Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Magisk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
dobobazsy #29293 üzenetére
A régiről mindenképpen uninstalláld, egy kód - egy Windows a licenszszerződés értelmében. Ha valamiért úgysem megy, telefonos aktiválás, ha úgy sem, akkor telefon a Microsoft ügyfélszolgálatnak.
+36 1 267 4636
SZERK: hétköznap vannak csak, reggel 8-tól este 8-ig.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz
dobobazsy #26091 üzenetére
Igen, a topikban tossszor irtak hogy teleiteskor ha van ilyen menupont a BIOS-ban hogy valasztani lehet, UEFI es Nem UEFI DVD mod akkor a telepietes idejere at kell allitani a hagyomanyosra. Altalaban ez lapspecifikus, de volt olyan hogy el sem indult a telepites ha UEFI modu DVD volt bealltva.
Nekem hagyomanyos BIOS-os a lapom de en vegig olvastam a topikot es sokszor olvastam a problemarol. -
-
Visormail
addikt
válasz
dobobazsy #25198 üzenetére
Most jött elő nálam is ugyanígy, szóval ez sem egyedi hiba. Benéztem az órára jobb klikk tulajdonságokba, a beviteli jelzőnél az volt hogy engedélyezés letiltottam ezzel eltűnt, kíváncsi vagyok előjön e még többször.
Távoli asztallal belépve vagy virtuális gépben futtatva pedig az érintőbillentyűzet eszköztár jön elő újra minden indításkor, hiába kapcsolja ki az ember szintén ismert nem egyedi hiba. Ennek megszüntetésére pedig egy módszert tudok, az Érintőbillentyűzet és kézírás-felismerő panel szolgáltatás letiltását.
-
-
ielektros
senior tag
-
kispx
addikt
válasz
dobobazsy #24920 üzenetére
Személyes vélemény:
A Deamon Tools feleslegesen indul el. Semmi pluszt nem ad. De mintha mér nem lenne rá szükség, mert az ISO-kat a Win8 is felcsatolja meghajtóként.A többit meg a vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> feladatütemezővel a boot után egy perccel indítanám el. (Feltéve ha nem olyan programok amiknek azonnal be kell tölteni.)
Vagy esetleg erre vannak kényelmesebb programok mint pl a Startup Delayer
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)