Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

trialboj őstag válasz  Döglött Róka

üzenetére Döglött Róka

üzenetére"A win lefagy mikor kikapcsol a monitor és nem dolgozom rajta 5-10percet - 1órát. Meló közben nem csinálja." Megpróbálkoztam a vga driver frissítéssel, kb tegnap szépen ment, az előbb viszont ismét lefagyott mikor kikapcsolt a monitor, nem értem, ha felhúztam 30 percre a monitor kikapcs időt akkor nem volt gond. Két monitor van a vgahoz kapcsolva, általában csak 1 aktív, a DVI kábeles, a másig display port to vga átalakítóval kapcsolódik egy ugyanolyan dell u2412m hez. Van bármi ötlet hogy lehetne megnézni hogy milyen hibe miatt fagy le a win? Nem szeretném állandóan ébren tartani a monitort, fogyaszt és nem is mai darab, de még közel sem érett meg a cserére. köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest