- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
A lényeg, hogy a Chrome mappájában kell lennie egy ilyen fájlnak:
chrome.VisualElementsManifest
. Ezt nevezd át vagy töröld.Utána lépj be a Start Menu mappájába
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
Itt keresd meg a Chrome parancsikonját nevezd át valamire, majd vissza. Ez a második lépés azért szükséges, hogy érzékleje a változást a Start Menu. -
King Unique
titán
Két lépcsőben fut le a lemezkarbantartó és be kell jelölni az említett dolgokat. Ha valóban úgy csináltad és ennek ellenére nem törli, az fura, mert nálam eddig mindig működött. Akkor próbáld csökkentett módban, de ott is először inkább lemezkarbantartóval, mintsem manuálisan beletörölni.
Live Linux használatáról pont van a blogomban egy friss írás és annyira azért nem bonyolult.
-
King Unique
titán
Tehát a GadgetsRevived, amiről szó van. Azt még nem használtam, de én a 8GadgetPack félét szoktam feltenni. Eddig különösebb gond még nem volt vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest