Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Sajnos elég sok, amúgy primitív progi létezik, ami telepítéskor automatikusan visszaállítási pontot hoz létre. Ha valaki ebbe beleszalad, akkor nem kell csodálkozni, hogy hova tűnt az 10 giga...
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.
Akit meg esetleg érdekel a dolog, annak karbantartáshoz meg egy jó kis külső cucc: System Restore ManagerUI: Én magam élből kikapcsolom a W7 telepítését követően...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nyilván azért, mert más "technikát" használok helyette)
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- nVidia tulajok OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.