítani, pl ram feszko, de a lényeg elindult a telepítés, de félek, hogy letörli a hardver meghajtókat tartalmazó partícíót is.
Ja meg mi az az MCT, rákattintottam, de a Win oldala jött be. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #128200 üzenetére
Még a telepítésig el sem jutottam, örülnék, ha eljutnék odáig, megnyomom a bekapcsoló gombot és az iménti képen látható dolog jelenik meg a képernyőn. Lehet rossz bekapcsológombot nyomtam meg. Elméletileg FreeDos van a gépen, de még az sem került elő :/
-
RockHaRD
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #128165 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ezeket mind megpróbáltam, de nem működött sajnos. Az első probléma az az, hogy a secure erease nem talál olyan meghajtót, amin tud végrehajtani törlést. A megoldás az lett, hogy vettem egy wd black nvme ssdt, és elsőre jó minden... :/
-
Micka21
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #127942 üzenetére
Köszönöm a választ neked és King Unique-nek is.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #127727 üzenetére
Nah szuper.. Letöröltem az AMD software-t raknám fel újra erre mint a régi win10 rendszeren failed install..
"MSI (c) (7C:DC) [11:43:19:843]: Grabbed execution mutex.
MSI (c) (7C:DC) [11:43:19:843]: Cleaning up uninstalled install packages, if any exist
MSI (c) (7C:DC) [11:43:19:843]: MainEngineThread is returning 1603
=== Verbose logging stopped: 2020. 11. 25. 11:43:19 ===" -
AsakuraDave
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #127727 üzenetére
Köszi!
A legujabb asus bios van rajta rá kellet flasheljem addig dram led miatt nem postolt a gép. Most volt félkonfig csere már 1 napott szenvedtem vele de már csak a szoftverek meg a tuning van hátra -
AsakuraDave
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #127725 üzenetére
Most lett új félkonfig csere:
B550 Strix-F WiFi
Ryzen 5 5600XAz Asus oldalán letölthető chipset verziót nem is találom az AMD oldalán illetve ott procira szűrve nem is lehet megtalálni az 5600X-et...
Egy log uninstall után:
"2020. 11. 24. 20:34 :: REMOVE property value from session is : ALL
2020. 11. 24. 20:34 :: Updating deployed features registry for use in uinstall scenario.Calling MoidifyRemoveValReg
2020. 11. 24. 20:34 :: REMOVE property value from session for this maintenance mode : ALL
2020. 11. 24. 20:34 :: List of features existing bfr maintenance mode was triggered : Drivers,GPIO2,GPIO3,PCI,PSP,RYZENPPKG,SMBUS
2020. 11. 24. 20:34 :: The last line in existing DPINST.LOG file is : INFO: 11/24/2020 17:24:27
2020. 11. 24. 20:34 :: The line count in existing DPINST.LOG file is : 241
2020. 11. 24. 20:34 :: List of features deployed initially : Drivers,GPIO2,GPIO3,PCI,PSP,RYZENPPKG,SMBUS
2020. 11. 24. 20:34 :: Not appending since registry already exists and non-uninstallable products are not selected in modify mode.
2020. 11. 24. 20:34 :: Remove value written to registry is: ALL
2020. 11. 24. 20:34 :: REMOVEVALUE property value is : ALL
2020. 11. 24. 20:34 :: DPLINECOUNT property value is : 241
2020. 11. 24. 20:34 :: ADDLOCAL property value is :
2020. 11. 24. 20:34 :: REMPSHED property value is :
2020. 11. 24. 20:34 :: Transaction in uninstall mode
2020. 11. 24. 20:34 :: Deleting AMD Chipset Driver registry entry and cpl entry in complete uninstall mode
2020. 11. 24. 20:34 :: Folder C:\AMD\UART Driver not found at location for removal during complete uninstall.
2020. 11. 24. 20:34 :: Folder C:\AMD\I2C Driver not found at location for removal during complete uninstall.
2020. 11. 24. 20:34 :: Folder C:\AMD\GPIO2 Driver not found at location for removal during complete uninstall."
Ebből nekem az jön le, hogy mintha nem is települt volna minden.Amúgy az Asus chipset verziószáma: "AMD Chipset Driver V2.09.28.509 for Windows 10 64-bit" 2020/10/27
AMD oldalon ilyet nem találok régebbi közt bát ugye nem is WHQL drivernek írja.
Ettől független ez lehet jobb az alaplaphoz? -
Soderes
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #126819 üzenetére
Például én. De most ez részlet kérdés.
Erre szeretnék rájönni, hogy ez Win hiba vagy hardware hiba?
Ötlet?
-
zolee001
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #126658 üzenetére
Emberi nyelven telepiteni,bekonfigurálni majd amikor minden kész language interface pack
Administrativ nyelvnek angol a usernek meg mehet a klingon
Csak mint tipp,ha nem akarsz szivni -
válasz
Fire/SOUL/CD #126645 üzenetére
Sorosnak dolgozol..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest