- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ffodi #107592 üzenetére
"A start menüben továbbra is él az opció."
Oké, de alapból fájlok-mappák nincsenek, és az alkalmazásoknak is csak egy része van benne a start menüben. De egyébként ahogy ki, úgy vissza is lehet tenni a ShellExView-val azt a bejegyzést ha épp kell, úgyhogy nem egy végérvényes törlésről van itt szó. -
válasz
ffodi #107589 üzenetére
"Szedjük ki a context menüből a "Kitűzés a Start menübe" opciót."
És ha ki akarunk valamit tűzni a start menübe, mit csináljunk?
(Nekem hiányozna az a bejegyzés, elég gyakorta teszek be és veszek ki dolgokat a start-menüből.) Egyébként pl. nálam nem jön föl lassan a context menü, sehol. Fogalmam sincs, nálad mi okozhatja. Mondjuk aki nem használja, annak ez is lehet opció.
(Én is szedegettem ki ezt-azt, innen-onnan.
)
-
anonym1s
őstag
Kossz!
Eszembe nem jutott hogy igy lehet torolni a szemetet, pedig regen meg xp rendszeren hasznaltam. Igy sikerult 20,6gb-osra csokkenteni a 38gb-os rendszert.
Ezt minden frissites utan meg kell majd csinalnom? Van valami beallitas hogy ne hozza letre a windows.old mappat frissites utan? Van mentesem az eredeti rendszerrol, szoval semmi szukseg a windowsos mentesre.Az indexelest kikapcsoltam a c:\ meghajton most, de ez csak egy szolgaltatas, en meg mar legalabb harmat figyeltem meg ami porgeti a processzort. Pl. windows defender szolgaltatas, azt ki sem tudom kapcsolni mert inaktiv a gombja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest