- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
2020 márciusában jelentette be a Samsung az A41-et és az volt az a hónap, amikor 335-ről 365-ig felment az EUR. Szóval mire magyar árat kapott, addigra biztosan nem a 335-tel számoltak, szóval maradjunk a 10%-nál.
És azt mi indokolja, hogy egy kategóriával lejjebb levő telefon 380 eur, szemben a magasabb kategóriás 300 eurójával? -
Nekton
aktív tag
Hát ööő...
A41 kezdőár 299 €, €/HUF 335
A36 kezdőár 379 €, €/HUF 400A telefon 26%-ot drágult
A HUF 20%-ot romlottA41 100e HUF-on nyitott, ez megfelel az akkori eur árfolyamnak.
Az A36 151e HUF lenne, ha simán átváltanánk. Erre jön plusz magyar áfakülönbözet, artisjus, extraprofitadó stb...
Vagyis:
Az A41 nyitott olcsóbban, mint az akkori adók indokolták volna. -
eszgabor
aktív tag
Pár éve 60 eFt-ért dobták utánad az A41-et, most meg az A36 belépőára 160 eFt? Akkor volt 360 Ft egy EUR, most meg 400 körül. Az kb. 10% romlás, az A36 ára meg 266%-a az A41-nek?? WTF
-
Samsung Galaxy A36 and A56 hands-on review
Úgy tűnik, mégsem lesz 3.5mm jack az A36-on... és akkor már az A26-ról is elhagyják? -
ProEvoFan
nagyúr
Az durva lenne....
MMben 235K az S24 fe, ha beviszel egy szar, ősrégi telefont....
Samsung 'A' szériát csak hónapokkal a megjelenés után szabad venni, mert akkor már szarrá akciózzák. -
-
válasz
vodrosjozsi #37 üzenetére
Amikor kaptam a telót még izibe bontatlanul eladtam a buds-t jó áron, lehet nézek egy újat.
#41: kövezzetek meg, de én inkább nem koptatom a fő USB csatit, ha nem muszáj.
-
-
Az igény, és a takarékosság találkozása. Régen a Samsung is olyan készülékházakat kínált amiből lehetett látni, hogy melyik az A osztály, melyik az S osztály. Aztán úgy értékellték, ha nem kell másik házat tervezni, csak minimális eltérés van, az többet hoz a konyhára, mint az, hogy mindenki számára egyértelmű, hogy ki van elit telefonnal, és ki van népmobillal. Amúgy ezzel nincs baj, csak az az érdekes, hogy ugyanrra a házra rápakolja a jack-et pl A3x és A2x is esetében, de A5x-re már nem, mintha azt akarná sugallni, hogy a jack az egy elavult dolog (oké van benne valami), és csak a kevésbé tehetőseknek jár, úgysem vehetnek minőségi Bluetooth Samsung fülhallgatót.
-
Három szinte egyformán kinéző tepsi. Fura, hogy erre van igény.
-
válasz
vodrosjozsi #37 üzenetére
Nekem meg Buds FE van, és szintén nem hiányolom a jack-et.
-
válasz
vodrosjozsi #35 üzenetére
pontosan. S7edge-ről váltottam a52S-re, az s7e leszámítva hogy miszlikbe zúztam a képernyőjét és már egy rakás rózsaszín csíkja is van, még mindíg hiba nélkül működik, kb 4 óra SOT-al. A Jack-et én is siratom sajnos, de lehet ideje lesz már BT fülesre váltani.
-
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
Ha jól rémlik, volt valami kisebb covidos piaci visszaesés mielőtt kiadták, így siettek a polcokra dobni valami ritka értékállót. Megfigyeléseim szerint kb 5-6évente csinál igazán jó telót a csamcsung - illetve csinál az gyakrabban is, csak nekünk b.szik elhozni az energiahatékony snapis változatokat.
-
válasz
janeszgol #31 üzenetére
ja, igaz. De nem volt komoly bajom az a52s-el, annyi, hogy szerettem volna normálisabb tele kamerát - ez meg eléggé fehér holló, samunál leginkább csak az ultra változatokban van soksok zsetonért. Kínaiak persze belerakják a jobb telóikba a teleszkópos kamerát, de ott meg kérdőjeles a szoftver.
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
GoodSpeed #24 üzenetére
És az USA-ban is gondolom.
janeszgol:
45W az A56 töltési sebessége. Jó lesz nekem az A55 is olcsón, úgysem izgulok az Android verziókra, és az új UI-ra. A50-em van, 9-es Droidon, utolsó verzióval és még mindig 4-6 óra a kijelzőidő használattól függően. Több mint 5 éves telefon. -
válasz
GoodSpeed #24 üzenetére
Ami még lemaradt:
sajnos az látszik, hogy az európai piac sokkal kevésbé fontos nekik mint az ázsiai. Az ázsiai piacon a konkurenciaharc is erősebb. Ez van akkor amikor 100 földlakóból csak 6 európai. A RAM mennyiség csökkenése is érezhető különbség, de már évek óta van olyan jelenség is, hogy egy-egy modell (ráadásul fejlettebb az adott sorozaton belül, példának okáért - A73) meg sem jelenik idehaza. Vagy ott van az indiai M55, ami már tavaly is tudta a 45W-os töltést. -
-
joelke HU
őstag
Valóságban nem létező árra? Ez egy szakmai portál. Érthető, hogy a gyártó hivatalosan ajánlott fogyasztói ára kerül feltüntetésre. Nem pedig a Marika GSM szürke ajánlata. És mivel a magyarok többsége szolgáltatótól vesz készüléket, inkább a hivatalos árral fog találkozni, nem pedig azzal, ami kamionról pottyant le.
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Igen, és ha azt vesszük, hogy az A56 ugyanaddig kap frissítést mint az S24 FE, amit én 270K-ért kaptam meg a Samsungtól, akkor eléggé vicces, sőt volt aki még 40K-val olcsóbban jutott hozzá. Persze tudom,hogy nem megjelenéskor kell megvásárolni, de nyilván sokan akkor veszik meg, mert ha gyér lenne debütáláskor a kereslet, akkor nem nyitna ilyen magas áron.
Szóval azért nagy fail annak, aki ezt így megveszi, és jól tippeltem,hogy drágább lesz az A55-nél is jóval.
-
Redneck
nagyúr
Arról volt szó, hogy az A56 12GB RAM-ot kap...
Az EU-nak jó a 8GB is, ide mindig elég a gyengébb hardvert adni.
Kár, pedig vártam az A56-ot, mert a 12GB RAM, 45W és Exynos 1580 jól hangzott... -
Sinesol
veterán
-
A dizájn jó, az alső káva sem tűnik vállalhatatlanul vastagnak a két drágább modell esetén.
Ellenben az A26-os kinézete szerintem elfogadhatatlan a cikkben szereplő árért.
-
Sinesol
veterán
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Pár hét/honap mulva megveheted 150k körül. Asszem az A55-öt is ekézték a 200 körüli ára miatt, aztán már akkor jó 30-40-el olcsóbban meg lehetett venni, 1-2 hónap mulva meg 130-140k körül volt, szürkeimportosban 120 is...
Szvsz elég jol lövi be a Samu a valós árakat. -
Vtwo
senior tag
Már 2 éve is pislogtam az A széria kezdő árain, de az idei árazásuk kész elmebaj lesz(persze főleg a 400+ euró árfolyamnak és a világbajnok áfánknak hála).
A telók meg annyival nem tudnak többet, mint 1-2 éve. -
Bass
addikt
A samsungnál megszűnt a desing részleg? 😆
-
Ha az A36 tényleg kap 3.5mm jack-et, akkor lehet megvan a következő telóm... majd az őszi akcióban beszerzem, mint tavaly az A25-öt.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nem hiszem hogy FE árak fölé lőnék be.
A-széria IP67 és nincs vez.mentes töltés,
FE-széria IP68, vezetékmentes töltéssel - de emiatt kisebb akkuval -
ddaydome
senior tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Az egyik nagynàk a Samsung s24 253e , ha jól emlékszem. Innentől kezdve az a56 lecsós nokedli.....
-
válasz
MikeWazowski #4 üzenetére
Kényszer volt a váltás így, még tartottam volna vagy 3 évig a gépezetet (ellopták
). Viszont elhatároztam, hogy ha már így hozta a sors, szintet lépek csakazértis, mert szeretem sokáig megtartani a telefonjaimat. Egy hosszú supportos teló sok RAM-mal gond nélkül el fog ketyegni még 5-6évig, amikor a kb már most 3évvel ezelőtti színvonal Axx biztosan sovány lesz (illetve alap biztonsági supportot se kap már)
#6: nálunk P9/pro-ra lehet előfizetni, annyiért kaptam csomagban, mint amennyiért kétes hátterű dobozos P8P-ket árulnak ebayen. Annyi, hogy a 9es kicsit kevesebb áramot kér és egy kicsit KISEBB
-
Ixion77
addikt
A három közül az A36 tűnik a racionális választásnak.
#3 t72killer
Én is P8Pro-ra váltottam. Jelenleg már akár bruttó 200eFt-ért megkapható az alapmodell előfizetés nélkül, miáltal ár/érték arányban verhetetlen. Főleg, hogy P9XL szinte semmi érdemi előrelépést nem hozott.#2 joelke HU
Majd olcsóbb lesz hamarosan. Mert ha nem, akkor felfalja a piacát a kínai konkurencia. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Majd beesik, meg ott a kuponozás.
Ez legalább fejlődött valamennyit az elődjéhez képest.
-
Nemrég néztem körül, hogy a megboldogult a52S-em helyére mit lehetne venni, háát, brutál, hogy 3 generáció és nuku érdemi előrelépés. Végül átnyergeltem pixel pro vonalra előfizuval...
-
joelke HU
őstag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Simán benne van a pakliban. A fejlődés meg az elődhöz képest elég mehh... Ha így haladunk az A59 már lehet 400 ezres kütyü lesz.
-
Ha jól sejtem, az A56 nyitóára minden költséget beleszámítva 250 ezer forint körül alakul majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest