Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Nem akarok én semmit letiltani, csak kérdeztem, hogy van-e lehetőség valamit gyorsítani a procin. Mert az összes teszt és játék proci részről 10 %al gyengébben muzsikál proci szinten. (a leg szembtűnöbb pálda: 3dmark06 (ami tudod hogy már abszolút nem mérvadó illetve hiteles, de a játékoknál is észrevenni ezt a tendert) tehát a procipont xp alatt: 4338, win7: 3960) Gondoltam hogy volt ilyenről már szó, csak ez kicsit bonyolutatt téma mint hogy visszakeressek rá akármilyen címszó alatt. De ezekszerint nincs egyszerű megoldás.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest