Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen, előbb-utóbb az lesz.
Velem biztos nem, mert szerintem nem is jártam az előző Win7-es topicban

(Most az asztalin nézem... WinSxS 12GB... raknák inkább a saját könyvtárukba a programok a cuccokat, akkor legalább uninstallnál eltűnne... úgyis kb 0 az esély arra, hogy egy másik program is ugyan azt a verziót használja valamiből)
Talán ide tartozik: Most a rendszervinyón (2TB) van itt egy XP (15GB) és egy Win7 (64GB) + a maradékon egy rakás cucc. Hamarosan bekerül egy 64-es SSD. Hogy tudom a legegyszerűbben csak a Win7-et átrakni rá, úgy, hogy el is induljon rendesen

...Ghostos disk to disk nem oké, mert az átrakná az XP-t és a többi cuccot is... ha meg csak a Win7 partíciót másolom át vele, akkor nem tudom indítani az SSD-ről....Valami elsőre 100%-os megoldás kéne, mert nagyon nem szeretném újrarakni az egészet.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest