- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Sajnos elég sok, amúgy primitív progi létezik, ami telepítéskor automatikusan visszaállítási pontot hoz létre. Ha valaki ebbe beleszalad, akkor nem kell csodálkozni, hogy hova tűnt az 10 giga...
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.
Akit meg esetleg érdekel a dolog, annak karbantartáshoz meg egy jó kis külső cucc: System Restore ManagerUI: Én magam élből kikapcsolom a W7 telepítését követően...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nyilván azért, mert más "technikát" használok helyette)
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.