Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Msconfigban a szelektív indítást átállítottam Normál indítasra és azóta nem indul a rendszer. Indítólemezzel indul a telepítő, parancssort elő tudom venni de itt megáll a tudományom. Chkdsk hibátlanul lefut.
C partícióról indult a rendszer, de a Windows fájlok az F meghajtón vannak. Illetve az ssd másik partícióján. Az automatikus javítás nem tud segíteni. Ti tudtok?[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
A Windows 8.1 telepítő alkalmas a telepített 8-as rendszer javítására is? Mert pontosan nem tudom, milyen rendszer van most a gépen, csak azt tudom, hogy "8" és hogy nem indul, telepítő lemezt kér. Mit töltsék le a javításhoz? -
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
válasz
V.Stryker #52224 üzenetére
Szerintem akkor nem lesz jó hozzá a kulcs. De próbáld ki. Tegyél fel egy olyat ami oem.
A régi rendszer amit sikerült régen beaktiválni, az meg van még valahol? pl. régi vinyó
De én nem vagyok profi. Várjuk meg azt aki tapasztaltabb...
De szerintem felhívhatod a Microsoftot. Nekem segítettek egy aktiválásban, amit simán nem tudtam elintézni. De egy csomó gépeléssel megoldatta velem a csaj. -
Soma01
veterán
Annyira nem vagyok spiller ebben de megpróbálhatod a következőt:
1. Open notepad and paste this:
[Edition ID][Channel]
OEM
[VL]
0
2. Save the file as ei.cfg3. Put the ei.cfg file in sources folder of your windows setup files
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Csak 32 bites op rendszer mehet a virtualbox-ra?
-
Soma01
veterán
válasz
King Unique #52131 üzenetére
Ok, köszi!
-
Soma01
veterán
Most legacy van nyilván valóan a W7 miatt. Most átraktam, és persze nem indult.
Virtuális gépek közül melyiket rakjam fel? -
Soma01
veterán
Szeretném a laptopomon kipróbálni a W8.1-et. Olvastam, hogy lehet meglévő W7 mellé telepíteni.
De azt is olvastam a BIOS beállításai között, hogy W8-nál UEFI-re kell állítani a boot módot, a W7-nél pedig legacy-ra. Kérdés, hogy legacy módban is elindul a W8.1? Mennyire fontos ez az opció a 8.1-nek?
Úgy tudom a W7 nem indul el UEFI módban.
Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc