- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ebben az egészben az az érdekes,, hogy ez egy gyakorlatilag 2 napos W7x64 és semmilyen piszkáló program nincs telepítve, semmit nem állítottam el, sőt alig van még rá program telepítve (szinte csak a legszökségesebbek), és mégis ilyet csinált.
Az egyedüli program talán ami bekavarhatott, az a VMware workstation, ez az egyetlen program, amit mostanában kezdtem használni, hogy kipróbáljam az OS X Lion-t.Amit találtam hibát, az annyi volt, hogy a szolgáltatások között a windows idő manuálisra volt állítva. Mondjuk lövésem nincs, hogy ennek milyen állásban kell lennie

Ezt átállítottam, ujra indítottam a gépet, és megint azt a választ adja ha frissíteni akarom, hogy a windows idő szolgáltatás nem indítható el, próbálkozzak később, és mindegy melyik szervert választom ki ugyanez a válasz.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest