Hirdetés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen, előbb-utóbb az lesz.
Velem biztos nem, mert szerintem nem is jártam az előző Win7-es topicban

(Most az asztalin nézem... WinSxS 12GB... raknák inkább a saját könyvtárukba a programok a cuccokat, akkor legalább uninstallnál eltűnne... úgyis kb 0 az esély arra, hogy egy másik program is ugyan azt a verziót használja valamiből)
Talán ide tartozik: Most a rendszervinyón (2TB) van itt egy XP (15GB) és egy Win7 (64GB) + a maradékon egy rakás cucc. Hamarosan bekerül egy 64-es SSD. Hogy tudom a legegyszerűbben csak a Win7-et átrakni rá, úgy, hogy el is induljon rendesen

...Ghostos disk to disk nem oké, mert az átrakná az XP-t és a többi cuccot is... ha meg csak a Win7 partíciót másolom át vele, akkor nem tudom indítani az SSD-ről....Valami elsőre 100%-os megoldás kéne, mert nagyon nem szeretném újrarakni az egészet.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest