- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
ZetorGumi #25665 üzenetére
Ez nálam is fennáll, én is elveszítem újraindítások után az előzőleg felcsatolt hálózati meghajtókat, itt csak 1 win8 pro van szal nem tudom egy jól működővel összevetni mi lehet a különbség! De érdekes, hogy nálad 1 gépen jól működik a miértre kéne rájönni! Ha lesz vmi tipped vagy biztos megoldásod kérlek írd meg priviben vagy itt! Addig én is próbálok nyomozni tesztelgetni ez ügyben!
-
ZetorGumi
addikt
válasz
ZetorGumi #19506 üzenetére
Újra előjött ez a hiba.
De mostmár sűrűbben, annyira sűrűn, hogy konkrétan belépek, és már fekete halál.
Proci OC-t visszavettem alapra, VGA shader unlockot kikapcsoltam, akkor is.
Semmi hack, semmi nincs telepitve, csak kipróbálás miatt raktam fel, 30napos próbaverzióval.Hát amig erre nem lesz megoldás, ugrik vissza a win7, nekem ehhez nincs idegzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest