- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Joker88 #58780 üzenetére
Ezt folyamatosan csinálta nekem a korábbi verziónál is, ami roppant mód idegesít, mert az egyik vinyó d9glődik, és kicsit furcsa hangokat ad indulásnál meg megállásnál..
Igaz 7-8 éve is beteg volt már, de bírja csórikám.
És 5 percenként elindulnak, megállnak a vinyók.. Pedig se torrent, semmi nincs rajta.
Most a defendert vagy mit néztem, hogy a kihagyási listába ne legyen benne a 2 adot vinyó, de még nem is figyeltem elindulnak e vagy sem. -
Popes
őstag
válasz
Joker88 #55813 üzenetére
Tedd vissza az ezelőttit, ha beleolvasol a AMD Catalyst topikba láthatod hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Joker88 #55015 üzenetére
Azt írja intel az is gondolom a chipset fetollta:
Intel® H110 chipset :
6 x USB 2.0/1.1 port(s) (2 at back panel, black, Type-A, 4 at mid-board)
Intel® H110 chipset :
4 x USB 3.0/2.0 port(s) (2 at back panel, blue, Type-A, 2 at mid-board)Ezt írja usb re az alaplap support oldala.
Eszközkezelőben fent van a:Az intel(r)usb 3.0 extensible host contorller.
-
Syl
nagyúr
válasz
Joker88 #52302 üzenetére
Telepítés idejére húzd le a HDD-t. Más teendő nincs.
Persze majd jönnek az agyasok, hogy kapcsold ki a hibernálást, meg helyezd át a swap-ot stb., stb.
Én évek óta használok SSD-t (méghozzá úgy, hogy a gépben nincs másik drive) és semmi "optimalizálás" nincs rajta végezve. Bírja gond nélkül. -
quailstorm
félisten
válasz
Joker88 #50423 üzenetére
Elméletileg igen, ez a proci elég, ha rákeresel a proci+Win10 kombóra, tenforumson van aki telepített és futtat 10-et rajta. Azt nem tudom 64-es is, de szvsz igen, C2D. Alaplapi, BIOS limitációk persze lehetnek.
VGA drivert itt találsz. -
törölt tag
válasz
Joker88 #44369 üzenetére
lehet nem támogatott az alaplapod, az irql... kékhalál az alaplapi megszakításkezelésből ered vagy nem kezeli helyesen az irq címeket vagy irq cím ütközés van valamiért...akár ram problémára is utalhat,de ez sok mindent jelenthet, mert sok eszköz van ami bios szintű megszakítást használ
-
SP4C3
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz
Joker88 #43403 üzenetére
csatlakozván a kérdésedhez, azt be lehet állítani registry módosítással (mert felületen nem találtam) hogy külön frissítse magát, nem az update rendszerrel egy ütemben, mint egy külön vírusirtó?
(az update-k telepítését nem szeretném automatizálni, de a Defender frissíthetné magát automatán) -
djstavross
tag
válasz
Joker88 #41017 üzenetére
Igen, minden! Már leszedtem a drivereket és újra felpakoltam, de ennél a notinál nem hoz automatikus fényerő csökkentési lehetőséget az energiagazdálkodáson belül. Az újabb Intel HD driverek meg nem akarnak felmenni erre hivatkozva: "A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez. Szerezze be a megfelelő illesztőprogramot a számítógép gyártójától.
A telepítő leáll."Pedig megfelelő drivert szedek le az intel oldaláról (win és bit).
-
sheep
addikt
válasz
Joker88 #17197 üzenetére
a fórum elején az összefoglalót kinyitod, legörgetsz, ott rákattintasz arra hogy 'a windows beszerzése közvetlenül a microsofttól"
és voala, ugyanott vagy mintha a gép ajánlaná fel a frissítést
amúgy a linkről letöltött media creatin tool-t elindítva ki is lehet írni az iso-t pendrive-ra vagy dvd-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged