- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Csabee. #69679 üzenetére
Én ilyenekkel már nem szórakozok... Akkor már inkább a 7-es összefoglalójában javasolt módszer.
De azért köszönöm az ötletet!
-
Thomasz0
tag
válasz
Csabee. #28073 üzenetére
Csak az envy mellett lévő Windows 8 x64 drivert szedd le. Ebbe benne van az amd és az intel driver is. Nem tudom milyen 3 vga fájlra-ra gondoltál, ezek hp driverek. Az alatta lévő Reference driver résznél azok sima amd driverek , az nem kell hozzá.
Igen én utána felraktam a beta drivert, és most azóta is jól működik.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Csabee. #28058 üzenetére
Mondom, nekem csak a context menüből elérhető "Configure switchable graphics" opcióval lehet előhozni (legalábbis én csak ezt találtam), de őszintén szólva sosem kerestem, mert magától vált, még sosem kellett kézzel felülírnom, hogy melyiket használja, éppen ezért nem is kerestem erre más lehetőséget.
BIOS-ban esetleg lehet ilyen opciód, nekem nincs (de még egyszer, ez Samsung gép, nem HP).
-
Psychonaut
veterán
válasz
Csabee. #28056 üzenetére
Nem automatikusan vált? Az enyémben sem lehet manuálisan kapcsolni, de játékoknál mindig a dedikált VGA-t használja, minden másnál az Intelt. Egyébként context menübe nálam be is került egy "Configure switchable graphics" opció, itt az éppen futó programokhoz lehet hozzárendelni, hogy melyik kártyát használja.
Catalyst 2012.0806.1156.19437
-
Visormail
addikt
válasz
Csabee. #26016 üzenetére
Külső programmal kikapcsolhatod ha akarod pl a Skip Metro Suite-al (charms bar-t kell kipipálni).
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Csabee. #26013 üzenetére
Ha csak a sarokba viszed oda jobb oldalt akkor átlátszó marad, csak akkor jön elő rendesen, ha a sarokba viszed majd behúzod oldalt középre.
Szóval konkrétan a bezárásnál ennek nem kéne zavarnia. Max, akkor ha olyan programot használsz aminek a kezelőszervei jobb oldalon vannak. (bár nem, mert csak egészen fenn az X és egész lenn a tálcán jön elő, szóval akkor sem.)
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Csabee. #20090 üzenetére
Nvidia csinál a hasonló rendszeréhez laptopgyártótól független drivert, mindig lehet a legfrissebbet telepíteni, amit kiadnak,
atinál nem működik?AMD nem ad ki ilyet?Más: BIOSban (mint korábban is írták) nem kell valamit állítani? Nálam pl. van olyan beállítás, hogy a dedikált GPU-t csak a win7 kezeli vagy más OS (nem értem mi a különbség, de tény, hogy a linux nem látta ha win7 kezelésen volt, vica versa. Win8 a win7 beállítással kezeli.
-
Воланд
titán
válasz
Csabee. #20090 üzenetére
sajnos hasonlo problemaja masnak is volt. megfelelo driver nelkul valoszinuleg nem lesz jo.
-
raidx
őstag
válasz
Csabee. #1727 üzenetére
Pár napig használtam élesben és csak akkor tértem vissza a Win 7-hez mikor eltűnt a szerverem Win 8 alatt. Sehogy sem tudtam a megosztott mappáimat elérni. Most megint nekivágok pár napnak. Igaz, most VHD-ra van telepítve.
Amúgy minden szépen és gyorsan megy vele. A 7-es verziónál talán az utolsó béta ha volt ilyen.
-
pzstm
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bittorrent topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest