-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Romeo619 #45808 üzenetére
Biztos, hogy nem tudja csak úgy kitörölni, szerintem valamit ott erősen elállított, vagy csak mégis képes rá az ex, hogy letörölje. Másik Win alatt szerintem csaka fiók maradványait látod, mivel a fiók törlése során nem tűnik el teljesen minden. Ha nincs semmi fontos dolgod rajta szerintem a format marad, mivel annak a kis nyílnak ott kellene lennie ahol mutattam.
-
törölt tag
válasz
Romeo619 #45802 üzenetére
Nem igazán tartozik ide, hogy exed volte, de mellékes.
Milyen profilról van szó? Windows profil? Windowsban csak akkor használsz windowslive, live vagy outlook emailcímes bejelentkezést, mikor soppingolni akarsz.
Nem világos mi a kérdés, de próbálkozik az ember. A sajátod és egyben más email szolgáltató nincs összefüggésben az op.rendszerrel. Kérdés, mikor volt egyáltalán?! A böngésződ és történetesen a Google email szolgáltatása jegyzi meg a beléptetőket, de ez itt off téma! Miért akarsz egy merevlemezt formatálni egy jelszó miatt? Nem logikus.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Romeo619 #42858 üzenetére
Aero már nincs Windows 8/8.81-ben, azonban külső alkalmazással, pl: Aero Glass-al lehet csinálni, azonban ez sosem lesz annyira jó, mint a Windows 7-es.
(#42848) mr.tamasbiro: Egyszerűen csak elindítod a telepítést az áruházból és magától fog csinálni mindent, semmit nem kell állítgatnod. A 8.1 olyan nyelven fog letöltődni amely alapból a 8 volt, tehát ha neked angol volt eredetileg a rendszer, de magyar nyelvi csomagot raktál fel, akkor a 8.1 újra angol lesz, neked kell megint letöltened hozzá a magyart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest