- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BroCreSt #23284 üzenetére
Én nállam kezdetek óta Win7 mellé felraktam egy másik partíciora a Win8 at,és semmi gondom mai napig. Nem értem másnak hogyan akadt össze a két rendszer? Boot menüben elöjön hogy Win8 vagy Win7 az indítás,ha Win8-at választom rögtön be is tölt,ha viszont Win7-et,akkor meg teljesen újra indúl a gép,és gond nélkül üzemel ö is.SSD-n van mind a két rendszer....
Ellnézést a helytelen írásért,de angol nyelvü billentyüzettel szenvedek.
-
rgeorge
addikt
válasz
Én, két gépre is. De meg is bántam, összeveszett a két Windows a két gép mindegyikén, a notebook-on minden partíciót összerondított, a fájlok egy része meg is sérült. Külön HDD-re tettem mindkét gépen. Állítólag VHD-re telepítve nincs ilyen gond, de én már nem kísérletezek tovább.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ez szerint simán megoldható.
-
Johnny001
senior tag
válasz
BroCreSt #23093 üzenetére
Hi!
Éppen felfér, de inkább 60 legyen minimum! Csak még ezt, meg csak még azt ami nem foglal el sok helyet feltelepít az ember és már tele is.
Én 120 gigát adtam neki, félig tele van, adobe, office, meg két játék, meg egypár apróság.
Nem árt sebesség szempontjából, ha minimum 10% üresen van!
/TuneIn kérdésnek mindenképpen a végére szeretnék járni!/
By.: Johnny
-
válasz
BroCreSt #19579 üzenetére
Maga az iso sima fájlmásolással nem megy fel USB-re, viszont vagy egy ilyen eszköz:
http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
Ezzel csak kiválasztod az ISO-t és az USB-t, a többit megoldja.
USB-s eszközre nem fog települni, maga a telepítőkészlet persze mehet külső lemezre is.
-
vlevi
nagyúr
válasz
BroCreSt #17455 üzenetére
Külön partícióra. És akkor minden bootoláskor választhatsz, hogy melyiket indítod el.
Vagy, a másik lehetőség, ha eléggé izmos a vasad hozzá (mondjuk egy Core2-es gép, 4G RAM-al), akkor felteheted nézegetni virtuális gépre. Ebben az esetben egy bitet sem módosít az eredeti rendszeren, és bármikor, ha nem tetszik, nyom nélkül megszabadulhatsz tőle."Jó lenne valamilyen érintő felületes eszköz, amivel könnyebben lehetne navigálni" Hát, laposokon van tapipad, de szerintem azzal mégnagyobb szenvedés, mint egy rendes egérrel.
Vagy van a Logitechnek nagy tapipadja.Vagy, végezetül van a Microsoftnak direkt win8-hoz kiadott vasalója. Mert ez nem egér
De szerintem a legjobb, egy az asztalba fektetve beépített monitor lenne. Mert a tőlem fél méterre lévő moncsit nem lennék hajlandó érintővel kezelni. Már attól is bedurran az alkarom, ha a normális fényerőt és kontrasztot be akarom állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest